Pain...

435 43 2
                                    

FRIENDS OR END?

NAŠA MALÁ VIOLET SA KONEČNE VRÁTILA Z UPRŠANÉHO LONDÝNA. UŽ DLHO SME TU NEMALI ČLÁNOK O TOM, AKO SA NAŠÍM DVOM HRDLIČKÁM VEDIE BEZ SEBA. JE SÍCE PRAVDA, ŽE VIOLET TO VZALO OVEĽA VIAC AKO HARRYHO, NO ANI TEN SA NEVYHOL ZLOMENÉMU SRDCU.

PRETOŽE HARRY BOL VŠETKO, ČO ONA KEDY CHCELA.. VŠETKO, ČO POTREBOVALA. BOL SÍCE ČASŤOU JEJ HRY, ALE NAKONIEC SA Z TOHO STALA LÁSKA. BOL TO JEDNODUCHÝ PLÁN, AKO ZHODIŤ KORUNKU KRÁĽOVI ŠKOLY A AJ KEĎ SA JEJ TO PODARILO, STÁLE BOLA SKLAMANÁ.

ON NETUŠIL, ČO PRE ŇHO VIOLET ZNAMENÁ, ALE VEDEL, ŽE JU POTREBUJE MAŤ PRI SEBE. VEDEL, ŽE POTREBUJE BYŤ S ŇOU KAŽDÚ VOĽNÚ CHVÍĽKU.

ONA CHCELA ŠŤASTNÝ KONIEC, NO NAKONIEC DOSTALA TEN ZLÝ.

ALE TAKTO TO V ŽIVOTE CHODÍ MILÍ ČITATELIA. ČLOVEK SA V LÁSKE SKLAME, NO VŽDY SA POSTAVÍ NA NOHY A IDE ĎALEJ. A TAK ISTO, AKO SA AJ OSTATNÍ CEZ TO PRENESÚ, TAK SA CEZ TO PRENESIE AJ VIOLET A HARRY.


Položila som noviny na stôl a premýšľala o tom, čo sa tam písalo. Dokážem sa cez to preniesť? Dokáže sa cez to preniesť aj Harry? Alebo on sa už cez to preniesol? Snažila som sa pochopiť, čo sa za posledný mesiac v mojom živote udialo. A aj keď som nechcela prijať skutočnosť, že jediná osoba, ktorá ma nadovšetko na tomto svete milovala je preč. Môj ocko jednoducho odišiel a zanechal za sebou bolesť, s ktorou sa človek ako ja bude ešte dlho vysporiadávať. Vzdychla som si a pozrela na kalendár.

Za týždeň sú Vianoce. Ten čas ide neskutočne rýchlo. Pamätám sa, ako sme si s Harrym vraveli, že Vianoce strávime spolu. Malo to byť niečo na utvrdenie nášho vzťahu, no bohužiaľ je to preč.

,,Takže ideš so mnou domov cez sviatky?" spýtala sa Megan a tým vyrušila moje premýšľanie.

,,Nie Megan, vravela som ti, že nebudem ako tretie koleso. Som rada, že si sa navrhla ale nebudem prekážať tebe a Liamovi."

,,Aké prekážanie...."

,,Nie Megan. Cez sviatky ostanem tu alebo pôjdem domov. A aj to by som sa musela veľmi premôcť." utrúsila som a pozrela na ňu.

,,Si tu už týždeň a ešte stále si si nepohovorila s Harrym. Nerozumiem tomu."

,,Ani nemusíš. My dvaja si už nemáme čo povedať." povedala som , načo si Megan vzdychla a prešla k dverám.

,,Mám ťa rada ako sestru, ale v tomto ničení sa ťa podporovať nebudem." dodala a odišla.

Opäť som bola sama. Nemala som ani ocka, ani Harryho, ani nikoho kto by ma v týchto ťažkých dňoch podržal. Aj keď sa o to dievčatá veľmi snažili, nepodarilo sa im to. Jednoducho vo mne niečo zomrelo. A to všetko len kvôli tomu debilnému novinárovi, kvôli Harrymu a kvôli môjmu debilnému bratovi. Moje premýšľanie tentoraz prerušil môj mobil, ktorý zavybroval. Nedávala som tomu veľkú pozornosť, no až keď zavybroval druhýkrát som sa odhodlala ho vziať.

Prišla mi správa od neznámeho čísla. Nechcela som ju otvoriť, no moja zvedavosť bola silnejšia, tak som to spravila.

Neznáme číslo: Ako sa ti darí drahá Violet? Dúfam že sa máš dobre, a som si stopercentne istý/á že chceš vedieť, kto som.

Moje oči skenovali obsah správy a sama som nemohla uveriť tomu, čo tam je napísané. Žeby to bol ten novinár?

Ja: Tak to máš správne informácie. Rada by som spoznala človeka, ktorý mi zničil život.

Game of LoveWhere stories live. Discover now