mõnus suvepäev

260 14 1
                                    

Oli 9. juuni. Ärkasin umbes 11-ne paiku. Jällegi oli päikseline ja väga soe ilm. Kui mõistsin, et käes oli see päev, kus võisin avada saladusliku kasti, kargasin ma diivanilt püsti ning läksin kasti juurde. Kuid siis helises järjekordeslt uksekel. Kas see oli mingi nali? Järjekordselt kui proovisin kasti avada heliseb uksekell. Kuid siiski loodsin, et see oli Robert, mitte ajalehepoiss. Läksin vastu, kuid seal ei olnud kedagi. Hakkasin juba ust kinni panema, kuid mu pilk peatus kingakarbi suurusel karbil. Võtsin selle maast ülesse ning seal oli sildike:
Väike lisa suurele üllatusele
Robertilt.

Viisin väiksema karbi suurema juurde ning avasin siis suurema karbi. Seal sees oli tohutult suur tumesinine balli kleit. Avasin ka väiksema karbi, milles olid hõbedased kontsakingad. Proovisin kleiti selga ja kingi jalga. Mõlemad sobisid mulle nagu valatult. Hakkasin kaste kokku panema, kui nägin suuremas karbis veel kahte karpi üks natuke väiksem, teine suurem. Suuremas oli kristallidega kaetud väike käekott. Väiksemas karbis oli sinise ja hõbedaga kaelakee ja kõrvarõngad. Minu emotsioonid olid laes. Mida enamat küll elust tahta? Kõik minu unistused olid ju juba täitunud.

Helistasin Robertile ning rääkisin talle kui õnnelik ma olin. Robert oli samuti väga õnnelik, et kõik sobis ning meeldis mulle. Tänasin teda veelkord südamest ning siis lõpetasime kõne.

Minu päev oli juba korda läinud. Läksin meie isiklikku randa. Päike võttis hästi ning muidugi käisin ma ka mitu korda meres ujumas. Käisin ka vahepael loomulikult söömas ja mängisin Emmaga.

Õhtul kui vanemad koju jõudain jutustasin neile, mis oli vahepeal toimunud ning loomilikult ka näitasin neile oma kingitusi. Õhtu oli rahulik. Vaatasin erinevaid sarju telekat ja olin Facebookis. Isa grillis õhtusöögiks liha ning ema tegi sinna kõrvale salati. Kõhud täisin ma ka mõne aja pärast vannis ning siis läksin taas magama. Emma puges kaissu ning oligi järjekordne päev lõppenud.

Bella armastuslugu 1. raamatWo Geschichten leben. Entdecke jetzt