-Šest-

5.9K 442 13
                                    

Touhle kapitolou to tak nějak kazím,já vím. Jenže mě to prostě napadlo a po Zaynově odchodu jsem si řekla,že ho do té story prostě dám. Ať chcete,nebo ne.

__

Z jedné stránky jsem byla ráda,že se mi v téhle dost divné hře daří,jenže z druhé stránky jsem si měla chuť dát facku. Nikdy jsem v ničem nesoutěžila,nesnažila se nijak ani vynikat ve sportech. Bože,vždyť mě nebavilo ani tancovat!

Jenže tahle kravina mi vlila do žil novou krev. Cítím adrenalin,který proudí mými žilami. Snažím se běžet rychle tak,abych byla rychlá a zároveň tichá. Což jen tak mimochodem není zrovna lehké.

Mám pořád pocit,že mě někdo sleduje a doslova mi dýchá na krk. Otáčím se,přičemž se snažím pořád vnímat terén pod nohama. Dech se mi nezklidňuje,naopak ještě víc prohlubuje. Mám pocit,že mi prasknou plíce.

,,Tyvole,támhle někdo běží!" Z nějakého,pro mě nechápavého důvodu se zastavím a překvapeně mžourám kolem sebe. Kapky potu mi stékají po horkém čele a vlasy mám rozcuchané. Hlasy se ozývají z mého boku,rychle se tam podívám a vidím nějaký dva kluky,kteří se ke mě blíží.

Na nic nečekám a běžím ještě rychleji,než kdy před tím. Jenže zakopnu,díky čemuž upadnu do mechu a hlíny pod sebou. Spadnu bolestivě na lokty,ze kterých se sesunu na zem. Hlava mi padne do obláčku mechu a já jen vnímám,jak se ke mě ti dva přibližují.

,,Ty vole,co budeme dělat? vypadá jak chcíplá" směje se jeden z těch tupců. Ani se nehejbu a jen vydechuji zadržený vzduch z plic.

,,Víš,co by se s ní dalo dělat? Ty vole,ještě dýchá a nemůže se bránit" vyděšeně ztuhnu,jenže oni si toho nejspíše nevšimli. Je to to jediné dobré,na téhle mizerné situaci. Někdo mě najednou vezme za ruce a obrátí k sobě. Stihnu zavřít oči a kontroluji při tom dech tak,aby byl pomalý.

,,Ty chceš fakt..ehm.." jeden z ní vylekaněji,ale nesnaží se mu zabránit. ,,Chceš ji znásilnit?!" dokáže ze sebe nakonec dostat,zadržuji nutkání otevřít oči.

,,Ne ty vole,nejsem kretén.." směje se ten,který mě obrátil. ,,Ale je hezká,má pěkný tělo..pohhled stačí" jeho hlas zní opravdu slizce a nadrženě. Přijde mi lepší nic nedělat,jen ležet se zavřenýma očima. Uslyším zip od kalhot a pak dost divné a odporné zvuky,které doprovází hluboké dýchání.

,,Děláte si kurva prdel?! Do píči vy kreténi,co to děláte?!" tento hlas je naprosto jiný,než který sem pro zatím slyšela. Zní ale líp.

,,Za-Za-Zayne m-my s-s-se jen.." je to ten,který si dělal dobře nad pohledem na mě. Lehoulince pootevřu oči,jen abych viděla toho příchozího. Který jen tak mimochodem právě vráží pořádnou facku jednomu z nich. Podle místa,kde stojí usoudím,že to je právě on,který..ehm.

,,Teď vypadněte kurva! A ať vás tady už nevidím!" i přes svojí velkou tělesnou váhu se oba rozeběhnou někam pryč. Hned se cítím líp,takže se rychle posadím,přičemž si hned chytím hlavu,která mě bolí. Zayn se lekne,ale hned ke mně přiklekne a zkoumavě mě pozoruje. ,,Jsi v pohodě? Jak se jmenuješ?"

Je to ten,který mi při vyhlašování vedoucích přišel nejsympatičtější,ten s černými vlasy jak uhel a ostře řezanými rysy. Krásnými hnědýma očima,které mě teď pozorují opravdu nechápavě.

,,Jsem okay a jmenuju se Victorie" odpovím mu,protože mě bolí hlava tak moc,že kdybych mu odsekla,tak by mi ta hlava praskla. Kývne na znamení,že to pochytil a pak si mě změří pohledem. ,,A jsem opravdu v pohodě,jen jsem vyčerpaná z běhu."

,,No dobrá,dobrá" pousměje se lehce ,,já jsem Zayn,ale to asi víš" podotkne ,,ty jsi ehm,slyšela úplně všechno?" Kývnu a potom zklopím zrak,je to tak trapné. ,,Kurva."

,,Jo..ale..ehm..no" koukám všude jinde,jen ne jemu do tváře. ,,Prostě jsem se bála hejbat" zamumlám a podívám se na svoje krvavé lokty.

