-Dvacet 3/3-

5.3K 382 6
                                    

Když auto za dnešek už po několikáté zastavilo ,bylo to to tentokrát někde u lesa. Neznala jsem to tu stejně ,jako u míst předchozích ,kam mě Harry vzal. Oba vystoupíme ,Harry zamkne a já se už jen koukám po krajině. Je to tu..hezký. Stejně mám radši město. 

,,Nehodláš mě tady někde znásilnit a  pak brutálně zavraždit ,že ne?" prohodím ,když se po mém boku objeví Harry. Rozejdeme se po cestě rovnou do středu lesa. Mezi větvemi stromů nepronikne slunce ,takže tu není takové teplo. 

,,Nemám to v plánu" zaculí se. ,,Není ti zima?" zeptá se ,jako by mi četl myšlenky. Ušklíbnu se nad představou ,že Harry ví ,co si myslím. To by se mu doopravdy nelíbilo. 

,,Jo ,docela jo. Ale to bude tím ,že jsme z tábora vylítli polooblečení" utrousím. Cesta po které jdeme se skládá z normální zeminy ,která díky nedostatku slunce není vyhřátá a nepříjemně studí. Jdeme s Harrym potichu ,jako bychom jsme se báli mluvit. Není to stejný lesík jako v Kolorádu ,tohle je více přizpůsobeno lidem. Vypadá to ,že sem lidé chodí docela často ,protože potkáváme odpadkové koše a lavičky. 

,,Kdo je Sony?" vypadne se ze mě náhle. Nevím ,jak jsem na tuhle otázku teď přišla ,prostě mi jen dlouho vrtala hlavou. Z jedné strany to může být osobní a já zkazit Haroldovu dobrou náladu. Brunet se zastaví v půli kroku a nechápavě na mě hledí. Ztěžka polknu. ,,No ,bavili jste se o ní před diskotéko..jen mě to zajímá ,nemusíš odpovídat ,jestli nechceš" vyčkávavě na něj hledí. On si jen povzdychne.

,,Je to moje holka ,se kterou jsem už opravdu dlouho ,měli jsme nějaké ty přestávky...ale jsme spolu" jde dál. Koušu si ret a za jeho zády lehounce kývnu ,zrak zabořený do země. Probudím se z transu a doběhnu Harryho ,který má už slušný náskok. 

,,Kdy přijede?" zeptám se. Má chuť o ní něco vědět ,Harry si prohrábne frustrovaně a hlasitě vydechne ,načež kopne do kamene pod jeho nohama. Znervózním ale i tak vím ,že kdyby nechtěl ,tak neodpovídá.

,,Asi tak za dva ,za tři dny ,podle toho jak jí to pojede" odtuší a já přikývnu ,jako že rozumím. ,,Měla by přiject na táborák ,ale není jasný ,jak to bude stíhat" pokrčí rameny a já už po několikáté za sebou chápavě kývnu.  

,,Jaká je?" musím být otravná ,ale zajímá mě ,kdo Sony je. Kdo je Harryho dívka ,která s ním vydržela už tak dlouho.

,,Je fajn ,jo je opravdu super. Sexy ,vysoká blondýna a vlasy na ramena. V pohodě holka" povídá nezaujatě. Nakrčím obočí , to byl teda dlouhý rozsáhlý popis! Otevírám pusu ,protože ho chci poprosit ,aby mluvil dál ,jenže on mě přeruší. ,,Co ty a kluci?" zeptá se rychle. Zrovna docházíme naší první cestu ,která končí u řeky ,která teče tak nějak prostředkem lesa. 

,,Ale jo ,sem tam nějakej ,ale nic velkýho a závažnýho" mávnu nad tím rukou. Protentokrát kývne kurdnáč. Řeka příjemně šumí a díky tomu ,že jsme došli na mýtinu ,kde nejsou po celou cestu podél řeky stromy ,je mi konečně zase příjemný teplo. 

,,Co brácha?" zeptá se a já protočím očima. On se jen zasměje nad mou reakcí.

,,Žije ,bohužel žije a je pořád stejnej idiot ,jako býval" odpovím. ,,Proč se vlastně vy dva nemáte rádi?" v otázkách se příjemně střídáme a mě to vyhovuje ,potřebuju z něj dostat nějaké informace. 

,,Dlouhá historie" odbude to Harry a lehce mě vezme za zápěstí. Jeho dotyk mě překvapí ,strnu a  koukám na něj. ,,Pojď ,tady si sedneme" lehce se mnou trhne. K řece vedou betonové schůdky hned vedle nás ,takže na ně oba dva usedneme. 

,,Co ty a sourozenci?" navážu na jeho předešlou otázku. Pochopím ,že nic co se stalo mezi Harrym a  mým bratrem s jen tak nedozvím ,ať sebevíc chci. 

Afraid! - never /h.s.Where stories live. Discover now