My girl

356 39 2
                                    

Po prednáške, na ktorej som sa celý čas rozprávala so Zaynom, ktorý sa mi snažil dať do hlavy, že to čo chcem spraviť je zlé, a že si to Harry "nezaslúži", som sa vybrala do malej kaviarne, v ktorej na mňa mali čakať dievčatá. Veľmi sa mi tam nechcelo, no nechcelo sa mi ani sedieť na izbe a premýšľať. Nenávidela som tú izbu. Bola taká opustená a sama, odkedy tam už Megan nie je a ja sa necítim o nič lepšie. Zajtra by mi mala prísť nová spolubývajúca, tak som zvedavá, kto to bude. Aj tak nikdy nenahradí Megan, pretože to jednoducho nejde.

,,Ahojte." povedala som s malým úsmevom, keď som vošla do kaviarne a posadila sa za veľký stôl, pri ktorom sedela Anna s Rebekou.

,,Ahoj Violet, sme radi, že si prišla." usmiala sa na mňa Anna.

,,Hej, to sme. Viem, že sme ti o Megan mali povedať, no tvoja mama to nechcela. Povedala, že je dosť zlé, ako berieš opäť smrť a že to s Megan... že by si to už jednoducho nezvládla." vzdychla si Beka a jemne sa usmiala.

,,To je v pohode baby. Viem, že ste mi chceli len dobre."

Aj keď ma neskutočne štvalo, ako sa zachovali, viem, že mi chceli len dobre.

,,Dnes je tá akcia v dome bratstva, kde sa chystáme tak, ako aj minulý rok." povedala Anna a pozrela na mňa.

,,A tak ako minulý rok, aj tento tam budeme." usmiala som sa na nich, aj keď mi to možno neverili.

Snažila som sa byť silná aspoň kvôli ním, pretože som vedela, že ak budem smutná, bude ich to veľmi trápiť a to som nechcela. Megan mi povedala, že nie vždy je dobré byť silný, pretože možnože tým ja pomôžem ostatným, no kto pomôže mne? Som človek, ktorý pomoc neprijme už len z toho dôvodu, že to jednoducho nedokážem. Bojím sa, že tým niekoho budem zaťažovať, ale cez všetko, čo sami doposiaľ stalo som sa dostala, takže by to teraz nemalo byť o nič ťažšie.

*

Vošla som do preplneného domu bratstva, a snažila sa ukľudniť. Už je to celkom dlhá doba, čo som nikde nebola a teraz sa cítim... akoby som tu ani nemala čo robiť. Dievčatá prišli už pred hodinou, no ja som povedala, že prídem až po nich. Chcela som sa nato psychicky aj fyzicky pripraviť, čo by sa pri nich dvoch nedalo.

Už z diaľky na mňa zazerali dve hnedé kukadlá. Predierala som sa pomedzi ľudí, až som sa dostala k baru, za ktorým stál trávený Zayn. Typické preňho, keďže on tieto párty nenávidel.

,,Ahoj maličká. Tak...." odmlčal sa a postavil predo mňa fľašu vodky. ,,.. koľko ti toho mám dnes naliať?" zaškeril sa a postavil predo mňa tri poháriky.

Len som naňho s úsmevom pozrela a ukázala dva prsty. Bez toho, aby niečo povedal, nalial vodku do všetkých troch, z čo dve poháriky postavil predo mňa.

,,Dnes musím pomaly, pretože tu musím nalievať." zasmial sa a vzal do rúk pohár s priesvitnou tekutinou

Spravila som to isté a zahľadela sa mu do očí. ,,Tak na nás a na ďalší skvelý rok." vydala som zo seba a buchla svojím pohárikom o ten jeho.

Bez slova do seba vylial priesvitnú tekutinu a ja som spravila to isté. Tak isto som do seba hneď šupla aj druhý pohárik, pretože som to naozaj potrebovala. Potrebovala som sa uvoľniť.

,,Ale, ale, ale.. koho že to tu máme." zasmial sa Harry aj s tým jeho chrapľavým hlasom a posadil sa vedľa mňa.

Práve dnes, keď som nechcela nič riešiť, len sa opiť, ako to najviac pôjde.. pripletie sa sem Styles a ako zakaždým, všetky moje plány zničí.

,,Dávaj pozor, dnes je až priveľmi uvoľnený. To bude asi tým množstvom alkoholu, ktorý už stihol vypiť." zašepkal mi Zayn a odišiel niekam dozadu, takže som tu s Harrym ostala sama.

Game of LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin