Scrisoarea CXIV

79 7 1
                                    

Buna Charlie... vreau sa.mi cer scuze inca de la inceput pentru greselile gramaticale ce urmeaza. Sunt in afara tarii de cativa ani (stiu ca nu.i o scuza buna, dar...) iar asta m.a facut sa uit gramatica. 

Mi.am petrecut toata noaptea citind o parte din scrisorile trimise de alti tineri... la fiecare sfarsit de scrisoare imi spuneam ca a venit timpul sa scriu si un una dar nu ma simteam in stare. Nici acum nu ma simt..dar...tot va trebuii s.o fac. 

Am sa.ti scriu despre...faptul ca am obosit psihic. Urasc cand mi se intampla asta. As vrea sa.ti scriu totata povestea. Tot ce ma adus la oboseala asta,  insa... nu ma simt in stare. Cel putin, nu acum. S.au intamplat lucruri, Charlie. Lucruri nu tocmai fericite. Si totusi ma simt privilegiata ca mi s.au intamplat mie. Ma bucur, Charlie. Chit ca am obosit si sunt intr.o ceata deplina. As vrea sa plang. N.am facut.o de ceva vreme. Si totusi... of Charlie.

Imi pare rau daca te.am bagat in ceata. Nu incerca sa te gandesti prea mult la asta, asa cum faci de obicei. Intr.o zi, iti voi scrie tot. 

Prietena ta

Dragă Charlie...Where stories live. Discover now