24.

1.6K 98 5
                                    

,,Tak fajn. Za chvíli tu budou Beatrice a Madison.Teprve pak budeme kompletní." oznámila mi Tamara.

,,Ok. Dlouho jsme nepokecali takže to teď musíme napravit." mrkla jsem na ní. Z ledničky jsem si mezi tím vytáhla džus a napila se rovnou z krabice.

,,Hej. To není jenom pro tebe." okřikla mě Tamuše. 

,,Ano mami." 

Pak se bytem rozezněl zvonek. Holky dorazili. Babinec začíná.

,,Nazdar." pozdravili mě jednohlasně.

,,Čauky. Jděte rovnou do obýváku. Tamča tam už všechno připravila. Pití, jídlo a bůh ví co." naviguji je.

,,Sednou. A začíná." zahájí naší sešlost Tamara. Je to taková naše tradice. Jednou za čas se sejdeme a řekneme si novinky. 

,,Takže. Já ... je tu něco co jsem vám neřekla. Mám nového kluka. Nejdřív jsme si jenom volali a psali ale včera jsme se sešli. No a....on je úžasnej." povzdechne si má spolubydlící.

,,Wow. A jak vypadá?" vyzvídá Madison.

,, Má černé vlasy a modrý oči. Naprosto dokonalá kombinace. Je vysoký a svalnatý." popisovala nám Tamka se zavřenýma očima.,,Ok. Teď ti Madison."

,, Hmmm u mě je vše stejné. Stále jsem s Bobem. V práci je vše fajn. Spíš tady naše Tris má taky co vyprávět." ušklíbne se na Beatrici.

,,No...Kde začít? Tobias je pro mě přesný......prototip dokonalého muže. Je chytrý, zábavný ale nesměje se každé kravině, chodí na střelnici. Konečně mě někdo naučí střílet. Chodí do posilovny.Rád čte. Jak jistě už víte má tmavě hnědé vlasy a temně modré oči. A kdyby to bylo vše....já jsem Beatrice on Tobias....to je jako osud. No a před týdnem...jsem se sním vyspala. No asi...jsem se zamilovala." vypískla nakonec.

,,No neříkej. To nám nedošlo. A pak si s ní zkuste bydlet.Ona o něm mele neustále." postěžuje si ze srandy Madison, ale pak se otočí na mě,, Teď jsi na řadě ty naše celebrito"

Povzdechnu si. Asi jsem měla počítat s pořádným výslechem.

,,Fajn.Copak bych vám měla říct......Bude vám stačit když vám řeknu, že on mi řekl že mě miluje?" vytáhnu na ně obočí a doufám že jim to bude stačit. Ovšem to by nebyli ony aby nechtěly slyšet vše. Byla jsem donucena jim převyprávět celí příběh. Od té chvíle kdy mě srazil v nákupáku až do dneška. Ale opravdu jsem nečekala otázky tipu jaký je v posteli?  Kdo jiný než Tamara je schopný zajímat se o takové věci.

,,Musím říct že naše životy jsou celkem zajímavé." zhodnotí to Beatrice.

,,Jo to jo." souhlasím s ní. Každá z nás je šťastná. Každá má svého rytíře na bílem koni.

Vyruší mě vyzvánění mého telefonu.

Neznámé číslo. Kdo to může být?

,,Haló. Tady Alexandra Flanaganová." přijmu hovor.

,,Dobrý den. Vy jste přítelkyně Dylana O'Briena, že? Mám pro vás ne zrovna dobrou zprávu. Leží u nás v nemocnici."

Asi nedýchám.





Dylan O'Brien ....Is it a dream?Kde žijí příběhy. Začni objevovat