Drugs?

416 37 1
                                    

Stála som pred domom bratstva a rozmýšľala, či mám ísť dnu, alebo nie. Popravde sa mi tam nechcelo ísť, pretože som sa potrebovala porozprávať s Eliotom, no nikde som ho nevedela nájsť. Moje premýšľanie vyrušil Harry. Opäť.

,,Som rád, že si prišla." pobozkal ma a vzal za ruku. ,,Ale nechápem, prečo stojíš tu vonku a mrzneš." zamračil sa.

,,Ja zachvíľku prídem, ty sa choď baviť dobre?" pohladila som ho po tvári a usmiala sa.

,,Budem ťa čakať." povedal a odišiel späť na párty.

Ja som sa posadila na lavičku a vzdychla si. Nemala som chuť na tú stupidnú párty, ale musím tam ísť, pretože som to Harrymu sľúbila.

,,Ahoj Violet." zaškerila sa predo mnou známa osoba, ktorú som už vidieť nikdy nechcela a vedľa nej môj brat s priblblým úsmevom.

,,Katie, Eliot." vzdychla som si a postavila sa. ,,Čo tu robíte?"

,,To by sme sa mali pýtať skôr my teba." zasyčal Eliot a postavil sa tesne predo mňa.

Priložil mi niečo k nosu a hneď nato som upadla do známej temnoty, ktorá opäť krúžila okolo môjho života.

,,Na tomto sme sa nedohodli Eliot. Nemôžeme ju tu nechať. Čo ak sa jej niečo stane? Nie som pripravená ísť sedieť do basy."

,,Len pokoj Katie. Nikto sa to nedozvie. Navyše zajtra budeme už na Aljaške."

Všetko čo som vnímala boli dve hlasy. Nedokázala som sa hýbať, ani rozprávať a dokonca som ani nič nevidela. Oči som mala zatvorené a bolo pre mňa až príliš namáhavé ich otvoriť.

,,Mali by sme ísť."

,,Toto všetko ju zničí Eliot. Chcela som jej ublížiť ale nie takto.."

,,Spomeň si nato, že to kvôli nej naše životy takto dopadli. Nemáš si čo vyčítať."

Razom nastalo v izbe ticho. Vedľa mňa niečo zavybrovalo. Vedela som, že je to môj mobil, no nedokázala som ho nájsť. Bezmocná a bezhybná. Tak som sa cítila. A čo bolo ešte horšie, opäť som upadla do temnoty.

*

Píp, píp

Píp, píp

Moje oči si pomaly začali zvykať na ostré svetlo, ktoré  sa tiahlo po celej izbe. Poobzerala som sa všade dookola a snažila sa zistiť, kde som, no bol to márny pokus. Pomaly som sa postavila z postele, no prišlo mi dosť nevoľno. Akoby som bola opitá a zdrogovaná zároveň. Šuchotala som sa popri stene, aby som mala aspoň akú-takú rovnováhu. V prvých dverách, ktoré som otvorila, bola len prázdna miestnosť.

Otvorila som druhé dvere a našla kúpeľňu. Pustila som si vodu a začala piť. Bola som úplne dehydrovaná a nevedela som, kde som. Keď som sa už cítila lepšie, vrátila som sa späť do izby. Mala som na sebe krátke šortky a biele čipkované tričko. Dokonca som mala obuté aj sandále. Viem, že som šla k Harrymu na párty, no potom tam prišiel aj Eliot a.... viac si nepamätám.

Môj mobil.

Pod paplónom som ho nahmatala a hneď aj odblokovala. Mala som 10 správ a 52 neprijatých hovorov. Na nič som nečakala a vyťukala Harryho číslo. Bohužial môj mobil bol úplne vybytý, takže sa hneď vypol.

Vzala som si svoju kabelku zo stolíka, no čo ma viac šokovalo bolo niečo vedľa nej.

Drogy.

Rýchlim krokom som opustila izbu a aj keď sa mi točila neskutočne hlava, bolo mi to jedno. Na začiatku semestra som bola nútená dvakrát prejsť celú Californiu. Nachádzala som sa neďaleko pláže, no môj internát bol na opačnom konci mesta. Čo som tu robila, prečo si nič nepamätám a čo tie drogy?

Game of LoveDonde viven las historias. Descúbrelo ahora