Grand Finale

498 45 1
                                    

HARRY STYLES A VIOLET WHITMORE

NO NIE JE TO PRIAM ČAROVNÉ, AKO SA TÍTO DVAJA K SEBE MAJÚ?

UŽ DLHO TU NEBOL ŽIADEN ČLÁNOK, O TÍCHTO HRDLIČKÁCH, TAKŽE VÁM OPäŤ NEJAKÝ PRINÁŠAM.

VŠTECI BY SME CHCELI VEDIEŤ, AKO A PREČO SA VIOLET DALA DOKOPY S NIEKYM, AKO JE HARRY. (NIČ V ZLOM HARRY, ALE VIOLET SUKNIČKÁROV NEZNÁŠA)

A TAKISTO BY SME CHCELI VEDIEŤ, PREČO SA HARRY ROZHODOL MILOVAŤ LEN JEDNU, KEĎ ZA MINULÉ ROKY SI S DIEVČATAMI UŽÍVAL KAŽDÝ DEŇ A NA LÁSKU ANI NEPOMYSLEL.

NAŠI ČITATELIA SA K TOMU VYJADRILI TAKTO:

@ALLISON- NEMYSLÍM SI, ŽE SA NEMILUJÚ, PRETOŽE PRÁVE ONI DVAJA SÚ NAŠOU UKÁŽKOU A HLAVNE VZOROM. AJ NAPRIEK VŠETKÉMU, ČÍM SI PREŠLI, SÚ STÁLE SPOLU A NIKTO IM TO NEPOKAZÍ.

NIKDY NEHOVOR NIKDY ALLISON.

@BRYAN- MYSLÍM, ŽE KAŽDÝ JEDEN CHALAN MINULÝ ROK ZÁVIDEL STYLESOVI. MAL KAŽDÉ DIEČA, NA KTORÉ SA LEN POZREL, ZATIAĽ ČO MI OSTATNÍ SME NEMALI NIČ. ÚPRIMNE ĽUTUJEM VIOLET, PRETOŽE TO DIEVČA MÁ AJ NA VIAC.

BRYAN BY SI URČITE RÁD VYSKÚŠAL POZÍCIU HARRYHO.

MÁME TU JEDEN KLADNÝ A JEDEN ZÁPORNÝ NÁZOR. KTORÝ VYHRAJE?

,,Harry nerob si z toho nič. Ja to ignorujem už od začiatku, takže by si mal začať aj ty." povedala som milo a pohladila naštvaného Harryho.

Sedeli sme v učebni a čakali pokiaľ nám začne prednáška. Všade po škole boli porozhadzované noviny, a aj keď som Harrymu povedala, že to ignorujem, nebolo to tak. Keď som sa ráno dozvedela, že ten stupidný novinár opäť niečo napísal o mne a o Harrymu, bála som sa. Bála som sa, že odhalil pravdu o tej hre. No práve naopak. O tej hre tam nebola ani zmienka.

,,Ako to môžem ignorovať Violet, keď tam píšu také sprostosti? Najvtipnejšie na tom všetkom je asi len to, že polovička chalanov zo školy robila to isté čo ja. Ale oni vidia len Harryho, však prečo nie." zavrčal.

,,Kašli nato Harry."

,,Musím ísť na vzduch. Hneď sa vrátim." povedal v rýchlosti Harry, vtisol mi pusu a odišiel.

Prednáška sa začala hneď potom, ako opustil túto miestnosť a viac som ho už nevidela. Nechápala som, prečo ten článok Harryho tak vytočil. Veď už od začiatku, no skoro už od začiatku roka o nás píšu a nikdy ho to nevzalo tak, ako dnes.

Keď sa prednáška skončila, vychádzala som von z učebne, keď som v tom narazila do Katona.

,,Hej pozor maličká, lebo si ublížiš." zasmial sa mi priamo do ksichtu a pridal sa ku mne. ,, Nechápem ako s tebou Harry môže byť, keď si také nemehlo."

,,No vieš, nie každý je taký schopný a dokonalý ako ty Katon." zasmiala som sa pre zmenu ja a pozrela na ňho.

,,Nehraj sa s ohňom. Ani nevieš kedy a popáliš sa." povedal a odišiel.

Neriešila som to a čo najrýchlejšie som sa predrala davom študentov až na školský dvor, kde ma už čakala Anna, s ktorou som sa mala ísť učiť.

Do cesty mi skočil Harry a vášnivo ma pobozkal. ,,Prepáč, že som nedošiel na prednášku, ale musel som sa upokojiť." povedal a v tom momente som sa začala báť.

,,A-A-ko si sa musel upokojiť?" koktavo som sa spýtala.

,,Bol som za Thomasom. Potreboval niečo opraviť na aute a ja som to veľmi rád urobil. Aspoň som zabudol nato, čo ma vytočilo ráno." usmial sa a opäť ma pobozkal.

Game of LoveUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum