Doctorův pohled, aneb myšlenky maníka s budkou.

91 11 3
                                    

TAHLE KAPITOLA SE ODEHRÁVÁ Z POHLEDU DOCTORA

Byl to docela klidný den... Dneska jsem měl v plánu se podívat za milou Merilyn Monroe. Přece jen jsem ji dlouho neviděl... naposled, když jsem utíkal z našeho společného svatebního obřadu. Chtěla si mě vzít, jenže já jí ne. Navíc jsem myslel, že mi Merilyn pomůže zlepšit náladu. Od chvíle, kdy jsem ztratil Amy,Roryho a River je TARDIS strašně tichá. Pomyslel jsem si, že potřebuji akci! Nenapadlo mě však, že se mi mé přání splní.

Seděl jsem si v klidu ve své TARDIS a připravoval se na to, co mi Merilyn asi řekne, když se tam objevím po roce mého zmizení. V tom se ale ozvala menší rána od dveří a já byl hned na nohou. Přiběhl jsem ke dveřím a v tom do mé drahé TARDIS vtrhla nějaká puberťačka! Na první pohled povědomá,drzá,nepříjemná,zvědavá a pak nakonec hodně sympatická. Vše se začalo komplikovat ještě víc, když jsem zjistil, že přišla s mojí bývalou společnicí Donnou Nouble a já zjistil, že ta drzá puberťačka se jmenuje Jenny a je to má dcera.

Neřekl jsem jim vše, co si myslím, jelikož by to stejně nepochopili. Možná toho nevím moc, ale proč bych jinak v budoucnu zařizoval, abych ji teď potkal? Leda proto, že toho budu v budoucnu litovat. Mé budoucí já chce zničit čas a vím s čím to souvisí. Navštívil Nový New York s Jenny,ukázal jí Rose a pak mi ji poslal. Něco se stane a já si budu muset s Doctorem promluvit. Poslal Jsem Donnu a Jenny do TARDIS a zamknul ji. Tohle si musíme vyřídit jen my dva. Doctor a Doctor. Pořád jeden člověk, přitom dvakrát úplně jiný.

TARDIS tam dole stála a já viděl Jenny a mě. Viděl jsem mě v budoucnu. Čekal jsem něco horšího. Šedivou trosku,s propadlými tvářemi a zničeným pohledem. Stál tam však docela mladý Doctor. Nevím, kolik mu je, ale vypadá dobře. Měl kudrnaté a černé vlasy. "Sakra! Zase nebudu zrzek!" zamumlám si pro sebe zklamaně a rozejdu se dolů. Vidím, jak ti dva o něčem debatují. Dávám si pozor, aby mě neviděli a pak se tam zjeví TARDIS, která tam opravdu patří. Schoval jsem se za ní a viděl jen blond vlasy, které patřily té nejúžasnější dívce ve vesmíru. Musel jsem se ovládnout. Chtěl bych jí chytit a nepustit. Jenže nemůžu. Je tam s desátým Doctorem a tak to má být.

Doctor je jen pseudonym (Proběhne přísná korekce díla)Where stories live. Discover now