I want her, to be happy

369 35 1
                                    

Sedela som na posteli a snažila sa učiť, aj keď to bolo priam nemožné. Každá moja myšlienka patrila Harrymu, a tomu čo povedal. Slovám, ktoré ma neskutočne boleli, ale v jednom mal pravdu. Sme z dvoch odlišných svetov. Ja hľadám lásku na celý život, on len na pár týždňov, či mesiacov. Ja som tá, ktorá bojuje až dokonca, no on prestane hneď. On ani nebojuje. Nebojuje ani o mňa a pritom ma tak veľmi miloval. Nechcel o mňa prísť, pretože som bola prvá, ktorú si k svojmu telu pripútal viac akoby mal. Jediná, ktorá ho zmenila natoľko, že inú už ani nepotreboval. V jeho prípade iné. Jediná, ktorá pri ňom stála až dokonca, no on pri mne stáť nedokázal.

,,Ahoj." moje premýšľanie vyrušil prenikavý hlas Megan. Zodvihla som k nej pohľad, no nezmohla som sa ani na ahoj. ,,Si v pohode?" spýtala sa.

,,Nie. Ani si nepamätám, kedy som sa naposledy cítila v pohode. Prečo sa vôbec staráš."

,,Pretože si moja kamarátka a mimochodom aj spolubývajúca."

,,Naposledy si sa na mňa nedokázala ani pozrieť, chodila si okolo mňa akoby sme sa ani nepoznali, a teraz zrazu, sa o mňa zaujímaš? Koho tu ideš oklamať Megan? Mňa alebo seba?" spýtala som sa nahnevane.

,,To mi je ľúto." vzdychla.

,,A prečo? Pretože si sa dozvedela, že už aj Harry ma má úplne v riti, alebo si prišla sama od seba s tým, že si sa vo mne mýlila? Pretože ak je to tá prvá možnosť, tak mi odpusť ale neprepáčim ti to."

Mlčala. Čakala som asi päť minút, pokiaľ sa odhodlá niečo povedať. ,,Počula som, že ťa Styles podozrieva z toho, že niečo cítiš k Zaynovi. O tom, že sa na teba vykašľal, opäť, som sa dozvedela až teraz, to ti prisahám." prisadla si ku mne a usmiala sa. Akoby ja som mala chuť sa usmievať.

,,Nemusíš prisahať, narozdiel od teba, ja ti verím."

,,Viem, že som sa nezachovala tak, akoby sa mala najlepšia kamoška zachovať.." zasmiala sa, čo prinútilo k úsmevu aj mňa, kvôli tomu pomenovaniu, ktoré si dala. ,,... no aj najlepšie kamarátky robia chyby, a je na tebe, či mi to odpustíš, alebo nie."

,,Chýbala si mi." zasmiala som sa a vtiahla si ju do náručia. Je príjemné niekam patriť, no príjemnejšie je cítiť sa tak, že opäť pri vás niekto stojí.

,,No a teraz mi povedz všetko o Harrymu." usmiala sa.

,,Už to nie je Harry, ale Styles. Tá istá osoba, ktorú som na začiatku tohoto všetkého nenávidela." vzdychla som si a ona na mňa chápavo pozrela.

,,Viem, že sa ti to tak zdať možno nebude, no myslím, že Harry je ten pravý. Len si ho možno spoznala v nesprávnom čase a ani jeden z vás na niečo také nie je pripravený."

,,Boli sme pripravení. Ver mi. Lenže nám to nejak osud nepraje."

,,A možno máš pravdu. Veď si to vezmi tak. Na začiatku to mala byť hra. Har.. teda Styles mal trpieť, čo sa tak z časti podarilo, lenže si trpela aj ty. Vlastne trpíte obaja." povedala úprimne Megan a chytila ma za ruku. ,,To, že ti to so Stylesom nevyšlo neznamená, že ti to nevyjde s niekým iným Vii."

,,Asi máš pravdu."

*

Bol piatok. S babami som sa už udobrila. Vlastne sa mi všetky ospravedlnili zato, že mi neverili a bolo všetko v pohode.

,,Violet, piješ?" spýtala sa vysmiata Beka, ktorá v sebe mala už nejaký ten pohárik vodky. Záporne som pokrútila hlavou a nahodila falošný úsmev.

Boli sme na párty, ako inak. No našťastie nie v Stylesovom dome bratstva. Ale v nejakom inom. Bolo mi to jedno. Nechcela som tu byť. Najradšej by som šla na intrák a pozerala nejaké filmy alebo seriály. ALe toto má byť "udobrovacia" párty nás dievčat, takže som nemohla povedať nie.

Game of LoveWhere stories live. Discover now