"SESTRY"

93 14 0
                                    

TARDIS přistála.

"Kde jsme?" zeptala jsem se.

"Ummm... Někde v roce 1935... Je tam docela nuda" pokrčí rameny a věnuje se své práci u řídící konzole.

"Táááákže... jdem?" nadzvednu obočí.

"Ne,ne,ne,ne,nee..." zamumlá a zatáhne mě k sobě za ruku. "Možná ti to bude trochu nepříjemné, ale teď tě propojím s TARDIS. Dělám to poprvé" zazubí se "snad se povede." jeho snad se povede mě ale vůbec neuklidnilo.

"Myslím, že to není moc dobrý nápad Doctore" zakroutím hlavou. "TARDIS si to nepřeje... Cítím to."

"Ano,ano,jo,jasně,určitě,možná,jo..." zamumlá "...já vím..." prohrábne si vlasy a po chvilce s sebou roztržitě škubne. "Co jsi to řekla?"

"Nechce to. Ublíží to mě i jí" zopakuji.

"Jak to víš Jenny? Jak?"

"Doctore..?" ozve se Donna "Co to znamená?"

"Ano...." zamumlá Doctor skoro neslyšně. "ANO!" Vykřikne. "Sekla jsi tu s sebou, protože jsi v TARDIS a TARDIS není v klidu, protože jsi v ní!" Křičí a rozmáchává nadšeně ruce"

"Už to chápu!" vykulí oči Donna "Tehdy, když málem-" chce už vysvětlit situaci, ale Doctor jí dá prst na rty a umlčí ji jediným pšššt

"Tehdy, jak jsi málem zemřela" začne vysvětlovat ",tak jsi neměla dost energie na regeneraci, ale dokázala jsi vstřebat darovanou energii z TARDIS! ÚŽASNÉ! Jste něco, jako sestry... Tedy ne pokrevně, ale tak nějak vzdáleně ano... Má TARDIS není zvyklá na ostatní TARDIS a proto ji tak vyčerpává tě vozit." přisně se na mě koukne. "Ten tvůj výlet se mnou mě málem přišel dost draho..."

Doctor je jen pseudonym (Proběhne přísná korekce díla)Where stories live. Discover now