Неутрална гледна точка

115 7 1
                                    

-Явно не ме познаваш- каза Елвира и се обърна към Хадес.- С теб съм.

-Не може да направиш такава глупост, нали? Нима ще се обърнеш срещу приятелите си? -попита Емили

-Ако бяхте на мое място и вие щяхте да постъпите така. Той ми е баща, Емили.

Изведнъж се появи армията от чудовища. Но веднага след тях дойде и подкрепление от лагера. Една емпуса нападна Ник. Той парира удара му и я промуши в корема. Емпусата се разпадна на прах. След това Ник се зае с една адска хрътка. Имаше много чудовища, а героите нямаха никакъв шанс да ги победят. Срещаха се и познати лица. Герои, които преди за били в лагера, сега се сражаваха срещу семейството си. Бяха отишли на страната на Хадес.

Емили се сражаваше с Ехидна, Ник с поредната адска хрътка, Александра, Соната и Дамяна се опитваха да преборят няколко емпуса. Би и Джейкъб се бяха заели с един циклоп.

Елвира се биеше с няколко лагерници.

-Елвира, помисли хубаво какво правиш.-каза Емили, запътвайки се към Елвира, след като незнайно как беше победила Ехидна.-Ние сме твоето семейство, а ти се обръщаш срещу нас. Помниш ли колко объркана беше, когато пристигнахме в лагера? И кой ти помогна? Твоите приятели, които в момента биват избивани заради баща ти, а ти си на негова страна. Погледни Сам, едва издържа да се справи с три емпуса едновременно, Тина лежи мъртва на земята, а Чарли е ранен. Виждаш ли? Те са ти наѝ-добри приятели и никога не биха се обърнали срещу теб, а ти какво правиш?

Елвира беше на път да се разплаче. Явно бе осъзнала грешката си. След това хукна нанякъде. Емили отиде да помогне на приятелите си. Хадес беше изчезнал. Явно се беше качил на Олимп. Някои от боговете като Хермес, Хефест, Аполон, Артемида и Афродита, да точно така, помагаха на полубоговете да се справят с армията от чудовища, а Зевс, Хера, Посейдон и Персефона очакваха Хадес на върха. Той не се и забави.

-Мили братя, тук сте за да видите провала си, ли?

-Какво ти става, Хадесе?-попита Зевс.- Нима си толкова ядосан, че нямаш трон на Олимп ли? Сам си го заслужи, братко, а сега се осъзнай и спри всичко това.

-Знаеш, че ще те победя в тази битка и те е страх, нали? Трона бе най малкия ми проблем. Мразя да бъда незачитан и да се държите с мен, сякаш съм под вашето ниво.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 20, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Новите олимпийциWhere stories live. Discover now