Kes ma olen?

108 6 4
                                    

Kuulsin samme ning välja ilmus Boss. "Mida sa teed temaga? Oled sa idioot või?" oh sa kurat!! Ohkas ta enda ette. "Kas ta tahtis ise seda? Ei muidugi mitte, muidu ei oleks ta suul teip. ..... Sa oled üks kuradi idioot" sõimas ta teist meest. Boss tuli minu juurde ja võttis teibi ära ja küsis "Kas sa kõik on korras?" See oli midagi imelikku. "Enne süstite mind siis mind vägistatakse ja sa küsid kas kõik on korras?!?! Noshit, kõik on täiesti pekkis. Ma räägin teist ja sellest, mis siin juhtunud on oma sõpradele ja nad teevad teid maatasa." Ning mu näole tekkis õel naeratus. "Vaata mees mis sa tegid." Ütles boss mehele otsa vihaselt vaadates. "Mul ei ole muud valikut ning ma pean su mälu kustutama" ja boss pöördus minu poole. Ta silmis oli kahetsus. Ta võttis musta värvi süstla "Anna andeks" ja vajutas selle mu veeni. "Sina aga tule siia" tiris ta meest ruumist välja ning kõlas lask. Olin šokis ning mõnus tunne käis üle keha ja siis läks pilt mu silme ees mustaks.

-----Roberti vt-----

Nõuded olid karmid Bella tagasi saamiseks, kuid ma olen kõigega nõus, et oma eluarmastust tagasi saa. Oli juba varahommik. Kõik magasid aga mina istusin elutoas ja mõtlesin, mõtlesin, mõtlesin. Olin nii õnnetu. Kui ma Bellat tagasi ei saa ei ole mu elul enam mõtet.

-----Bella/Elina vt-----

Avasin silmad. Vaatasin toas ringi. See oli valge ja hubane. Mööbel oli luksuslik ja valge. Kus ma olen? Tõusin voodi pealt püsti ning vaatasin klaasakendest välja. Seal oli suur rõdu ja läksin sinna. Vaatasin ümbrust, mis oli imeline. Palmid, meri, suur aed, suur bassein, mille kohal on sild. Kuulsin koputust uksel ja keerasin ennast ümber ja seal seis väga hott kutt. "Tere hommikust. Sa tõusid lõpuks." Ning tuli minu juurde ja suudles mind. Omg nii hott poiss ja suudleb mind. Kuidas see võimalik on? See oli küll hea, kuid ma tõmbusin eemale. "Mis on kallis? Kas midagi on valesti?" Ja vaatas mind mureliku näoga. Kallis?!?! "Jah on küll. Ma ei mäleta sind, seda kus me oleme ja .... issand mis mu nimi on?!?!" Läksin paanikasse, kuid poiss rahustas mind ja võttis mind enda embusesse ja ütles "Sa libisesid trepist ja minestasid. Ma arvan, et sul on peapõrutus ja sulle meenub kõik. Me võime mängida mängu, kus sina küsid küsimusi ja vastan neile. Sobib?" ning naeratas mulle siiralt samal ajal mu selga silitades. Istusime voodile ning alustasime Mänguga. "Nonii mis mu nimi on?" "Su nimi on Elina." "Kui vana ma olen?" "Sa oled 18" "Kus me oleme?" "Hawaiil meie villas." "Kes sa oled?" "Jackob" " Kes sa mulle oled?" "Ma olen su peika. Me oleme juba 2 aastat koos." "Mul ei ole hetkel teisi küsimusi aga ma sooviksin meie maja näha" "ikka saad" ning me jalutasime mööda maja. "Kallis mul on vaja mõned töö asjad teha, kas sobib, et jätkaksime mõne aja pärast?" Noogutasin ning läksin oma tuppa ja panin mustad ujumisriided ja läksin basseini ujuma.

Jalutasin oma tuppa ja kuivatasin juukseid sellhetkel, kui...... .

-----------------------------------------------------------------

Loodan, et meeldis
Suured musid ja kallid nendele, kes kõiki mu lugusid loevad, votevad ja väga armsalt mulle kirjutavad.
Varsti tuleb uus osa mu kallikesed.

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now