SEVGİ VE AŞK - 5

15.1K 904 22
                                    

Acar otoparktaki arabasına binerek yola koyuldu. Bu gün biraz geç çıkmıştı yarın nasılsa tatil diye. Arabayı biraz sürmüştü ki kaldırımdan giden Arzum' u gördü. Hemen durarak camı açtı.

"Araba gelmeden bin hadi." Diye seslendi.

Ve Arzum da hemen arabaya bindi. "Teşekkür ederim. Geç mi çıktın bu gün?"

"Öyle oldu. Eve gidiyorsun değil mi?"

"Bu saatte başka nereye gidebilirim ki? Eve gittikten yirmi dakika sonra falan ağabeylerim toplanmaya başlar."

Genç adam gülerek sola döndü. Onun ağabeylerinin oluşuna bazen sinirlense de bazı durumlarda da çok seviyordu. Kız kardeşlerini korumak için hazır bekliyorlardı. Nişanın bozulma olayında bile payları olduğunu biliyordu ama sorunun ne olduğu konusunda hiçbir fikri yoktu. Sadece nişanın atılmasına vesile olan dört ağabeye teşekkür ediyordu.

"Ağabeylerin hangi işlerde çalışıyordu."

"En büyüğü polis sonra iki öğretmen var diğeri ise güvenlik görevlisi hani şu kapıda duran korumalardan."

Hadi iki öğretmeni es geçeyim dese karşısında bir polis ve bir koruma vardı ki sanırım şu koruma pek de cılız değildir diye tahmin ediyordu. "Ve sana tapıyorlar."

Arzum kocaman bir gülümseme ile döndü ona. "Ben de onları çok seviyorum ama beni biraz sıkmaktan vazgeçseler ne güzel olurdu."

"Mesela."

"Örneğin ağabeyim durmadan bana erkekler konusunda dikkatli olmamı, ıssız sokaklardan geçmememi, kalabalıkta olmamı tembihleyip duruyor. Bak kadın taciz şu kadar arttı, bak tecavüz oranları ne kadar yükseldi falan filan işte."

"Ama haklı. İkisi de baya bir çoğaldı."

Kendisi de onaylıyordu bu oranları ama yine de biraz özgürlük istiyordu. "Biliyorum ama adamlar salak mı o kadar güzel kız varken beni seçsin. Hem ben pek de ufak tefek bir şey değilim. Adamlar tutabilecekleri birini seçerler."

Bu kızın şu iriliği konusunda takıntısı gerçekten kötüydü. Allahtan şişman değildi o zaman ne olurdu bilemiyordu. Sadece boyu biraz uzundu, kemik yapısı da kalın ama şuna bak ki kız kendini dev falan zannediyordu.

Acar kızgın bir şekilde "Sen kendini nasıl görüyorsun emin değilim ama uzun boylu olman senin güzel ve alımlı olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Üstüne üstlük gecenin bir vakti dışarıda olursan karşına çıkacak adam büyük ihtimal kafayı bulmuş olur ve onun içinde önemli olan senin sadece kadın olmandır." Söylendi.

Arzum sadece güzel ve alımlı dediği kısma takılmıştı. Onun tarafından bu şekilde görünmek içine sevinç çığlıkları atmasına neden olacak kadar neşe getirmişti. "Beni güzel ve alımlı mı buluyorsun?"

Ona baktı. "Tüm söylediğimden sadece orasını mı dinledin Allah aşkına?"

"Hayır ama oraya takıldım."

Acar ağzından kaçırdıklarını nasıl toparlayacağını düşünürken vazgeçti ve battı balık yan gider diyerek devam etti. "Evet, seni güzel, alımlı, seksi buluyorum." Dedi. "Ben bir erkeğim sen de bir kadınsın ki ne kadar arkadaş olursak olalım bu gerçeği es geçemeyiz ve sen de benim gözümde gerçekten de hoş bir güzelliktesin."

Her an baygınlık geçirebilirdi. Hep birbirlerine yakın olmuşlardı, dürüst olmuşlardı ama bu her daim bir arkadaşlık çerçevesinde olmuş hiç kadın erkek olarak bir sohbet kurmamışlardı. Onun kendisini bazen bir kadın olarak görüp görmediği zamanlar bile olmuş, dertlenip odasında kendini depresyona vermişti. Çok nadir ağlamıştı hayatı boyunca ama onun için çok çabuk, her daim gözyaşları aşağı yuvarlanmaya hazır gibi hemen akmaya başlamış, onunla ilgili kurduğu hayallerde kendine arkadaşlık etmişti.

SEVGİ VE AŞKHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin