Always

447 41 1
                                    

"Harry?" zašepakala som čo najzrozumiteľnejšie a prešla k nemu.

Vyzeral utrápený, zničený a zlomený. Na chvíľku som si myslela, že ma ani nevníma, no potom svoj pohľad presunul z fotky na mňa. ,,Ahoj Violet." prehovoril tlmeným hlasom. ,,Čo tu robíš?"

,,Chcela som ťa len vidieť Harry." vzdychla som si a chystala sa na odchod, no jeho ruka ma zastavila.

,,To je v poriadku Violet, nevyháňam ťa, len som zo všetkého zmätený." povedal a jeho zovretie sa uvoľnilo.

,,Z čoho si zmätený?"

,,Veľmi ma zmiatlo, keď si povedala, že ma miluješ. Ani si nevieš predstaviť, ako veľmi som ti to chcel povedať. Ani si to doriti nevieš predstaviť!!" zavrčal a kopol do postele. ,,Lenže ja sa bojím. Nikdy som nemiloval, nebol som milovaný a bojím sa pripustiť, žeby som ťa mohol stratiť. Bojím sa povedať "milujem ťa", keď si nie som istý, ako dlho ťa vo svojom živote ešte budem mať." vzdychol.

,,Tak to nehovor Harry." vzala som mu tvár do dlaní a usmiala sa na ňho.

,,Tým si mi len potvrdila, že si neistá v tom, či so mnou ešte budeš alebo nie." povedal a postavil sa.

,,To nie je pravda. Ja som ako prvá povedala, že ťa milujem. To ty si mlčal!" zavrčala som už aj ja a tiež sa postavila.

,,Celý týždeň mi na mobil chodia divné smsky, že ťa čoskoro stratím. Že ťa opustím, pretože mi veľmi ublížiš. Ale ja nechápem o čo tu ide doriti!!!" zasyčal a v tom mi došlo, prečo je taký neistý.

Neznámi, ktorý posielal smsky mne ich posielal aj Harrymu. Má to presne naplánované.

,,Je tu niečo, čo ti chcem povedať Harry.." vzdychla som a bola si istá, že mu to už poviem. Bola som odhodlaná mu to povedať, no v tom do izby vošiel Katon so Zaynom a celé nám tom prerušili.

,,Violet musíš ísť dole! Rebeka sa tam mláti s Megan!" zasyčal Katon a ja som na nič nečakala.

Zbehla som dole schodmi so Zaynom v pätách a keď už som bola pred domom bratstva, uvidela som tam Rebeku a Megan ako sa hádajú.

,,On bol môj ty suka! Prebrala si mi ho a vôbec si nemyslela nato, že ho milujem! Si sebecká mrcha Megan!" zapišťala Beka a hodila po Megan nejakú tašku. ,,Nechápem ako sme mohli byť kamošky. Jednoducho to nechápem!"

,,Tak ty to nechápeš?" kričala Megan. ,,To ja by som mala povedať, že nechápem, ako som mohla byť kamoška s tebou!!! Si ako ropucha Rebeka!!! Stále si mala s Liamom problémy a jediný človek, ktorý si ťa vždy vypočul som bola ja!!! Ani to si doriti nevážiš!" zasyčala Megan a posadila sa na lavičku.

,,Áno, vypočúvala si ma len preto, lebo si mi ho chcela prebrať!"

,,Hej baby prestante." dala som sa do toho aj ja a očkom pozrela na Harryho, ktorý sa na mňa usmial.

,,Ešte pred mesiacom ste boli najlepšie kamarátky, a teraz? Ledva sa na seba pozriete." vzdychla som si, no ani jedna nenamietala. To preto, že som mala pravdu. ,,Rebeka, nemôžem brať Megan za zlé, že je s Liamom. Aj keď je to vážne sebecké, no je to tvoja kamarátka. Ak chce byť Liam s ňou, mala by si jej to dopriať. Nie ju zato nenávidieť. Ak by ťa Liam ľúbil, nebol by predsa s ňou. To ty dobre vieš."

,,Hej." odpovedala Rebeka a smrkla.

,,Nemôžete sa hádať kvôli chlapcom. Pretože ani jeden z nich tu nebol skôr, ako my štyry." usmiala som sa na prichádzajúcu Annu a pozrela na Megan. ,,Naše kamarátstvo bolo spečatené lojálnosťou, úprimnosťou a hlavne láskou. Máme sa radi ako kamošky a ľúbime sa ako sestry. A to nikto nezmení." opäť som sa usmiala a posadila sa k Megan.

