Scrisoarea CXVI

99 10 0
                                    

Draga Charlie,

Poti sa incep sa ma gandesc la tine de acum inainte cu acest nume? Doare mai putin sa te asociez unor alte litere intr-o alta secvente decat a celor ce compun, de fapt, numele tau.

Imi lipseste vocea ta, ne-am mai vorbit de luni intregi si ultima data cand am facut-o a fost pentru ca tu m-ai anuntat ca aveai sa pleci. Nu, nu din oras sau din tara, ci din viata mea; doar atat.

Uneori ma gandesc ca ar fi fost mai usor daca ai fi pasit cateva sute de km departare pentru ca nu as fi fost nevoita sa te vad aproape in fiecare zi, dar alte ori ma gandesc ca macar stiu ca esti bine si ca zambesti.

Acel zambet...iti amintesti cand eu eram cauza?

De ce ai plecat? Nu mi-ai spus niciodata ce te-a facut sa ma lasi din nou singura. Erai totul pentru mine, stim amandoi cat de greu imi este sa cunosc persoane si sa ma deschid acestora. Cu toate astea in bratele tale ma simteam ca si cum as fi meritat tot ceea ce imi ofereai.

Unoeri eram confuza si stiu ca la inceput vroiam sa fug de toate aceste sentimente, dar am ales sa risc...si ce-am rezolvat? Acum nici eu nu stiu exact ce simt, dar stiu ca simt multe lucruri.

Probabil nu are un nume exact. Cum se numeste atunci cand ai vrea sa urli si sa lovesti pe cineva pana ce acesta nu mai deschide ochii apoi sa plangi pentru ca nu ii vei vedea din nou acel caprui de ciocolata calda?

Stii...ochii tai imi amintesc de Craciun.

Ti-am spus vreodata ca mirosi a primavara dupa ploaie si a iarba proaspat taiata?

Ma doare, dar in acelasi timp nu plang. Am incetat sa plang acum ceva timp. Nu, nu din orgoliu, probabil doar din obisnuinta.

Si am incetat sa mai comand doua capsuni cu inghetata mea de vanilie pentru ca nu mai este nimeni sa o fure pe cea dea doua. Tu inca mai comanzi inghetata de pepene galben? Stii cat imi placea sa o gust de la tine...

Imi lipsesc mainile tale reci chiar si pe timp de vara.

Cred ca pur si simplu imi lipsesti tu.

Si daca ai vrea sa te intorci, eu sunt aici, ranita.

Cu drag,

O persoana ce inca te iubeste

Dragă Charlie...Where stories live. Discover now