4.Bölüm-''O Kim?''

37.6K 1.2K 193
                                    

Multimedya Rüzgar.

-

Bazı anlar olurdu; beyniniz ve kalbinizin mantığının birbirine ters düştüğü. Şu an tam olarak o ikilemde kalmıştım, beynim ve gururum Rüzgar'ın peşinden gitmememi söylerken, Rüzgar'ı görünce ritmi değişen kalbim, ona güvenmem gerektiğini söylüyordu.

Ne  kadar pişman olacak olsam da her zaman kalbimi dinlemeyi seçmiş bir insandım.Korkak adımlarla Rüzgar'ı takip etmeye başladım , artık şaşıracak gücüm kalmamıştı. Rüzgar'ın ciddi bir tedavi görmesi gerekiyordu .

''Daha yavaş yürü istersen, bir asır sonra arabaya ulaşırız.''

''Eve gitmemiz gerek , ilacım yok.''dedim düz bir sesle.Ellerini cebine doğru soktu ve çıkarttığı ilaç kutusunu bana doğru uzattı.

''Ruh hastası olduğunu biliyordum.''diye mırıldandım.

''Hayır Safir , senin için buldum çünkü mesajlarda dâhil telefon üzerinden yaptığın her bir hareket benim mailime geliyor.Bu ilacı kullanan sensin, demek ki sende ruh hastasısın?''dedi gülerek.

''Demek ki öyleyim?''dedim tek kaşımı kaldırırken.

''Ayrıca tüm bir hafta boyunca beni ve yanımda ki kızları TC kimlik numarasına kadar arattırdığını da biliyorum. Bu kadar kıskanacağını bilseydim , kızlarla görüşmezdim.''

''Ha-hayır öyle bir şey yapmadım''. Katiyen yalandı , kızların hepsinin instagram ve twitter hesaplarını bulmuş, hepsini teker teker incelemiştim. Bir ara Rüzgar'ın sosyal hesaplarına da bakmıştım sadece instagramını bulmuştum.

''Bu dediğine kendinde inanıyor musun ,Safir?''diye sordu yüzüne küçümseyici bir gülümseme yerleştirerek.

''Tamam , kazandın.''dedim ve arabanın ön koltuğuna yerleştim.

''Bu kadar kolay mı pes ettin?Hani benim yiyeceğim küfürler?''

''Konuşmak istemiyorum Rüzgar , lütfen sadece adamın olduğu yere gidelim.''

''Gidelim bakalım kimmiş bu şanslı adam , bu arada ben ne dersem uygula.Senden rica ediyorum, ikiletme söylediklerimi.''

''Neden?''

''Anlatacağım, Safir.''

''Bana neden Safir diye sesleniyorsun?''

''Yakında öğreneceğin sebeplerden, tabi üstün zekânı kullanıp kendin bulmadığın sürece.''dedi göz kırparken, bana geri zekalı mı demişti bu?

Rüzgar , cebinden telefonunu çıkartıp bir numara tuşladı ve telefonu kulağına götürdü. ''Maçka Parkı'na gidiyoruz, hazırda bekleyin.''dedi ve kapattı.

''Ne o? Seri katil tutmaya mı başladın?"dediğimde dudakları yine her zaman ki düz şeklini alırken, gözleri sinirli bir şekilde bakıyordu.

''İstersem kendim seri katil olabilirim , onlara para yatırmam.''

Rüzgar arabayı çalıştırdı , önünde ki yola o kadar dikkatini vermişti ki benim ona bakışlarımı fark etmiyordu. Açıkta bıraktığı camdan esen rüzgâr , saçlarının bir tutamının alnına düşmesine sebep oluyordu. Aslında esen rüzgâr bile benden daha şanslı olabilirdi , ben asla ona bu kadar yaklaşamayacaktım.

Bakışlarımı kemikli yüzüne doğru çevirdim , o kadar mükemmel yüz hatları vardı ki insanın içini yakan derecedendi. Şu an gözleri mavilikten çıkmıştı , su yeşiliyle karışmıştı. Rüzgar'ın dudakları başlı başına en büyük günahlara davetiye gibiydi fakat yine de içimde bir yerlerde dudaklarını tek öpecek olan kişinin, ben olmasıyla ilgili derin düşüncelerim ve hayallerim vardı.

SAPLANTIOn viuen les histories. Descobreix ara