KODU?

154 12 9
                                    

1.juuli. Ärkasin küll juba hommikul, kuid suutsin taas uinuda. Nüüd oli kell juba 11, kui kuulsin koputust uksel. Sisse astus Robert ning käes oli tal liiliad. Ta ulatas need mulle ning need lõhnasid tugevalt. Robert pani need vaasi, mille ta võttis naabri öökapilt. Tänasin teda ning ta küsis: Kas arstid on juba käinud?, mille peale avanes uks ning sisse astusid arstid. Mu suule tuli muie ning Robert hakkas naerma.


Ta läks kaugemale, et arstid saaksid minuga tegeleda.

Arstid rääkidid, et tuleksin 2 nädala pärast kontrolli ning siis kui kõik korras võetakse mul kipsid ära. Nad olid ka kaasa toonud ratastooli, et ma saaksin liikuda. Nad lahkusid ning mina võtsin lilled sülle ja Robert lükkas mind. Kui me olime välja jõudnud, ütles ta: Arva, kui palju ma sind armastan? Ning mina vastasin: vähem, kui mina sind, ning mu näole tuli muie. Robert peatas ratastooli ning keeras mind tema poole ja ütles: Selles ma kahtlen ja suudles mind.


Jõudsime tema autoni ning ta võttis mu sülle ja pani autosse. Kinnitas mu turvavöö ning läks teiselt poolt autosse. Ta käivitas auto ning me hakkasime sõitma. Kuhu me läheme? Ning Robert ütles: KOJU. Ma jäin vastusega rahule. Ma panin raadio tööle ning sealt tuli tuttav lugu. Hakkasin kaasa laulma ning Robert ühines minuga. See oli koomiline, kuidas me kokku kõlasime ning kui laul lõppes hakkasime me mõlemad naerma. Ta pani käe mu jala peale ning ma võtsin ta käest kinni ja panin pea ta õlale. Tundsin, kuidas ma uniseks jäin ning silmad vajusid kinni. Enne magama jäämist kuulsin ma veel vaikset raadio muusikat.


Olemegi kohal, ütles Robert ning aitas mind autost välja ja pani ratastooli. Sa lubasid mind ju koju viia? ning Robert ütles, et see ongi KODU. Aga ei ole ju vaidlesin ma vastu. Ta lükkas mind maja poole ning vastu tulid Alex, Sofia, Kert ja veel mõned poisid ja tüdruk, kes tulid ukse peale. Neid oli kokku 8 inimest. Tüdrukuid oli 2 ja poisse oli 3. Nad tutvustasid ennast üks haaval tüdrukute nimed olid Emily ja Krete poiste nimed olid Reiko, Max ja Rick. Robert ütles: See on minu perekond ja see on koht, kus ma igapäevaselt elan.


Mind aidati majja sisse ning siis tutvustati mulle maja. Maja oli 1 korruseline ja väike, kuid keldri korrus oli suur ja seal oli väga palju ruume. Ülemine korrus oli nagu tavaline elumaja. Seal oli:

Köök

Wc

Vannituba

Suur elutuba

4 magamistuba.

Keldri korrusel oli:

Spordiruum

2 kontorit

1 tehnika ruum

Relvaruum, kuid seda mulle alguses ei näidatud ( järjekordselt ).


Istusime elutuppa ning nad tutvustasid mulle ennast põhjalikult. Sain teada, et nad ei olegi süütukesed nagu pealtnäha võib. Nad olid allmaa tegelased. Kuna nad olid kõige parem ja suurem punt ss ihusid nii mitmedki gängid nende peale hammast. Sofia oli mulle aga kõige suurem üllatus. Ma arvasin koguaeg, et ta on lihtne, kuid südamlik teener, kuid tegelikult oli Sofia Kerdi tüdruk ning nad olid koos siin Gängis.


Siis toodi lauale aga maasikatort, mille Sofia oli teinud, sest ta oli ju ikkagi ka väga hea kokk. Nautisime kooki ning meie õhtu veeres lõpu poole. Me ajasime väga pikalt juttu ning otsustasime telkast mõnda filmi kõik koos vaadata. Nii me tegimegi ning Reiko pani komöödia filmi. Istusin Roberti kaisus. Tundsin, tema meeldivat lõhnaõli lõhna ning tundsin, kuidas mu silmad kinni vajusid. Kuulsin veel Emilyt ütlemas: Robert, vii Bella voodisse, ta magab. Tundsin, kuidas Robert tõusis ning mind sülle võttis. Võtsin käega ta kaela ümbert kinni ning meie tuppa jõudes, tuli Robert mu kõrvale pikali voodisse ning silitas mu põske. Sa võid teiste juurde tagasi minna, ütlesin ma, kuid Robert vastas: Ei, ma jään sinuga ALATI!


Olime mõlemad teki all ning ta võttis mind kaissu. Tundsin veel ta sooju käsi enda ümber ning uinusin.

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now