Obraz.

98 11 3
                                    

TAHLE KAPITOLA SE ODEHRÁVÁ Z POHLEDU JENNY

Je to tu tak krásné. Pokoj je nádherný a já tomu pořád nemůžu uvěřit. Mám otce a co víc, je to Pán času. Je to prostě neuvěřitelné! Cestuje vesmírem,časem a prostorem. Navíc teď je tu ta záležitost s Donnou,jeho budoucím já a Rose Tylerovou. Dívkou, kterou miloval. V pokoji jsem vydržela jen pár minut. Donna odešla za Doctorem a nevrátila se, což znamená, že tam Doctor určitě je. Vyšla jsem tedy z pokoje a pokoušela si vzpomenout jakou cestou jsme sem přišly. Je tu mnoho chodeb a jak řekla Donna, dalo by se tu lehce ztratit. Nakonec si však vzpomenu. Najdu cestu do hlavní místnosti s řídící konzolí. Sejdu schody a zahlédnu Doctora s Donnou.

"Musíme kontaktovat Rose?" skoro vykřikne Donna.

"Klid! šhhht!" Doctor si dá prst na rty. "Vysadíme Jenny v jejím roce a pak..." zašeptá, ale větu nedokončí.

"Do paralelního vesmíru letět přeci nesmíme! Sám jsi to říkal."

"Neříkám, že tam poletíme. Musím však zjistit, co se děje." řekne a ani jeden z nich si mě pořád nevšimne. Pomyslím si, že tenhle rozhovor jsem zřejmě slyšet neměla. Jdu blíže, až dojdu metr od řídící konzole a v tom to zahlédnu. Přímo na obrazovce přede mnou. Je to tam naprosto zřejmé. Na obrazovce jde vidět ona. Blonďatá dívka. Cosi křičí. Po chvilce pozorování jejích rtů poznám co. Křičí: DOCTORE! V tom okamžiku se mi zas nepříjemně zatočí hlava. Myslela jsem, že už budu mít od těchto nevolností pokoj, ale opak je pravdou. Hlava se mi točí a cítím, jak se TARDIS brání. Švihnu sebou na zem a naposled zahlédnu Rose Tylerovou. Zoufale křičící Rose Tylerovou Doctorovo jméno na obrazovce řídící konzole. Mé oči se zavřou a už slyším jen Doctorův hlas.

"Jenny! Slyšíš? Jenny!" Doctor se mnou zatřese, ale já omdlím a TARDIS mi přivede další vzpomínku. Tentokrát však není má.

Doctor je jen pseudonym (Proběhne přísná korekce díla)Kde žijí příběhy. Začni objevovat