,,To jsi nemusela,až nu tuhle stránku jsou to kreténi naprosto neškodní!" trochu nervózně se ušklíbne. ,,A ty lokty? Ukaž mi to" nahne se pro mou ruku a lehce ji uchopí,aby se na ni podíval. Jeho výraz v obličeji zjemní a on se na mě následně podívá s lehkým úsměvem. ,,Jsou v pořádku."

,,Jo,to nic nebude" pousměji se a pokusím se vstát. Tentokrát se mi to podaří a já se postavím. Trochu nervózně mě pozoruje,což je neuvěřitelně roztomilý. Hlavně při jeho vzhledu drsňáka.

,,Myslím..že to asi ani nebudeme řešit,ne? Jsou to tupci,nadržení idioti. Jen je mi líto,že to zkusili právě na tebe" řekne po chvíli.

,,Jo,nebudeme to řešit" kývnu,stejně bych se styděla to někomu říct. ,,Zůstane to mezi náma" usměji se lehce. Taky se široce usměje.

,,Dobrá,to beru" kývne a oba pomalu vykročíme. Přijde mi to najednou strašně trapné. ,,Po kolikáté jsi tady,neuvědomuji si,že bych tě tu dříve někdy viděl."

,,No..jsem tu poprvé" potvrdím jeho myšlenky,načež trochu zrudnu. ,,Myslela jsem,že si mě pamatuješ z dnešního nástupu,když jsem..ehm..přišla pozdě." Jeho kroky se zastaví,lehce se na něj ohlédnu se semknutými rty. Bojím se jeho reakce.

,,Ty jsi malá Johnson?" zní opravdu překvapeně. Kývnu a sklopím hlavu. ,,Ty vole,si děláš prdel? Ty seš ségra Alana? Tak to tě lituju,hlavně když jsi v Harryho týmu. On z toho taky není nadšenej,dost zuřil. Ale ty asi víš o jejich nepřátelství,viď?"

,,Jo,byla jsem s tím seznámena" potvrdím,jeho reakce mě vcelku překvapí. ,,Tobě to nevadí? Myslela jsem,že mě budeš nesnášet,stejně,jako ostatní" ušklíbnu se.

,,Ne,proč? Alana sice nemám rád,no přímo toho kreténa nesnáším,jenže tak nějak kvůli Harrymu i jeho chování celkově" zasměje se ,,jenže co s tím máš ty společnýho?" nechápe.

,,Nemyslela jsem jen kvůli Alovi,ale taky taky kvůli tomu,co jsem řekla o táborech" vysvětlím nejistě. Zatím to bere dobře.

,,Jo,Niall mi ta vlastně říkal" zamyslí se ,,jenže si myslím,že zrovna tohle nebyl důvod,proč by tě nesnášeli. Je tu plno lidí,kteří jsou tu za trest. Hlavní důvod bude ten brácha." Znovu se rozejde po mém boku,nějak si neuvědomujeme,že se hraje.

,,No,to mám radost" znovu se ušklíbnu a on se zasměje.

,,Prej jsi drzá,protivná a namyšlená" vykulím na něj oči ,,to jsem teda zaslech,jsi prej celá brácha."

,,To mám teda pěknou pověst" odfrknu a naštvaně kopnu do šišky pod mýma nohama. Na rameně mi ale přistane měkká a teplá ruka,patřící Zaynovi. Vzhlédnu a lehce pokrčím obočí.

,,Tak ji musíš vyvrátit" navrhne s lehkým úsměvem. Má krásné nugátové oči a tmavší pleť,opravdu vypadá jako drsňák. Jenže když tady takhle v tichu stojíme,pár centimetrů od sebe,tak si to myslet přestávám.

,,Co když nechci?" zamumlám odhodlaně. Nenechám si svoje několikaleté chování jen tak vzít. Ani hezkým klukem ne,na téhle povaze jsem nějakou dobu pracovala. Možná by i něco řekl,kdyby se nad náma neozval chraplavý hlas..

,,To si děláš kurva prdel,Maliku?!" Harry seskočí ze stromu,pod kterým jsem doteď stáli a nasupeně si nás prohlíží. Tohle není dobrý...

__________________

-Nejsem moc spokojená,ale tak staršný to zas není,ne?:) Překvapil vás ehm zvrat? :D je to divný,ale já ho tam nějak potřebovala dát,jako toho hodného:D nebojte,bude mít ještě důležitou roli,hehe.

-Nevím,jestli bude příští sobotu díl..Kdyby nebyl,buďte trpělivý. jsem s tím sice otravná,ale nemůžu za to. Když tak se nezlobte,budu se snažit!:)

-Nezapomeňte díl ohodnotit!:)

PS: Zaynova mluva je schválně,neděste se prosím vás! :D

S láskou Colette♥




Afraid! - never /h.s.Kde žijí příběhy. Začni objevovat