Unconditionally

389 43 4
                                    

,,Nie Liam, to ti neodpustím!" zasyčala do mobilu Megan a prechádzala sa nervózne po izbe.


Tento jej hovor s Liamom trvá už najmenej desať minút a aj tak nič nevyriešili. Liam sa k nej chce vrátiť, no ona nechce pretože..


,,Vyspal si sa s tou sukou! Ako ti po tomto môžem ešte dôverovať! Nebol si sám ani.. no dobre mesiac možno hej, ale aj tak! Ako si mohol!" zapišťala do mobilu a pozrela na mňa.


,,Tak ty si bol opitý... vidno že v tom, čo máš hovoriť ti radí Styles! Čo keby si povedal niečo z vlastnej hlavy?"


,,Nenávidím ťa! Daj mi už pokoj! Tebe môže byť jedno kde som, s kým som, čo robím a s kým to robím! Rozišiel si sa ty so mnou!" vzlykla Megan a hodila telefón o stenu.


Zrejme každý má taký zvyk, hádzať mobil o stenu a ja som nebola výnimkou.


,,Spýtala by som sa ťa, koho pretiahol, no odpoveď mi môže byť viac než jasná, keďže tu sú s Amandou." povedala som bez úsmevu a videla na Megan, že ju to rozhodilo. Celý tento týždeň ju rozhodil. Odkedy tu je Liam s Harrym, nemôžeme poriadne ani opustiť náš byt, alebo sa s niekým baviť.


,,Nenávidím tú štetku!" zavrčala Megan a hodila sa na posteľ. ,,Veď to je odpad spoločnosti. Ako môže niekto túžiť po niekom, ako je ona."


,,Ja neviem Megan, ale....."


,,Bojím sa Violet." skočila mi do reči a upriamila na mňa svoje modré oči. ,,Bojím sa, že bol ten pravý. Stále ho priveľmi milujem nato, aby som sa ho mohla vzdať, aj keď to tak nevyzerá." vzlykla.


Premýšľala som, čo jej mám odpovedať alebo ako ju utešiť. Chcela som tejto debate veľmi predísť, lebo som vedela, že taký problém, aký má Megan s Liamom mám aj ja s Harrym. Vzdychla som si a ľahla si na posteľ k nej. ,,Bol a.. bol a vždy bude tvojou veľkou.. láskou.. Ľudia môžu mať v živote viac lások. A ďalšiu nájdeš jedine vtedy, keď na tú starú zabudneš. Musíš sa posunúť ďalej."


,,Lenže to nejde.." vzlykla.


,,Isteže nie, keď ho ešte stále miluješ." zasmiala som sa, čo prinútilo k úsmevu aj ju. Bola som šťastná, že som dokázala vyčariť úsmev, na takej smutnej tvári, akú mala Megan.


,,A teraz by sme sa mali upraviť, pekne obliecť a užiť si poslednú noc tu v Austrálii. Čo nato povieš?"


,,Myslím, že posledná noc na odreagovanie mi padne vhod."


Toto leto bolo len o premýšľaní. Mala som tak veľa možností začať odznova, no ani jednej som sa neuchopila. A prečo? Ako som už povedala, človek nájde ďalšiu lásku len vtedy, ak na tú starú zabudne. Snažila som sa zabudnúť pri Zaynovi, či len tak sa odreagovať s nejakým chlapcom tu v Austrálii, no pochopila som, že to nie je také jednoduché. Megan na tom bola horšie, pretože ona Liama milovala od začiatku. Nepredstierala to v nejakej blbej hre a nenávidela ho. Jednoducho ho bezpodmienečne milovala a on miloval ju.

Game of LoveWhere stories live. Discover now