16.Bölüm:"Her şeye Evet''

18.9K 613 45
                                    

                 

Tatile gitmeden önce sizinle uzun bir bölüm paylaşmaya karar verdim , sezon finali niteliğinde olacak. Görüşlerinizi söylerseniz aşırı sevinirim.

Bölüm şarkısı : Ed Sheeran-All Of the Stars

Annem dövmemi görmüş fakat kızmamıştı sonuçta yetişkin, kendi kararlarımı alabilecek bir bireydim. Dövmemi yaptırmamın üzerinden üç gün geçmişti , bu sürede Rüzgar her zaman olduğu gibi geceleri odama geliyordu , sabah birlikte okula gidiyorduk. Dövmemin bakımını da o yapmıştı. Üç gün heyecansız ve güzel geçmişti fakat bugün seçkin iş adamları ve ailelerinin olduğu büyük bir balo düzenleniyordu. Efnan ile birlikte kıyafet seçmek adına mağaza gezmeye başlamıştık.

''Efnan?''

''Efendim?''

''Babam ile aran nasıl , sana iyi davranıyor mu?''

''Sana nasılsa bana da öyle Sahra , babamız soğuk bir adam. Hatırlıyor musun? Saçlarımı, kızıla boyatmak istediğimi söylediğimde, bana nedenini sormuştun?''

''Evet , hatırlıyorum.''

''Nedeni annemin yaptığı iğrençlikti, ona benzemek istemiyordum. Bu yüzden asiliğin rengine, kızıla boyattım. Şimdiyse içimde öfke kırıntıları kalmadı. Bilmiyorum, belki de sana anlattığım için rahatladım ve kahverengi yaptırmak istedim.''

''Bu saç, sana çok yakışmış.''

''Teşekkür ederim. Sahra, şu safir olaylarını biliyorum. Neden bana anlatmadın?''

''Bilmiyorum, bunalımdaydım kimseyle konuşmak  istemiyordum. Bana kızma Efnan, lütfen.''

''Sana asla kızmam , sen benim kardeşimsin.''

On tane mağaza gezdikten sonra sonunda güzel bir şeyler satan mağaza bulmuştuk , kırmızı ve siyahın birbirine karıştığı uzun elbiseyi alıp kabine doğru ilerledim. Elbisenin siyah, destekli bölümü, göğüslerimi fazlasıyla toparlamış ve hiç olmadığı kadar büyük göstermişti , yan taraflar düzenli bir şekilde ayrılmıştı. Kırmızı renginde ki alt tarafın önden yırtmaçlı bölümü çok güzel durmuştu. Kabinden dışarıya çıktım ve elbiseyi Efnan'a gösterdim.

''Bunu almazsan, kendimi şurada ki kabinin askısına asar,intihar ederim.''

''Haklısın, almazsam bende intihar ederim.''

Efnan siyah , dizinin üzerinde biten dar ve mini bir elbise almıştı.Abartıyı sevmediği için elbise tam ona göreydi , birlikte takıların satıldığı mağazaya doğru gittik. Rüzgar'ın kolyesi her şeye yakıştığı için bir kolye almadım , inciden yapılmış bir bilezik aldıktan sonra mağazadan çıktık. Birlikte kuaföre gittik , saçlarımı su dalgası yaptırıp üstlerinden dağınık bir şekilde toplattırdım. Kadına makyajı abartmayın desem de hem abartmış hem de harika bir eser ortaya çıkartmıştı.

Dudaklarıma, bordo renginde bir ruj sürmüş , gözlerime gölgeli bir makyaj yapmıştı. El ve ayak tırnaklarımı da siyaha boyamıştı. Aslında giyineceğim ayakkabı kapalı olduğu için ayak tırnaklarım gözükmeyecekti ama yine de güzel durmuştu.

''Saçlarınız doğal sarı , değil mi?''diye sordu bayan.

''Evet , neden ki?''

''Rengi çok güzel ama bence size siyahta fazlasıyla yakışır , boyatmak isterseniz bekleriz.''

''Tabi , düşünürsem gelirim.''

SAPLANTIWhere stories live. Discover now