Chapter 21

11.3K 459 14
                                    

Probral jsem se zakrytý dekou až po bradu. Televize byla vypnutá a všude byla tma, krom světla z krbu. Městská slečinka a umí s krbem? Wow. Najdu ji na terase, je chladno a ona tam stojí s mou bundou na sobě a s hrnkem v rukou. Na zemi je sklenice s několika nedopalky.
„Lásko?“ škubne s sebou a otočí se. „Ahoj.“ Stoupne si na špičky. „Děje se něco?“ Prudce zavrtí hlavou. „Ne, proč by mělo?“ „Nevím…“ trhnu rameny a zezadu ji obejmu. Zakloní hlavu, opře si ji o mne a mlčí. „Máš hlad?“ S pomyšlením, že hlad na její tělo mám, zavrtím záporně hlavou.
„Na nic?“ nehty mi přejede po zápěstí. „Nechci být nadržený.“ Zachraptím ji do ucha. „Ale já chci, abys byl.“ Zlehka mi skousne ret. „Chci tě. Prosím!“ zní naléhavě a rukou mi sjede k rozkroku. Přitlačí na ono místo a v očích se ji zableskne.
Vtáhnu ji do místnosti, povalím ji na huňatý koberec před krbem. Cestou jsem ji sundal bundu a teď ji vyhrnuji triko. Nazvedne se, rovnou ji rozepnu i podprsenku a společně s trikem odhodím. Tepláky letí vzápětí, stejně jako moje košile a tepláky.
Hladově ji přejíždím rty přes pokožku a zanechávám slabé, namodralé flíčky. Prsty mě víská ve vlasech a nohou jezdí po mé. Dlaň ji přiložím na tvář a zaměřím pozornost na pootevřené rty. Okamžitě mi dovolí, proniknout do nich jazykem. Její ruce mi kloužou po těle a prsty se mi zahákne za lem boxerek. „Posluž si.“ Zachraptím ji vzrušeně do úst. Přejede dlaněmi na hruď a zatlačí. Položím se na záda a ona se obkročmo posadí. Od úst se přesune na krk, hruď, břicho, podbřišek. Dlaní přejede přes rozkrok. Divím se, že mi boxerky ještě nepraskly. Pousměje se a se slabou škodolibostí v očích, si sedne přes spodní prádlo přesně na něj, zavrtí se a já ji zaryju nehty do boků. Zlehka mě políbí a až pak mi boxerky stáhne. Usadí se mi mezi koleny a skloní se. Zavrčím a vjedu ji prsty do vlasů. Přitlačím si ji, cítím, jak jsem ji v ústech zajel hlouběji. Po chvilce ji pustím a ona na mě pohlédne. Mrkne a opět se skloní. S hlavou v záklonu vzdychám, několikrát vydechnu její jméno a ona pokaždé změní tlak. Šílím, chci se udělat a to ona moc dobře ví. Začne pracovat jen rukou, posune se a začne mě líbat na krku. Najdu si její rty, a zatímco ji líbám, pomáhám svou rukou té její.
Odtáhne se a donutí mě oddělat i svou ruku. „Prosím!“ Nekompromisně zavrtí hlavou. Provokativně si stáhne kalhotky a zlehka nasedne. Je šíleně mokrá, mám pocit, že mě spálí na uhel. Stisknu její boky a stáhnu si ji až na doraz. Zakňourá a zakloní hlavu. Pohupuje se a já ji vydatně pomáhám. Jednou rukou ji pustím a zaměřím pozornost na malý uzlíček nervů. Zakřičí, zapře se mi o kolena a nechá mě  dělat si, co chci. 

Bradfordská středníDär berättelser lever. Upptäck nu