Hoofdstuk 1

2.3K 150 7
                                    

Yassir keek mij vragend aan en zei fluisterend ;'Zie jij hetzelfde? ' Ik knikte en hij stond op deed de deur open en daar zat hij dan op de grond met zijn oor dat bijna in het metalen deur getimmerd was.

Hij schrok en keek op, toen hij van zijn schrik af was kwam de 'Het gaat allemaal nog komen' blik aan. 'WAT doe je!?' zei ik boos. Yassir trok mij mee naar achter en wees naar een stoel. Ik volgde het geen wat hij mij heeft aanbevolen. En ik ging zitten..

'Dit handel ik af' zei hij lief. Ik kreeg kriebels in mijn buik een voor ik het wist keken we elkaar aan. We merkten het 2 minuten later en we keken allebei weg. Ik schaamtelijk en hij keek weer vestigend met zijn mannelijk sterke blik naar mijn vader.

Ik hield mij er niet mee bezig en pakte mijn telefoon. Ik had een smsje zag ik. Maar de nummer was onbekend.. Ik opende het smsje en ik schrok ! Wil je mij ontmoeten? Xjev stond erop.

Toen ik opstond om naar hun te kijken wat ze allemaal deden. Stond Yassir nog steeds te praten want het was wel mijn vader. Na een tijdje zei mijn vader;'Oke ben je klaar het was fout om jullie af te luisteren '

En weer weer kwam die blik tevoorschijn. Ik liet het even naast mij liggen en pakte mijn telefoon er weer bij om smsje nogmaals te lezen. Waar stond jev? Voor.. Zou ik het aan Yassir laten zien? Ja of nee??

Toen mijn vader weg liep om naar huis te gaan en ik dat eindelijk ook kon nou ja mijn huis. 'Gaan we met de trein naar je huis toe?' Hij glimlachte zijn tanden bloot en bleef stil. Ik liep achter hem aan tot dat ik mijn ogen rustte op een mooie dure auto. 'Stap in' zei hij met een big smile. Ik stapte in maar het zat mij nog dwars zal ik het hem vertellen? Ik aarzelde een beetje.. 'Yassir' ik had meteen al spijt. 'Ja' zei hij fronsend met zijn wenkbrauwen. Ik wist niet hoe ik het moest uitleggen. Ik vertelde hem vroeger alles en dat ging nooit moeilijk. 'Er heeft iemand met een onbekende nummer mij gesmst met wil je mij ontmoetten en dan als afzender x Jev?' gooide ik er maar meteen uit.

(Stemmennn votenn reageerennn die handell!
XKetkoutaa (KautarLoveaReadingAndWriting) )

Expect  The Unexpected (Yasmine&Yassir)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu