Järjekordne päev täis üllatusi

240 10 0
                                    

Oli 10. juuni, kolmapäev. Ärkasin selle peale, et telefoni tuli sõnum. Kaisus oli mul Emma, kes oli samuti ärganud ning nüüd limpsis minu põske. See oli Robertilt. Sõnum oli järgmine:

Tere hommikust! Kuidas läheb? Kas sa tahaksid täna minuga kokku saada? Ma mõtlesin kell 6 kinno minna. Tahan sind väga näha. PS! Kinopilet, popcorn ja jook on minu poolt. Sinul jääb ainult õue tulla. ;)

Ma ei saanud aru, et miks ma õue pean minema. Ma läksin igaksjuhuks tee poolsele terrassile. Te ei usu mis seal oli. Robert kellel oli käes kinopiletid ja roosikimp. Ta naeratas ning küsis: Kas sa tahaksid minuga välja tulla? Mina aga vastasin: Sa oled niii armas ja olen 100% nõus sinuga välja tulema. Jooksin alla ja kutsusin Roberti sisse. Robert ulatas mulle lilled. Ma naeratasin ja tãänasin teda. Robert muidugi ütles: See on tühi asi. Ma ütlesin: Tunne end kui kodus. Ma lähen vahetan riised ning söön ning siis võime minna.

Panin roosid vaasi ning jooksin üles. Vahetasin riided nii kiiresti, kui sain. Panin selga kleidi ja otsustasin panna platvorm kingad, sest Robert oli minust palju pikem ning platvormidega olin ma temaga enamvähem sama pikk.

Läksin alla ning Robert ootas mind trepi juures ning ütles mulle: Sa näen väga ilus välja. Mina muidugi punastasin jälle ning tänasin teda komplimendi eest. Ta ulatas mulle käe ning ma tundsin end kui mõnes muinasjutu loos.

Tegin endale võileiva ning küsisin: Robert, kas sa tahad ka? Kuid Robert ei tahtnud. Ma küsisin: aga kas sa midagi juua soovid? Ning siis oli Robert nõus. Kui meil oli joodud ja söödud, panin ma Emmale tema kortekrõbinaid ja täitsin ta joogikausi ära. Ma jätsin ta tuppa ning tegin talle pai. Ma lubasin talle, et olen varsti kodus tagasi. Mulle tundus, et ta ei saanud mitte millestki aru ning see tegi mulle nalja.

Panin uksed lukku ning siis istusime juba motika selga. Jõudsime kinno. Meie kohad olid viimases reas. Tõesti, nagu Robert oli lubanud tegi ta mulle välja. Olime jõudnud napilt kohale ning film juba hakkas. Vaatasime romantilist armastus filmi. Kui film oli poolepeal tundsin, kuidas Robert mul käest kinni võttis. Pärast seda hetke muutus see film minu jaoks veel romantilisemaks.

Kui film läbi sai, läksime jäätiseputka juurde ning võtsime loomulikult jäätist. Robert võttis šokolaadi jäätise. Mina valisin maasika jäätise Robert läks müüa juurde ning sosistas talle midagi. Müüa naeratas ja oli nõus. Ma ei saanud midagi aru ja ma ei osanud ka midagi mõelda. Müüa ulatas Robertile jäätise ning siis ka mulle. Siis ma mõistsin mida Robert oli öelnud müüale. Minu jäätise peal oli tehtud väikestest söödavatest punastest pärlitest süda. Ma tänasin Robertit ning siis läksime me edasi mööda linnatänavaid jalutama. Te kindlasti mõtlete aga kes siis jäätise eest maksis? Seda tegi Robert, sest ta ei lubanud mul ise maksta.

Olime juba pool tundi jalutanud ja rääkinud. Hakkasime jõudma ringiga tagasi motika juurde. Istusime motika selga ning siis viis Robert mind koju. Koduvärava juures tänasin ma Robertit veelkord nii kingituse, kui ka selle toreda päev eest. Robert ütles aga ainult: Pole tänu väärt. Mulle samuti meeldis tänane päev ning veel toredam on see, et ka sulle see päev meeldis. Kuid ma tahaksin sinuga homme lõbustusparki minna. Kas sa oleksid nõus minuga tulema? Mina ütlesin: Muidugi ma olen nõus. Ning Robert ütles: Mul . Ma tulen sulle kell 6 õhtul järgi. Ära mitte millegi pärast muretse, kuna mina kutsusin sind välja siis on kõik minu poolt! Ma hakkan nüüd minema. Ma läksin Roberti juurde ning tegin talle põse peale musi ning ütlesin: Homme näeme. Tsau!

Ning siis sõitis Robert ära. Vaatasin talle järele ning mõtlesin, et kas on perfektsemat meest, kui tema? Tõenäoliselt on aga mina siiski ei usu, et on. Kuid las jääda kõigil oma arvamus.

Läksin tuppa ning Emma juba ootas mind. Ta jooksis minu juurde ja ma võtsin ta sülle. Vanemad olid ka juba koju jõudnud ning ma rääkisin neile oma suurepäraseat päevast. Mängisin Emmaga, sõin, vaatasin telekat ja läksin magama. Kuulsin voodis veel natuke aega ning jäin magama, mõeldes ainult Robertile ja sellest, et minu tunded kasvasid tema vastu iga päev. Võttsin Emma veel rohkem kaissu ning vajusin unenägude pimedusse.

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now