Scrisoarea LI

104 10 0
                                    

Ok, nu mă așteptam să vadă acea scrisoare. Dar știu că a văzut-o. 

Charlie, acum vreau să îți povestesc puțin despre preocupările mele. Sunt artist. Compun piese și le interpretez. Sunt cântăreț, am propria formație. Și am scris o groază de cântece. Dar n-am avut curajul să le arăt nimănui. Și acum a apărut ea, nomuleața mea... Defapt, nu e a mea. E prietena mea cea mai bună. Și uite așa totul se învârte în jurul ei. Am compus cântece despre ea. Multe. Da, știu ce crezi.. Dar nu e așa. Și ca să îi răspund lui 16iulie ( m-a șocat faptul că m-ai menționat în scrisoarea ta) nu am avut nevoie de curaj. Ci am vrut să vadă cât de mult țin la ea. Și cred că am reușit. 

Charlie, când îți scriu, mă eliberez pur și simplu. Mă simt atât de ușor, mai ceva ca la spovedanie. Da, aberez. Da, sunt un tâmpit. 

Dar mai vreau să îți spun un secret. Băieții când suferă, nu o arată. Dar atunci când iubesc o fată, ar merge până în pânzele albe pentru ea, i-ar oferi și luna de pe cer. Shh, să nu spui nimănui! Uneori.. Adică mereu suntem prea orgolioși. Eh, așa suntem noi. Îți mulțumesc că îmi dai șansa de a-mi împărtăși gândurile cu toată lumea.

P.S.: Nom Nom Nom nom Nom

Cu drag,

A.J.

Dragă Charlie...Où les histoires vivent. Découvrez maintenant