Summer...

393 37 2
                                    

Keď som sa vrátila späť z párty, na ktorú ma pozval Zayn, a z ktorej som prišla so zlomeným srdcom, niečo vo mne sa zlomilo. Nebolo to kvôli tomu, že sa so mnou Zayn rozišiel, veď sme spolu ani dlho neboleli. SKôr ma trápilo Harryho správanie a skutočnosť, že mi nedovolí, aby som bola opäť šťastná. Mala by som od neho predsa čakať, že keď ma už tak veľmi ľúbil, tak mi dovolí nájsť šťastie pri niekom inom, no ako vidím, on je len ďalší človek na mojom zozname, ktorý mi chce zničiť život. Z časti sa mu to aj podarilo, pretože som prišla o Zayna. Dobrého priateľa a hlavne najlepšieho kamaráta. A som si istá, že to už neurovnám, pretože zostávajú mi už len päť dni a vraciam sa späť do Londýna.


Ako to bude medzi mnou a Harrym, keď sa neuvidíme na tri mesiace?


Bojím sa viac toho, čo bude robiť a s kým to bude robiť. Viem, že som mu povedala hrozné veci, ktoré som tak z časti myslela vážne.ALe na druhú stranu mi na ňom ešte stále záleží a ja neviem prečo.


Možno to bude tým, že som ho milovala.


Naozaj a úprimne, tak ako ešte nikoho nikdy predtým.


Sledovala som svoj mobil a tajne dúfala, že sa mi Zayn ozve. Ale ako čas ubiehal, mobil sa ani raz nerozsvietil. A to na tom bolo najhoršie.


,,Vii? Si tu?" počula som za sebou známy hlas, no nemohla som sa ani otočiť. Nedokázala som to, pretože mi po tvári začali stekať slzy. Uvedomila som si, že posledné mesiace tu v Californii boli pre mňa len utrpením. A tak veľmi som pred tou bolesťou utekala, že som ju vlastne všetku pritiahla z Londýna sem.


,,Ako ti je?" spýtala sa Megan po dlhšom mlčaní a prisadla si ku mne.


,,Som v pohode." smrkla som a utrela si oči.


Naozaj som samú seba chcela presvedčiť o tom, že som v pohode, no bohužiaľ to nešlo.


,, Potrebujem poradiť zlato. Dokážeš mi poradiť?" opäť sa spýtala a položila si hlavu na moje rameno.


Len som letmo prikývla a pozrela na ňu. ,,Liam sa so mnou rozišiel." vzlykla a mňa prekvapovali slová, ktoré vyslovila z úst. ,,Povedal mi, že tri mesiace sú príliš dlho na to, aby sme sa nevideli a keďže budem niekde na opačnom konci sveta, tak by bolo priam nemožné, aby sme si na seba vôbec našli čas." vzdychla si, pričom som si ju vtiahla do náručia a ona začala plakať ešte viac.


,,Možno to tak nemyslel Megan. Možno sa len bojí, že o teba príde. Že si nájdeš niekoho iného. Aj takí sú chlapi." usmiala som sa, aj keď to pre mňa bolo ťažké, no Megan patrila medzi moje najbližšie a jediné kamarátky, ktoré som tu mala a cez to všetko, čo sa medzi nami stalo alebo čo sa o mne dozvedela, zostala.


,,Nie Vii, tak to nie je. On sám mi dnes povedal, že mi nechce ublížiť. A že on nevydrží tri mesiace bez svojej priateľky. Preto sa so mnou rozišiel. Chce si užívať. Je to sprostý hajzel!!!!" zasyčala a mňa jej zmena nálady prekvapila.


,,Meg.."


,,Ja v ňom nemám takú vieru ako si ty mala v Stylesa. Ja mu jednoducho nedokážem odpustiť tak, ako si to ty robila zakaždým. Je tu moja hrdosť a tú len tak neobídem." utrela si oči a sebavedomo sa postavila.

Game of LoveHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin