Wait...

482 43 3
                                    

Zobudila som sa nato, ako mi vetrík rozfukoval celé vlasy. Otvorila som oči a pozrela na hodinky. Bolo niečo po 11. Postavila som sa z postele a prešla k dverám, ktoré som následne otvorila. Pohľad sa mi naskytol na Harryho  a Liama, ako niečo robia na pláži. Usmiala som sa a šla sa prezliecť.

Dosť ma znepokojovala včerajšia správa. Viem, že by bolo jednoduchšie povedať Harrymu pravdu. Lenže nemôžem mu povedať pravdu, keď vidím, aký je šťastný. Je šťastný a to len kvôli mne.

,,Mali by sme zistiť, kto je ten novinár a nejak mu vyhovoriť , aby tú stupidnú vec, ktorú sme vymysleli nezverejnil." povedala som, keď už som sedela v kuchyni a pri mne boli tiež dievčatá.

,,Tiež ma to napadlo." posadila sa Megan a pozrela na mňa.

,,Nieeeeee..." zapišťala Anna a pozrela na mňa. ,,Neklam Harrymu. On si zaslúži vedieť pravdu."

,,Anna má pravdu Violet. Povedz mu to skôr ako to odhalí ten novinár. Teraz bude mať Harry aspoň na výber. Potom už nie." pridala sa Beka.

,,Ako na výber, dievča?" spýtala sa nechápavo Megan.

,,Bude sa môcť rozhodnúť. Či s Violet zostane alebo nie."

,,Myslíš, že po tomto  tu bude chcieť byť ešte stále so mnou?" rozhodila som rukami a ironicky sa zasmiala. ,,Nemôžem už o ňho prísť." vzdychla som a pozrela na dievčatá.

Mlčali a hľadeli do blba. Aj ja som premýšľala a v tomto momente som nevedela čo robiť. Boli tu dve možnosti.

1) Povedať to  Harrymu a prísť o ňho

Alebo...

2) Počkať pokiaľ to zverejní novinár a prísť o Harryho

Aj keď viem, že to nie je správne, vyberám si druhú možnosť, pretože chcem byť s Harrym čo najdlhšie.

,,Zlato si tu?" zodvihla som svoj ustráchaný pohľad k dverám a pozerala na približujúceho sa Harryho.

Jeho vlasy boli mokré, pričom mu po potetovanej hrudi tiekli kvapky vody. Mal na sebe kraťasy a skenoval ma svojími zelenými očami. ,,Idem s Liamom do nákupného centra. Chceš niečo?" spýtal  sa a pobozkal ma do vlasov.

,,Chcem len aby si sa čím skôr vrátil." usmiala som sa a vtisla mu rýchli bozk.

,,Beriem to ako výzvu." zaškeril sa a iel za Liamom.

Ja som sa posadila na gauč do obývačky a pozerala telku. Dievčatá boli na pláži, ale ja som nemala chuť sa ani opaľovať a ani kúpať. V tom mi zavibroval mobil.

Katie: No ahoj Violet, prečo si sa neozvala?

Ja: Ahoj Katie, prepáč ale nemala som čas. Som s Harrym a kamošmi na chate neďaleko Californie a nie je tu ani veľmi dobrý signál.

Katie: To je v pohode, užite ssi to. Ja len či sa už vyriešila tá situácia s tým novinárom.

Ja: Nie ale snáď nato prídeme.....

Mobil sa mi vypol a až potom mi došlo, že tu nemám nabíjačku. Harry bol ešte stále v obchode s Liamom, baby sa stratili niekde na pláži a ja som sa zrazu začala báť. Neviem prečo ma chytil taký divný pocit, no vedela som, že to neveští nič dobré. Prešla som do kuchyne a zatvorila vchodové dvere tak, aby sa nik nemohol dostať dnu. To isté som spravila so všetkými dverami na chate a šla k posledným, ktoré boli v mojej a Harryho izbe. Keď som ich zatvorila, počula som sa zebou známi hlas.

,,Ale, ale, ale naša maličká sa bojí?"

Otočila som sa a čelila tvárou v tvár Zaynovi. ,,Zayn."

Game of LoveWhere stories live. Discover now