2. Kitap, Veda ve Diğer Şeyler

61.6K 3.2K 629
                                    

Merhaba, 2. kitap hakkında bilgi vermek, teşekkür etmek ve birkaç şey söylemek istiyorum. Umarım okursunuz.

Henüz 16 yaşında bu kitabı yazarken yazdığım konunun, ilişkilerin ve karakterlerin bu kadar ağır olduğunun farkında değildim. 10 yıl geriye gitsem böyle bir kitap yazar mıydım diye düşünüyorum sık sık. Madde bağımlılığı, psikolojisi bozuk karakterler, bozuk aile yapıları ve göz ardı edilmiş çocuklar gibi ciddi konuların geçtiği bu kitabı yazmak için fazla küçük olduğumu büyüdükçe fark ettim aslında.

Yine de 16 yaşımda da 26 yaşımda da amacım bu tehlikeye dikkat çekmek oldu hep. "Bir kereden bir şey olmaz," ya da "Ben arkadaş ortamından etkilenmem!" gibi sözlerin nelere yol açabileceğini göstermek istedim kafamda kurduğum bu kurgu aracılığı ile.

Karşınıza Ayaz gibi insanlar çıkabilir. Sadece zararlı alışkanlıkları olması yönünden değil, toksik kişilikleri ve bozuk psikolojileriyle de tehlikeli insanlarla karşılaşabilirsiniz. Onları iyileştirmeye çalışmayın çünkü YAPAMAZSINIZ. Sevgi, aşk, dostluk gibi şeyler ancak kitaplarda böyle insanları kurtarabilir. Siz de Gamze gibi böyle insanları kurtarabileceğinize inanıyor ve kendinizi mahvetmek pahasına çabalıyorsanız yapmayın. Gerekirse siz de psikolojik destek alın.

Ayaz gibi bir karanlıktaysanız ve o karanlıkta kendinizi mutlu sanıyorsanız siz de küçük ateş parçaları görmeyi ışık görüyoruz sanmayın, destek alın, karanlığınızdan çıkın çünkü Güneş hepimiz için parlamak zorunda.

Bunları söylemek benim haddimemi bilmiyorum ama söylemek istedim çünkü bir noktada yazar-okur ilişkisi dışında arkadaş gibi de hissettik sosyal medyanın getirdiği imkanlar sayesinde.

Gelelim 2. kitap olan KÜLLER'e...

Küller'i de düzenleyerek yeniden paylaşacağım burada ve bilmeyenler için KÜLER son kitap olacak. Pazartesi günü ilk bölüm gelecek sonra da ya her gün ya da gün aşırı olacak şekilde gelecek bölümler. Hafta sonu bölüm gelmeyecek çünkü diğer kitabıma bölüm paylaşmayı planlıyorum.

Eğer yazdığım kitapları sevdiyseniz ve bana destek olmak isterseniz çevrenizdeki insanlara önerebilir ya da sosyal medya hesaplarınızda insanlara tavsiye edebilirsiniz.

Tüm destekleriniz için sonsuz teşekkür ederim. 🤍

ZEHİR (1)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin