Again..?

590 46 2
                                    

Sedela som na intráku, vedľa mňa na posteli ležali plesové šaty, ktoré som si ani nie pred desiatimi minútami dala dole a pozerala na mobil ako zmyslov zbavená. Do izby vošla Megan a pozerala na mňa, ako na niekoho, kto je psychicky narušený alebo čo.

,,Hej Violet, opäť nie si pri zmysloch?" zaškerila sa na Mńa, pričom som po nej hodila vankúš.

Uhla sa a začala sa smiať. ,,Neubližuj si už toľko a choď za ním."

,,Nie, daj mi pokoj s Harrym. Všetci mi s ním dajte pokoj!!!!" zakričala som a vložila si hlavu pod vankúš.

,,Prepáč ty ľadová kráľovna. Nechcela som ti ublížiť." obraňovala sa Megan.

,,Nejde o to Megs. Ide o to, že Harry mi rozprával úžasné veci, ktoré sa naozaj dobre počúvali, a keď mi šiel povedať ešte niečo, prerušil ho Zayn a ja som mu nato všetko povedala len, že mi to je ľúto. Bože som tak sprostá." zavrčala som a opäť sa posadila.

V tom mi zavibroval mobil. Na nič som nečakala, a odblokovala ho. Črtalo sa tam Harryho meno a chvíľku mi trvalo, pokým som tú správu otvorila, no nakoniec som to spravila.

Harry: Pretože, vybrať si človeka, s ktorým chceme prežiť náš život je jedno z najdôležitejších rozhodnutí. A ak sa v tomto zmýlime, náš život osiveje a občas si to ani nevšimneme.

Harry: Milujem ťa Violet. Stojím vonku pred intrákom a ak nechceš, aby som prechladol v tomto debilnom pyžame, ktoré na sebe mám, príď prosím von. Naozaj ťa potrebujem.

Bez toho aby som premýšľala, bez toho aby som si na seba dala niečo iné, než som mala, som utekala preč. Vyšla som z izby, utekala dole schodmi až som sa zastavila pred vchodovými dverami. Na druhej strane stál Harry a keď ma zbadal, chabo sa usmial.

Otvorila som dvere a skočila mu do náručia. Bol to neopísateľný pocit. Stáť pri ňom, cítiť jeho teplo, cítiť jeho ruky ako hladia celé moje telo. ,,Milujem ťa Harry.." vzlykla som na jeho ramene, pričom si ma k sebe viac pritiahol.

Cítila som, ako sa trasie. Lenže ja som sa triasla tiež. Od celého toho vzrušenia, ktoré pulzovalo celým mojím telom. Hlavne od toho, že som ho opäť mala pri sebe. Vo svojom náručí, tak ako mal on mňa.

,,Aj ja ťa veľmi milujem Violet.Spravím čokoľvek čo budeš chcieť, len mi prosím odpusť." vzdychol mi do vlasov, načo som sa od neho odtiahla a vzala si jeho tvár do dlaní.

,,Odpúšťam ti Harry, ale to len preto, že ťa veľmi milujem." vzdychla som a pobozkala ho.

Skoro po dvoch týždňoch som cítila jeho mäkké a plné pery opäť na tých mojích. Jeho ruky si ma k sebe viac pritiahli a ja som mu tými svojími zašla do vlasov. Usmial sa do bozku a začal ma ťahať k dverám. Ani neviem ako sme sa dostali do mojej izby. Ľahol si na posteľ a stiahol ma zo sebou. Začal zo mňa pomaly sťahovať oblečenie, akoby sa bál, že poviem nie. Lenže ja som dnes rozhodne nechcela povedať nie.

Svojími prstami som sa mu zaháčila o lem jeho kraťasov a stiahla mu ich dole. Na moje prekvapenie pod nimi nič nebolo, len Harryho kamarát, ktorý bol poriadne vzrušený. Usmiala som sa a prilepila sa mu na pery. On mi pomaly začal sťahovať tričko a následne rozopol aj podprsenku. Netrvalo dlho, a naše nahé telá sa o seba obtierali, akoby sa navzájom potrebovali k životu.

,,Bože Violet, si tak nádherná."vzdychol Harry a pomaly do mňa začal vnikať.

Od bolesti, som zatvorila oči a keď som ich otvorila, Harry sa na mňa usmial a prilepil sa mi na pery. Začal do mňa pomaly narážať a stále zrýchľoval. Moje celé telo sa chvialo a vzdychy sa ozývali celou miestnosťou.

Bože dúfam že tu nie je Megan.

Keď do mňa poslednýkrát vnikol, pobozkal ma na čelo a oboch nás prikril. Schúlila som sa mu do náručia a začala mu prstami prechádzať po jeho nahej a vypracovanej hrudi. Nad tým gestom sa usmial. Pobozkala som ho, na jeho obrovského motýľa, ktorého mal vytetovaného na hrudníku a položila si na ňho svoju hlavu.

