Önemli

10K 225 7
                                    

Merhaba arkadaşlar. 

Yedi gün önce profilime kısıtlı bir zaman diliminde hemen ufak bir mesaj bırakmıştım. Ama sanırım bu mesajımı göremeyen kişiler olmuş, yeni bölüm soruyorlar. 

Şöyle bir kere daha açıklık getireyim arkadaşlar. İnternet bağlantım kesildi. Ne zaman bağlantım olur bilemiyorum ama internet evimde şu an için yok. 

Ve bu gün bir karar verdim arkadaşlar. İnternet olmasa da sayfaya bağlanmanın yolunu bulmayı deneyip Sevgi ve Aşk için son bölüm yapacağım. Hemen değil tabi ki. Bir kaç bölüm daha gelecek. Yarım yamalak bir son olmayacak. 

Morellerim bozuk olduğu için yeni bölüm yazmaya başlamadım arkadaşlar ama yarından itibaren yazmaya başlayacağım. Hem iyice ilerlemiş konuyu hem de sizleri yarı yolda bırakmak istemiyorum. Bir kaç bölüm için hem yazmaya çalışacağım hem de internet bulmaya...

Yalnız umarım beni anlayabilirsiniz çünkü bunlar için size ne garanti ne de söz verebiliyorum. Anlayışınıza sığınarak denemek istediğimi ifade ediyorum. Kısmet olursa Sevgi Ve Aşk için son bölüme kadar yazıp bırakacağım. 

İnternet sorunum çözülünce de hem Dişi Yılanım' a devam ederim hem de başka bir konuya geçiş yaparız. 


Sağlıcakla kalın arkadaşlar...

İnşallah yeniden görüşmek dileğiyle.


SEVGİ VE AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin