Yazar Notu 3: Aradan Sonra

142 20 4
                                    

Selamlar.

Ygs yüzünden son iki haftadır pek birşey yazamadım. Malum sınav hazırlık vesair. Ama bundan sonra devam. Eskisi kadar sık bölüm atmayacağım ama bölümler uzun olacak. 30. bölüm hariç.

O değil otuz bölüm olmuş lan. Şaka maka otuz koca bölüm ve daha olaylara giremedik bile. Neyse, kırk olmadan gireriz diye düşünüyorum. Sorun yok.

Son on bölümde italyan üzerine yoğunlaşmayı tercih ettim. Zira potansiyeli çok yüksek bir karakter, ben de etinden ve sütünden sonuna kadar faydalanmayı düşünüyorum. Marie Julietta Corleone.

Aynı zamanda da Edward biraz baş ağrıtacak. Onun potansiyeli daha az ama olsun. Konsepti fena değil ve erkek. Karı kız yazmaktan nevrim dönmüştü.

Böyleyken böyle. Biraz teknik konulara değinelim. Her şeyden önce sağlam bir kapak lazım. Eğer yapmaya gönüllüyseniz veya photoshoptan az anlıyorsanız bana ulaşın. Sizi ölene kadar severim.

2K özel bölümler çok yakında yayımlanacak. İstediğiniz konu varsa bana perşembeden önce ulaştırın. Ne olursa yazacam ulan. Ne bilmek isterseniz.

Yeni bölüm iki gün içinde mutlaka gelir. Biraz uzun sürecek ama bölüm de uzun olacak.

Bu kadar. Her zamanki gibi beğendiyseniz allah için vote. Yorum kısmı da kimse kullanmasa da açık. Aynı zamanda bana profilimden her türlü şey için ulaşabilirsiniz.

Sonra görüşürüz canlar.

-PhX

Proje E.D.E.N. [Son]Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin