Üks vale sõna ja kõik muutub taas

145 14 13
                                    

Ärkasin nagu vist ikka Jacobi kaisus. Päev möödus peaaegu veatult, sest eilsest ei mäletanud ma eriti midagi. Kell oli 5 õhtul, kui Jacob läks oma kontoriruumi ja helistas Skypes. Ma ei olnud Bellat päev läbi näinud ja otsustasin, et pean teda otsima. Olin maja peal mitu ringi teinud, aga keda polnud oli Bella. Ma otsustasin minna ja öelda seda Jacobile, kuigi teadsin, et see on keelatud. Koputasin uksele ja astusin sisse "Anna andeks Jacob, aga ma pean sinuga rääkima" ja astusin tema poole. "Kes on Jacob?" küsis mehe hääl läbi Skype. "Tere ja Jacob on ..., kuid ma ei saanud lõpetada. "Elina palun mine, ma tulen varsti." "Näita kohe pilti" karjus mees Skypes.

-----Roberti vt-----

Bellast polnud juba pooldeist kuud nähtud. Ainult üks mu meestest oli näinud täpselt samasugust tüdrukut, kes oli nimetanud end Elinaks, aga teda oli nähtud Hawaiil. Olen nii suures masenduses ja ei leia põhjust enam elada. Me polnud Kerdiga ka ammu rääkinud. Ta oli kohe pärast Bella kadumist tööreisile Londonisse läinud. Me rääkisime tööasjadest, kui üks naine meid segas"Anna andeks Jacob, aga ma pean sinuga rääkima." Ma olin hetkel nii suures segaduses ning küsisin segaduses "Kes on Jacob?" millele tuli kohe vastus " Tere ja Jacob on", kuid Kert tundus närviline ning segas tema lauset öeldes "Elina palun mine, ma tulen varsti."ELINA?!?! Olin vihane ja vägas suures segaduses. Oma kahtluste kinnitamiseks ütlesin "Näita kohe pilti", kuid Kert saatis Elina siiski osavalt minema ja pani alles siis suurest ekraanist enda kogu ruumist live videot. Teadsin, et midagi on valesti, kuid tegin näo, et ei huvita juhtunu ja jätkasime oma poolelijäänud kohast.

Kõne lõppedesa susin Kerdi saladdust uurima. Teadsin, et Kert ei ööbi kuskil, kus ei ole kaameraid majas. Lihtne oli teada saada Kerdi asukoht. Kert oli valetanud. Ta ei olnud Londonis vaid Hawaiil. Ja mõne aja pärast sain ka sisse häkitud Kerdi maja turvakaameratesse. Olin jahmunud ja kutsusin kõik enda tuppa ja näitasin leitut. Mõtlesime plaani välja ning hakkasime tegutsema. Rick tegeles lennukiga teised pakkisid vajalikud asjad kaasa ning mina mõtlesin ohtudele, et kuidas see võib lõppeda ja vaatasin pilte, millel olime Bellaga koos. Kõik olid valmis ning me istusime mustadesse Jeepedesse.

Jõudsime lennuväljale ja eralennuk oli valmis startima. Tõusime lendu ja peagi olime kohal. Hakkasime maanduma, kuid..... .

-------------------------------------------------------------------
Andke andeks, et tegin maailma kõige lühema peatüki. Järgmine aga tuleb palju pikem, põnevam ning võib ka jääda viimaseks peatükiks siin raamatus. Seniks musid kallid ja LOVE YA

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jul 31, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now