On si ma k sebe viac pritiahol a ešte raz ma pobozkal na čelo. ,,Už ťa nikomu nedám láska. Si len moja a ja ti sľubujem, že ti už nikdy neublížim."

,,Nesľubuj niečo, čo nemôžeš splniť Harry." zadívala som sa mu do tých jeho nádherných smaragdových očí a znervóznela.

,,Viem, že ti už nikdy neublížim. Nato ťa až priveľmi milujem." usmial sa a mňa donútil k úsmevu tiež.

,,Hej Styles, prestaň používať moje slová. Vymysli si vlastné." zaškerila som sa, pričom mi brnkol po nose a pobozkal ma.

,,Dobre Whitmorová, ale mám na teba ešte jednu otázku." zbistrel zrak a ja som sa normálne začala bát.

Čo na mňa tentoraz vybalíš Styles?

,,SMe v pohode? Myslím, my dvaja. Sme opäť spolu?" znervóznel.

,,Sme opäť spolu. Dúfam že už naposledy." usmiala som sa a pobozkala ho skôr než niečo povedal.

Myslela som si, že to bez neho zvládnem. Že sa cez to dostanem, doštudujem a opustím Californiu. Že sa vrátim späť do Londýna, s Katie si zriešime spoločné bývanie a na všetkých mužov sa vybodneme. Lenže jednoducho niekedy sa veci neuberajú tým smerom, ktorý sme si zvolili. Niekedy robíme dôležité rozhodnutia my, a niekedy oni rozhodujú za nás. Aj keď to znie neuveriteľne, je to tak. Pretože ja som si vybrala tú bolestivejšiu cestu. Bez Harryho. Lenže, tá jednoduchšia cesta sa mi vyskytla rovno pred očami a ja som už nemohla spraviť krok späť.

*

Zobudila som sa na známe bozky, ktoré blúdili po celom mojom tele. Keď som otvorila oči, uvidela som nad sebou Harryho, ktorý mi hneď vtisol pusu. Zasmiala som sa nad tým gestom, a obtočila okolo seba prikrývku. Harry ma s úsmevom pozoroval a keď som sa postavila, a snažila sa zakryť celé svoje telo, začal sa neskutočne smiať. Megan s Liamom vleteli do izby a usmievali sa na nás od ucha k uchu.

,,Zlato čo to robíš?" spýtal sa s úsmevom Harry.

,,Čo myslíš Harry?" zaškerila som sa na ňho.

,,Nemusíš sa zakrývať. Včera večer som ťa nahú videl, tak v čom je problém?"

Megan s Liamom sa začali smiať a ja som po Stylesovi hodila vražedný pohľad. ,,Ou brácho, tak toto si nemal." zasmial sa Liam a začal ťahať Megan preč.

,,Keď už budete schopní opustiť posteľ, tak nás príďte navštíviť. Máme na vás veľmi dôležitú otázku." zaškerila sa Megan a aj s Liamom opustili moju izbu.

Očkom som pozrela na Harryho, ktorý ma prekvapil a vtiahol do náručia. Pri tom zhone som sa zachytila Harryho a prikrývka, ktorá chránila moje telo pred týmto perverzákom sa mi zosunula dole.

,,Milujem ten pocit, keď sa tvoje prsia obtierajú o moju hruď." povedal uličnícky Harry a pritlačil ma k stene. Svojími prstami mi vytiahol prikrývku hore a tým ma zakryl.

,,Môžem sa osprchovať? Viem, že tu na intráku máte dosť blbé a malé sprchy, ale tak myslím, že sa pomestíme." zaškeril sa, no stále ma nepustil.

,,Páni, tak môj priateľ je teda fakt číslo." zasmiala som sa, pričom mi vtisol bozk na pery.

,,Máš za priateľa najväčšieho úchylaka. TO ešte len bude zábava." prehodil si ma cez plece a mieril so mnou do kúpeľne.

,,Styes opováž sa vojsť do sprchy!!!" zapišťala som, no to už som pred ním stála opäť nahá.

Hĺtal každú časť môjho tela. Naklonil ku mne hlavu a pobozkal ma na krk. V tom pustil horúcu vodu, vďaka ktorej sa mi uvoľnil po včerajšej noci každý jeden stuhnutý sval. Harryho ruky začali masírovať každý jeden sval môjho tela, načo som slastne vzdychla a zaklonila hlavu.

A v tom som si uvedomila, že ak je dievča v sprche s Harrym Stylesom, nie vždy to musí znamenať, že budú mať sex.

Snad ste spokojneeee :) nazory nazory nazory a hlavne votes. Dalujem za minule snad sa paci :)))

Game of LoveWhere stories live. Discover now