Happy, or?

351 37 2
                                    

,,Ahoj Violet. Čo sa deje? Ty nezvykneš volať len tak, a už vôbec nie po tom, čo si sa doma neukázala ani na Vianoce." povedala do telefónu mama, načo som sa musela usmiať.


Sedela som v parku pred školou a do začatia prednášky som mala ešte desať minút. Musela som zavolať mame, pretože aj cez to všetko, čo sa našej rodine stalo, musíme držať pri sebe. Aj keď som nechcela, no teraz ju potrebujem. Pretože som si istá, že sa to, čo sa mi stalo môže Eliot.


,,Dúfam, že ťa neotravujem mami."


,,Nie, isteže nie. Ako sa máš? Kedy sa vrátiš domov? Eliot opäť niekam odišiel, no predtým sme sa poriadne pohádali." povedala.


,,Eliot prišiel sem do Californie, aby mi narobil problémy mami." vzdychla som si a pomrvila sa na lavičke, pretože okolo školy sa začali zhromažďovať študenti.


,,Aké problémy Violet? Pretože aj tu ich má celkom dosť."


,,Zdrogoval ma a následne nechal trčať päť dní v nejakom lacnom moteli." vzlykla som a počula mamu zhíknuť.


,,To nemyslíš vážne!!!" zapišťala mama, no ja som len prikývla, aj keď som vedela, že ma nevidí. ,,A si v poriadku zlatíčko?"


,,Prišla som o všetkých svojich kamarátov mami, dokonca aj o môjho priateľa. Nikto mi neverí. Lenže ja viem, že za tým stojí on." po tvári mi začali stekať slzy a čakala som hodnú chvíľu, pokiaľ mama niečo povie.


,,Mala by si sa vrátiť domov. Nie je bezpečné, keď sa potuluje niekde vonku a ty si tam sama dcérka." vzdychla si mama.


,,Ostávajú mi ešte dva týždne, a skončím prvý ročník. Myslím, že toľko tu ešte vydržím. A hneď ako skončím, máš ma doma." usmiala som sa pomedzi slzy, pretože mi mama naozaj chýbala. Veď predsa vďaka nej som tu, a ona si nezaslúži, aby som sa k nej takto správala.


,,Som rada, že si zmenila názor. Chcem sa aspoň ubezpečiť, že si v poriadku. Nemusíš mi každý deň volať, len mi prosím pošli aspoň sms-ku, že si v poriadku." povedala mama a počula som na jej hlase, že sa usmieva.

,,Dobre mami, musím už ísť. Ľúbim ťa."


,,Aj ja ťa ľúbim Violet. Dávaj na seba pozor." povedala a následne som zrušila hovor.


Vybrala som sa do učebne, kde som mala mať prednášku. Všimla som si tam Annu, no keď sa na Mňa pozrela, hneď svoj pohľad odvrátila. Megan sedela vedľa Beky, no ani tá na mňa veľmi nadšene nepozerala. Harry sedel pri nejakom chlapcovi a jediné voľné miesto bolo vedľa Zayna, ako vždy.


,,Ahoj." usmiala som sa na ňho, no ani on nevyzeral nadšene.


,,Ahoj Violet. Dnes mám dosť zlú náladu, takže si na mňa dávaj pozor." zavrčal Zayn a šťuchol do mňa.


Game of LoveWhere stories live. Discover now