Ma ei mäleta midagi, kuid kõik on ju hästi

98 7 2
                                    

Jalutasin magamistuppa tagasi ja kuivatasin juukseid sellhetkel, kui kuulsin koputust ning sisse astus Jacob. Ma jooksin nurgataha peitu, kuid Jacob ütles "Mis sa peitad end? Ma olen sind ennegi väheses riietuses näinud." Sättisin rätiku paremini endal ümber ning jalutasin tema poole. "Ma tõin sulle midagi." Ütles Jacob ja ulatas mulle 4 karpi suuruse järjekorras üksteise peal tornis. Ta pani need maha ja ma jooksin teda kallistama. Ta laskus ühele põlvele ja lausus "Kallis Bella. Kas sa sooviksid olla minu kaaslane ballil?" Ma olin suures segaduses, sest ei teadnud ballist midagi kuid ma vastasin jaatavalt ning langesin Jacobile kaela. Kuid meie väike embuse hetk ei kestnud kaua, sest Jacobi telefon helises ja ta pidi selle vastu võtma. Ta nägu muutus tõsiseks ning ta väljus toast. Ma võtsin karbid, mis olid küll väga suured aga siiski kerged. Panin need voodi peale.

Vahetasin riided ära ja kuivatasin juksed lõplikult ära. Tegin meigi ja panin juuksed patsi. Läksin voodi juurde ja avasin kõige suurema kasti esimesena. Seal sees oli suur ja sinine ballikleit. Ma tean, et ma olen seda kleiti ennegi näinud. Kuid mul ei tulnud meelde kus. Proovisin seda selga ning mulle meenusid taaskord segased ja udused hetked kuskil majas, kus mul on seljas seljas sarnane või isegi samasugune?!?! Heitsin need mõtted peast ja vaatasin 2 karpi. Selle sees oli pisike kividega käekott. Avasin järgmise ehk 3 kasti, milles olid kristallidega tikkkontsad. Mõtlesin, et nüüd olen ma võibolla isegi sama pikk, kui Jacob. Naeratus tekkis mu näole mõeldes temale. Avadin ka viimase, kõige väiksema karbi ning selles olid sädelevad kõrvarõngad, kaelakee ja käevõrud. Panin kingad jalga ja ehted ja imetlesin ennast peeglist. Taaskord meenusid mulle pildid, kus ma kallistan ühte üli armast poissi, kes tundus mulle ka tuttav aga ta kutsub mind ... Ma ei saa hästi aru kas Bellaks või Nellaks või midagi sellist.

Mind piinasid need pildid terve päeva. Tegin hetkel võileibu, kui keegi mulle seljatagant käed ümber pani ja minu kaela suudles. Keerasin ennast ümber ning vaatasin Jacobiga tõtt. Ma suudlesin teda ja tänasin kinkide eest. Jacob ütles, et see ei ole veel kõik. Ta ütles, et vahetaksin riided, sest läheme linna peale. Hakkasin juba ukse poole minema, kui Jacob mulle laksu vastu kanni pani. "Aiii" kiljatasin ma ja jooksin üles magamistuppa. Läksin oma garderoobi ja panin endale heledad riided valge traksisärgi ja beežid lühikesed püksid. Peale panin pikka valge kampsuni ja jalga panin beežid kontsakingad. (Meie magamistuba koosnes mitmest toast: magamistuba, minu garderoob ja vannituba + rõdu)

Läksin alla ning Jacob seisis seal ja vaatas mind pealaest jalatallani. Ning ta manas näole kavala naeratuse. "Nohh?!?! Sul pidi ju üllatus olema?" Ütlesin Jacobile, sest ta ei kavatsenudki end liigutada. Jalutasin temast mööda, kuid ta võttis mu käest kinni ja tõmbas enda juurde ja suudles mind kirglikult. Pikka suudluse lõppedes jalutasime koos käest kinni majast välja. Maja ees oli must Audi R8, mille veljed olid punased. Jacob avas mulle härrasmehelikult ukse. Ma tänasin ning istusin autosse, mille järel ta ukse sulges. Ta istus ise ka autosse ja me alustasime sõitu. "Kuhu me läheme?" olin ma uudishimulik. "Saladus kullake, saladus." Ning me sõitsime natuke maad, kuni hakkas raadiost nii hea lugu ja ma hakkasin seda kaasa ümisema ning minuga liitus ka Jacob. Me laulsime ja ümisesime ja mitme laulu lõppedes võttis Jacob minu käest kinni, peatas auto kinni ja ütles "Me oleme kohal" Ma vaatasin ümberringi ja me olime loomade varjubaigas.