,,Máš pravdu Violet. A.. prepáč mi to Megan." vydala zo seba Beka a Megan si ju hneď vtiahla do náručia.

My s Annou sme sa na seba usmiali, a šli za Harrym dnu. Sedel na pohovke a o niečom kecal so Zaynom. Nevedela som, že tí dvaja sa majú radi.

,,Tak môžeme pokračovať v tom, čo sme začali?" spýtal sa Harry a všetci traja na mňa pozreli.

,,Len som ti chcela niečo povedať Harry." zaškerila som sa a vtisla mu rýchlu pusu. ,,O nič vážne nejde, takže to má čas."

,,Takže sa teraz môžme venovať len sebe? Ty, ja, posteľ, sex." zašepkal mi do ucha, no bola som si istá, že to Zayn s Annou počuli.

Opäť som pobozkala Harryho a začala ho ťahať do jeho izby. Na nič som nečakala a vrhla sa na jeho hladné pery, ktoré ma potrebovali.

Prstami som mu zbehla po chrbte a zastala na jeho boxerkách. Nervózne som prechádzala po ich okraji. Už mal nedočkavé pery, zaprel sa do mňa, a ja som dopadla na madrac. Jeho jazyk si znova našiel cestu do mojich úst, a keď som pozbierala odvahu, a stálo ma to naozaj všetko, vkĺzla som mu rukou medzi jeho pokožku a boxerky, pričom vzdychol.

Harry mi rýchlo vyzliekol tričko, potom jednou rukou netrpezlivo prešiel po chrbte, chytil nohavičky a stiahol mi ich. Znovu sa mi perami pritisol na ústa a dlaňou ma pohladil po vnútornej strane stehna. Z úst sa mi vydral dlhý vzdych. Pri každom pohybe jeho ruky som ohýbala kolená, a keď som mu zaborila prsty do kože, kľakol si pripravený pokračovať.

,,Violet." vzdychol.

Natiahla som ruku k stolíku, a prstami nahmatala umelú hmotu. Zubami som roztrhla obal.Voľnú ľavú ruku mi odtiahol z chrbta, a strhol si boxerky.

Obal zapraskal v jeho prstoch a o pár sekúnd som Harryho pocítila medzi stehnammi. Naklonil sa ku mne a nežne ma pobozkal, potom sa mu telo naplo a pomalým pohybom do mňa vnikal. Keď sa odtiahol, zahryzla som si do pery, a keď sa znovu pritlačil, od bolesti som zavrela oči. Keď som otvorila oči, znova do mňa vtlačil. Potom som sa uvoľnila a on sa začal pohybovať tak, že mi to už ani neprekážalo. Harry ma zovrel, akoby sa ma nedokázal nasýtiť.

,,Milujem ťa, Violet." zašepkal pri mojich ústach.

,,Harry." vzdychla som.

Keď som vyslovila jeho meno, pritisol sa ku mne lícom a jeho pohyby boli odrazu strnulejšie. Vzdychal čoraz hlasnejšie a napokon do mňa vrazil posledný raz, zachrapčal a zostal na mne ležať. Po chvíli sa uvoľnil a vydýchol.

Čo ma natom najviac šokovalo, bolo asi to, že mi povedal, že ma miluje. Nešlo ani o sex, aj keď bol iný ako predtým. Išlo len o to, že ma miluje. A na ničom inom nezáleží.

,,Už sa nebojím Vii." povedal Harry, čím vyrušil moje premýšľanie.

Keď som neodpovedala, usmial sa a pobozkal ma. ,,Nebojím sa povedať ti, že ťa milujem. Pretože viem, že akokoľvek zle to medzi nami je, vždy si k sebe nájdeme cestu. Vždy."

Usmiala som sa a oprela si svoju hlavu o jeho rameno. Zožieralo ma moje svedomie, pretože čím bližšie sme boli k Vianociam, tým viac som sa obávala toho dňa, kedy to Harry zistí. A aj keď sa už zdalo, že bude všetko v poriadku, osud to chcel inak.

No snaad sa tu uz konecne zacne nieco diat. Ani o novinar-ovi-ke sme uz dlho nepoculi takze to bude este zaujimave. Poprosim votes a vase naaazory. Ako sa to bude vyvyjat dalej? :)))

Game of LoveWhere stories live. Discover now