Ник

107 14 0
                                    

Когато видях Емили да лежи на земята веднага тръгнах към нея. Не трябваше да я оставям да заспи. Хадесе, защо съм такъв идиот. Защо и позволих да се бие с Хиона? Джейкъб събра златния прах, останал от Хиона и дойде при мен. Огледахме се и видяхме, че Алекс е при Елвира, която явно също беше припаднала. Качихме ги на дракона. Отидох с тях, а Джейкъб и Алекс щяха да се придвижват с помощта на сенките.

Когато стигнахме занесох Емили в стаята й и я оставих на леглото. Дадох й амброзия, превързах раните й и седнах до нея. Трябваше да се събуди.

Проверих пулса й беше нормален, температурата също. Беше загубила доста кръв и силите й свършиха. Но тя е силна. Няма да се предаде лесно. Хайде.. Минаха два часа, а тя още не се е събудила. Беше хубава, докато спи. Е, и да не спи, пак е хубава, но.. Абе остави. Най-важното е да се събуди.

Колко време мина вече.. спрях да броя часовете, а Емили още спеше. Вече сериозно се притеснявах. По едно време дойдоха Би и Соната, но аз им казах да се махат.Казаха, че Елвира се е събудила.

Радвам се за нея, но Емили още не е.

-Еймс, хайде!

Новите олимпийциWhere stories live. Discover now