Suur Ball

130 10 4
                                    

Mõne aja pärast aga tuli keegi mulle voodisse ja võttis mu ümbert kinni ja kuna ma teadsin, et see on Jacob siis ma uinusin.

Hommikul ärgates tundsin end puhanuna Jacobit mu kõrval aga polnud. Bella oli ka tõusnud ning ma ringutasin ja tõusin. Öökapil oli kiri milleks oli " Elina ole kella 6 õhtul valmis. Olen tööl aga tulen kell 5 koju. Armastan sind ❤ J.

Kell oli hetkel 2 päeval ja mul polnud midagi teha. Ma saatsin Jacobile facebookis sõnumi " Musi aga kus on mu isiklikud asjad?" Millepeale ta kirjutas, kus on meie raha ja mis juhtus mu telefoniga. Me rääkisime veel aga me lõpetasime ka varsti. Ma võtsin meie raha ja otsisin välja, kus on lähim kaubanduakeskus. Läksin garaaži ja leidsin sealt mootorratta. Läksin üles tagasi ja otsisin välja ka võtme ja leidsin ka IDe kaardi ja load oma nimel. Lukustasin maja ja istusin motikale. See oli tutikas, uhke, musta värvi ja  sport mootorratas.  Panin selle tööle ja see tegi mõnusat häält tegin garaažiukse lahti ja kihutasin minema. Mind valdas super tunne.

Jõudsin kaubamajja ja parkisin motika ära. Käisin läbi riidepoodidest ja ka elektroonika poest ja ostsin endale IPhone 6. Ostsin endale ka kõrvaklapid ja kella. Käisin söömas ja sõitsin koju tagasi. Kell oli 5 läbi. Jacob oli kodus ja täiesti paanikas, kui ma koju jõudsin. Ta muudkui kallistas ja suudles, kallistas ja suudles. Ma rääkisin talle kogu loo ära ja me hakkasime kiirelt sättima. Kell oli 6 läbi kui me valmis olime ja istusime autosse. Me sõitsime suurele peole. Ma olin ka igaksjuhuks teised riided kaasa võtnud.

Pidu oli suur ja uhke, kuid see ei kestnud eriti kaua. Imal värk oli ma ütlen. Aga paar maja eemal pidi olema hull HOME PARTY ja me otsustasime Jga (vahepeal mõtlesid nad üksteisele hüüdnimesid.) sinna minna. Ma vahetasin autos riided teksade ja suure kampsuni vastu. Muusikat oli kuulda juba vääääga kaugelt ja me teatsime, et tulemas on vinge õhtu. Jalutasime koos sisse ja meile pandi kohe punased topsid kätte. Lugesime kolmeni ja jõime korraga põhjani. Teada värk, et see oli mingi MIX jook ja ma ei saanudgi aru, mida see sisaldab.

Me tantsisime ja tantsisime, mina jõin ja jõin ja mida rohkem ma jõin seda rohkem ma tantsisin. Vahepeal flirtisid minuga erinevad poisid, kuid mõtetult, sest enamus aega olin ma Jga. Ühel hetkel aga läks J meile jooke tooma ning minu randmest võttis keegi kinni, mille peale ma ennast to poole keerasin. Minuga ees seisis üks poiss, kes hakkas rääkima "Vabandust, kas teie nimi on Bella?" Vaatasin teda imeliku näoga kindlasti, sest mulle meenusid need pildid, kus ma seda kleiti proovisin, kuid ma olin endale kindlaks jäänud, et see oli vaidmõni unenägu olnud. "Ei, mu nimi on Elina." ja naeratasin talle, mille peale ta näitas oma telefonis pilti, kus oli täpselt minusugune tüdruk, täielik koopea. Ja see tüdruk oli koos ühe armsa kuttiga, kes meenutas Jacobit ja ma tõmbasin selle kutti ühte teise ruumi, kus ma panin ukse kinni ja me saime rahulikult rääkida. "Mis nende nimed on?" näidates näpuga telefoni poole. "Tüdruku nimi on Bella ja poisi nimi on Robert, kes saatiski meid Bellat otsima." meid? no seljuhul on minu kaksikul päris põnev elu, kuigi ega minulgi pole halb. "Meid? ja kust te teda täpsemalt otsite? Kui te ta leiate siis palun andke mulle ka ikka teada, sest ma tahaks väga oma kaksikut näha." millepeale vastas mees "Me oleme üle maailma teda otsimas.kindlasti, aga selleks oleks mul vaja teie numbrit." ja nii ma ka tegin ja kutt andis mulle enda oma ka. Me jätsime hüvasti ja see mees lahkus. Ma istusin diivanil, mis seal ruumis oli, kuid minu käevõru hakkas värisema. Vaatasin seda ning selle teistest suurem pärl oli muutunud punaseks. Järgmisel hetkel tormas uksest sisse Jacob ning punane pärl muutus valgeks tagasi. Raputasin pead ning selle ajaga oli Jacob minu ette kükitanud. "Kas kõik on korras?"ja vaatas mind mureliku näoga. "Ja kõik on hästi, ma tahtsin korra ainult jalgu puhata." mille peale ma püsti tõusin, võtsin Jacobi käest kinni ja jalutasime pea keskele. Jacob läks aga oma mingite vanade sõprade juurde ja ütles, et pidutseksin ja tunneksin ennast vabalt.

Tantsisin selhetkel ühe poisiga, kui tuli teine kutt ja nad tundsid üksteist nad tõid mulle kordamööda jooke ja tantsisid minuga ning varsti olin nii uimas, et ei kontrollinud ennast. Ned kutid olid lahedad ja mul oli lõbus. Kõik oli aga järsku udune ja ................ .

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now