Astusime sisse ning eesruumis istus üks noor naine. Ta vaatas meie poole ja tervitas meid. "Me tulime lemmiklooma võtma. Kallis Elina, see on minu teine üllatus sulle. Mis looma sa soovid? Sa võid valida ükskõik mis looma." Ma kallistasin teda ja kilkasin suurest rõõmust nagu väike laps. "Ma sooviksin koera" ja naeratasin suurest rõõmust. "Selljuhul me võtame täna endale koera." Ja võttis mu ümbert kinni. Naine naeratas ja palus meil talle järgneda. Jõudsime koridori, kus oli 2 ust. "Kas te soovite kutsikat või suuremat koera?" Küsis naine, mille peale ma kiirelt vastasin, et kutsikat. Astusime siis vasakust uksest sisse ja naine avas veel ühe ukse ja juba oli kuulda kutsikate niutsumist ja haukumist. Astusime suurde ja heledasse tuppa, kus jooksid ringi tohutult palju kutsikaid. Naine ütles, et jätab meid siia ja, kui oleme valmis siis me läheksime ooteruumi.

Istusime Jacobiga erinevatesse kohtadesse põrandal ja jälgisime kutsikaid. Mul jäi juba alguses silma üks väike valge puudli moodi kutsikas, kes pidurdamatult ringi jooksis ning, kui mind märkas siis tuli ta mind esimeste seas nuuskima ja, kui aru sai, et ma olen ohutu siis istus mu ette ja kallutas pead ühele ja teisele poole kallutama hakkas. Ma sirutasin käed tema poole, et teda sülle võtta ning ta tuli ka julgelt mulle sülle. Ma olin oma otsuse teinud. Nad kõik olid üli armsad aga temaga oli meil tekkinud side. Jacob küll pressis mulle suurte koerte kutsikaid, kuid mina olin otsuse teinud ja ma teatsin, et ka Jacobile meeldib see koer.

Ma istusin pisikese koeraga eesruumis ja Jacob vormistas pabereid. Kui ta valmis sai tegi ta ettepaneku ka uuele pereliikmele vajalikud asjad muretseda. Ja nii me ka tegime. Kell oli 7 õhtul, kui me koju jõudsime ja ma asju hakkasin omale kohale sättima. Koera asjad olid kõik minu toas. Läksime koos koeraga alla ning ma tegin ettepaneku mõelda meie uuele sõbrale nimi. Me pakkusime erinevaid nimesid ning meile tegi see palju nalja. Kõik nimed olid juba öeldud, kui mulle turgatas meelde Bella "BELLA?!?!? Kas see sobiks?" Jacob tõmbas näost valgeks, kuid taastus ning oli lõpuks peale pikka palumist nõus. "Otsustatud sinu nimeks on Bella" ütlesin ma Bellat samal ajal süle võttes.

Me vaatasime telekat ning ma tundsin end väsinuna ja ütlesin "Ma pean homseks valmistuma ja siis ma lähen magama koos Bellaga." Jacob tegi kurba nägu, kuid ma olin otsustanud ja andsin talle une suudluse ja läksin üles. Vannitoas pesin pea ja ajasin karvad ära. Kuivatasin end ja panin pidžaama selga. Võtsin meigi maha ja pugesin voodisse. Bella puges mulle kaissu ja me uinusime koos. Mõne aja pärast aga..... .

Bella armastuslugu 1. raamatWhere stories live. Discover now