Hoofdstuk 3

1.7K 131 15
                                    

Hij deed zachtjes de deur open en liep naar binnen. Hij propte wat in mijn hand en fluisterde:'Rennen nu!' 'Ik weet niet hoe ik je moet bedanken!' 'Door nu hard weg te rennen'

Ik rende het huis uit één straat links recht door rechts weer links rechts en toen kwam ik in het station aan. Ik voelde in mijn achterzak, YES! Ik had mijn portemonnee nog.

De dag ervoor had ik al mijn zakgeld eruit gehaald om het vervolgens in mijn bank te doen. Maar door het incident kwam er iets heel anders van uit. Ik betaalde een treinkaartje en nam de trein naar amsterdam airport waar ik vervolgens het vliegtuig kon pakken. In de trein pakte ik mijn oordopjes en telefoon. Ik zag dat ik ontelbaar veel smsjes had alleen van Yassir. *Yasmine hou je sterk ik kom je halen*

Mijn tranen vielen over mijn wangen.. Ik miste hem zo. Hij doet zoveel moeite voor mij. Maar ja ik kan er niet blijven ik moet weg gaan. Zo hoef ik geen risico te lopen dacht ik. Ik wist nog steeds niet wat er gebeurd was. Eerst zat ik heerlijk te eten met Yassir en daarna werd ik van hem afgepakt en vast geketend? Zoals mijn titel het al verwoord verwacht het onverwachte oftewel Expected The Onexpected.

Ik leunde tegen het raam aan en dacht.. 'Nog anderhalf uur voor dat het tijd is AMSTERDAM AIRPORT AMSTERDAM AIPORT' Werd er door de luidspreker gezegd. Ik besloot maar om een brief te maken voor Yassir. Na dat ik klaar was was het al tijd om uit te stappen. 'AMSTERDAM AIRPORT AMSTERDAM AIRPORT' ik stapte uit en kwam in hartje Amsterdam aan.

Ik liep de airport in en vroeg of je daar zelf ook een kaartje kon kopen. Ze zei dat het kon maar wel extra duurder werd, maar ik zei dat het niets uitmaakten. Er waren 3 opties India, Amerika, China. Ik vroeg of er geen Marokko was maar tevergeefs. 'Hoelaat vertrekt de eerste vlucht?' vroeg ik. 'Over een uurtje en er vertrekken twee vliegtuigs tergelijkertijd Amerika en India. Denk er maar goed over na ' ik knikte en ging weer zitten. Ik zat heel de tijd heen en weer lopen. Ik kon geen keuze maken binnen een half uur tijd. Want ik moest nog inchecken.

(Nou nou mensjes wat vinden jullie ervan? Naar welke land zouden jullie naar toe gaan in zo n nood situatie? VOTEN REAGEREN!! Xketkoutaa)

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu