Suur lubadus

214 17 2
                                    

Oli 20. juuni. Ärkasin varakult. Kell oli 9.00. Istusin ratastooli ja käisin vetsus ning vaatasin, mis olid vanemad mu kotti pannud. Minu kottis oli:
Ipad ja laadija
Macbook ja laadija
Iphone ja laadi
Beatsid
Emma toidu - ja joogikauss
Emma krõbinad
Mõned riided
Hambahari ja muu trini-träni.

Täitsin Emma toiudu - ja joogikausi ning kutsusin ta enda juurde. Pean mainima, et kuna ma olin erahaiglas, oli mul ka suur ja lukasuslik palat. Mul oli suur voodi, mis mahutas 2 inimest. Mõlemal pool voodiäärtes oli seadeldis, ehk keskmine laud. Kui need mõlemad lauad voodi peale kokku panna, oli üle voodi pikklik laud. Minu palatis oli ka suur teler.

Panin selle mängima. Vaatasin tükk aega komöödiat, kui uksel käis koputus. Sisse tuli 2 teenindajat, kellel olid käes suured kandikud. Nad lasid mõlemad lauad minu voodile ning panid kandikud lauale. Ma tänasin ning nad lahkusid. Kandikud olid täidetud rikkaliku hommikusöögiga ning tühja söögitaldriku peal oli kiri ja punane roos. Panin roosi väiksesse vaasi ning avasin siis kirja.
Kellelt oli küll see kiri? Mis te arvate?

Muidugi oli see mu kallilt Robertilt. Kiri oli järgmine:
Kaunis Bella!
Siin on sulle rikkalik hommikusöök. Naudi seda, kuniks ma kohale jõuan. Ma jõuan sinna ma arvan, et umbes kell 1.00.

Nautisin hommikusööki ja komöödiat. Peagi, kui olin hommikueine lõpetanud, tulid arstid mind kontrollima. Nad vaatasid jälgimismasinad üle ning naeratasid ja ütlesid: Sa paraned väga hästi ja kiiresti. Muide, me ei ole mitte kunagi varem nii tugevat alkoholi ja uimasti mürgitust näinud, kui sul. Laboris tehti analüüsid ning nad arvavad ja on enda arvamuses vägagi kindlad, et alkohol ja uimastid, olid lisatud morsi sisse. Ei tea, kas just suurde anumasse või ainult sulle, mis on tõonäolisem.

Lahkudes võtsid nad ka kaasa kandikud. Emma hüppas taas mu voodisse ja puges minu kaissu. Küll ta oli armas! Võtsin koti, (mis oli öökapil) oma voodisse. Lasin ühe laua jälle üles, aga teise jättsin alla. Sellele paningi ma kõik oma tehnika ja öökapis oleva šokolaadid. Pea all oli mul palju suuri ja pehmeid patju ja peal oli suulr suletekk. Kindlasti küsite: Mis su elul küll viga oli? Kuid vead tulevad ka tavaliselt hiljem välja.

Magasin vist juba tükk aega ning ärgates lamas minu kõrval Robert, kes ootas, mil ma ärkaksin. Ehmusin, kuid ta kallistas mind ning ütles: Sa oled magades nii kaunis ja veel kaunim siis, kui tean, et sa pole veel surnud ja kõik on veel hästi.

Ma tahatsin sinuga rääkisa selles, et need mehed, kes sel peol ja sind ära kasutada tahtsid, on tagaotsitavad. Ma käisin politseis ning rääkisin kogu loo neile ära ning kirjeldasin neid mehi. Politseinikud aga ütlesid, et nad on juba tükk aega tagaotsitud. Neil oli sinust kahju ning lubasid sind homme külastada.
Kina need mehed on kadunud, siis ütlen sulle ühe saladuse: Ma hakkasin ka juba neid mehi otsima ehk ma olen nagu sinu isiklik detektiiv. Ma võtsin selle otsuse, sest ma armastan sind nii väga ning see, mida need mehed sulle tegid oli liiga julm.

Ma tänasin ning ütlesin: Aitäh, ma olen väga meelitatud. Vaatasime üksteise kaisus romantilist filmi ning kui see lõppes, tulid ka vanemad, käes suured toidukottid. Vanemad kallistasid ning ütlesid, et ei jää kauemaks, sest meile tuleb õhtul tuttavad külla. Jätsime hüvasti. Ma muidugi mõistsin neid, kuid samas mul oli isegi nagi hea meel, et nad juba koju läksid ning päev oli meie päralt. Nad ütlesid veel: Kui sa midagi soovid, siis helista ja kas me võiksime ka homme nii teha? Mina olin muidugi nõus ning nad lahkusid.

Robert küsis: Kas ma toon toidukottid siia, sinu juurde?
Mina: Jah, sa võid, kui sa viitsid ja tahad.
Ning Robert tõi. Suured toidukottid sisaldasid:
Umbes 4 pakki krõpse
2 Nestead
10 pakki Oreod
15 pakki Nerdse
2 pakki juustupulki
6 smuuti
3 jogurtit
Emma krõbinad
3 sooja pitsat
2 uut filmi
Jne

Valisime esimeseks filmiks õuduka. Robert pani plaadi sisse, tõmbas kardinad ette, lasi 1 laua alla, kattis laua ning tuli mu kõrvale filmi vaatama. Film oli tõesti põnev ja õudne. Filmi nimi oli: #DRAG ME TO THE HELL EHK LOHISTA MIND PÕRGUSSE#.Filmi ajal läksin Roberti kaissu ning väga hirmsa koha juures panin pea tema poole ning ta võttis minu ümbert kinni ja naeratas mulle.

Film lõppes vastikult. Mulle eriti ei meeldinud, aga põnevust ja õudust oli seal palju ning see meeldis mulle väga. Oli käes juba õhtu. Vestlesime Robertiga veel tükk aega, kuid lõpuks tuleb ju ikka aeg, kus ta pidi lahkuma. Niisiis, kui Robert oli lahkunud, tuli Emma mulle kaissu. Vaatasin ka teist filmi, mis oli komöödia. See film oli tõesti naljakas. Kahjuks jäin ma poole filmi ajal magama, kaisus Emma. Uinusin vist sellepärast, sest keha oli ju ikkagi veel väga väsinud.

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now