Laupäev

342 15 0
                                    

Oli 6.juuni. Laupäev! Pidu, mis toimus Kerli juures. (Me elame Kerliga samal tänaval.) Pidu algas kell 6.

Ma ei suutnud otsustada mida selga panna. Olin juba 20 min. valinud. Siiski panin alla ujumisriided ja peale panin traksisärgi ja lühikesed püksid. Otsustasin, et jätan juuksed lahti.

Läksin jalgsi. Olin 5 min. kõndinud ning jõudsin kohale. Ma teadsin,et pidi tulema lõbus koosolemine.

Uksele tuli vastu aga üks poiss. Mul käisid erinevad mõtted peas. Ma armusin temasse esimesel silmapilgul. Mind nähes jäi ta mõttesse. Tükk aega oli vaikus ja ta vaatas mind naeratades.

Tal olid pruunid juuksed ja silmad. Ta oli minust pikem ja tal olid suured musklid. Kuidas ma seda teadsin? Sest ta oli ujumispükste väel, sest ta tuli just basseinist.

Pidu pidi toimuma alguses tagaaias ja pärast õhtupoole sees. Kohale oli kutsutud isegi DJ.

Poiss ütles, et ta nimi on Robert ja on 18. Ma ütlesin, et olen Bella ja olen 16 ja homme saan ma 17. Robert tegi silma ning ütles, et tule sisse.

Nägin Kerlit ning jooksin tema juurde. Ta oli väga rõõmus, et tulin. Me rääkidime natuke aega ning meil oli väga lõbus.

Siis läksin ma aeda ning minu üllatuseks oli seal väga palju noori u. 26. Kuid lahe oli see, et seal oli palju poisse ja peale minu ja Kerli oli seal veel 2 tüdrukut ehk kokku 4 tüdrukut.

Istusin basseini äärde. Järsku ulatas keegi mulle jäätisekokteili ja küsis: tahad? See oli see poiss, kes uksepeal oli. Ma vastasin jaatavalt. Ma tegin talle ruumi ja ta istus minu kõrvale.

Robert küsis, milleg ma tegelen? Mina ütlesin, et mängin tennist ja võrkpalli. Ma küsisin sama küsimuse ka temalt. Ta vastas, et ta käib jõusaalis ja mängib jalgpalli ja korvpalli. Ma küsisin, et kus koolis ta käib ja tuli välja, et käime samas koolis aga kuna meie kool on väga suur, siis pole me ennem üksteist näinud.

Ma võtsin pealmised riided seljast ja olin pikiinide väel. Robert mõistis,et ma tahtsin minna ujuma. Ta tõusis minu järel püsti ning kui ma basseini ääres olin siis lükkas Robert mind lõbusalt naerdes vette ning siis hüppas ise järgi. Olime vees tükk aega. Me rääkisime ja hullasime vees peaaegu tund aega. Meil oli nii mõnus.

Peo lõpus küsis Robert, et kas ma tahan temaga mõnipäev kokku saada? Niisiis vahetasime me numbreid. Enne lahkumist ta lehvitas mulle. Kuid siis küsis ta : kas ma viin su ära? Kuid ma elasin ju ainult paar maja eemal ning ütlesin seda talle. Robert naeratas mulle ning ütles: oled väga armas tüdruk. Mina muidugi punastasin ja tänasin.

Robert ütles: homme näeme.Mina aga vastasin: ma loodan, et sa ikka saad ja võid tulla. Ning Robert vastas, et ta kindlasti tuleb.

Jõudsin koju ning kõhus oli imelik tunne. Ma olin Ronbertisse kõrvuni arnmunud. Olin veel natuke aega üleval ning siis läksin magama. Mul ei tulnud und. Mõtted keerlesid ainult Roberti ümber, kuid lõpuks tuli ka uni.

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now