6.BÖLÜM

6K 336 3
                                    

"Arda, biliyorum bütün işleri başına yıktım ama tatilim biraz daha uzayacak. Senden istediğim ben gelene kadar bütün her şeyle ilgilenmen. Biliyorsun senden başkasına güvenemem bu konuda."

"Tamam, sen düşünme bunları ben hallederim işleri de sen iyi misin?"

"Arda, tuhaf bir şekilde iyiyim. Anlam veremediğim şeyler yaşıyorum, galiba burası bana iyi geldi ." derken masada oturan kıza bakıyordu.

"Peki ya Çiğdem..." tereddütlü çıkmıştı sesi,

"Ne olmuş ona" umursamaz çıkmıştı sesi,

"Umuttttttt...." Sesi isyan ederek bir açıklama bekliyordu.

"Arda, o konu hakkında konuşacak bir şey yok. Buraya geldiğimde daha iyi anladım, benim Çiğdem'e duyduğum aşk falan değildi. Sadece aileme uygun diye kendime yakıştırdığım bir kadındı. Uzaklaşmam bunu görmemi sağladı. O yüzden tedirgin olmayı bırak, Çiğdem benim umurumda bile değil. Gidip evlenerek aslında bana iyilik yaptı ." diyerek gayet sakin bir şekilde konuştu. Arda ise ağzı açık bir şekilde telefonun ucundaki Umut'u dinliyordu.

"Umut, kendide misin sen? En son konuştuğumuzdan bu yana göktaşı falan mı çarptı kafana? Yoksa yoksa, dur, bir dakika sen yoksa, yok artık canım olamaz herhalde, hemde bu kadar kısa zamanda,yoksa tahminim doğru mu?" heyecan içinde soluk soluğa konuşmaya başladı.

"Arda, yine çok soru soruyorsun ve inan şu an sana ayıracak daha fazla zamanım kalmadı. Bana gülüşüyle huzur veren bir kız bulmuşken senin gibi geveze biriyle vakit kaybedemem. Dediklerimi unutma" karşısındaki bağrış sesini duymazdan gelip cevap bile vermeden telefonu arkadaşının suratına kapattı. Onlar böyle daha iyi anlaşıyorlardı. Umut, telefonu kapatıp, kendini masada bekleyen Beren' in yanına yöneldi. Bu kız nasıl biriydi böyle bir bakış, sadece bir bakışla Umut'u nasıl yerle bir ediyordu. İçinde farklı dünyaları keşfediyordu, birçok duyguyu aynı anda yada art arda yaşatıyordu. Hiç bilmediği, tanımadığı bir yerde bir mucize gibi karşısına çıkıp, hayatına bir sihirli değnek gibi değmişti. Yavaş yavaş değişiyordu, bunu hissediyordu. Ama bundan hiç rahatsız değildi.

"Çok bekletmedim umarım."

"Telefon konuşman çok uzadı. Bu yüzden cezalısın" diyerek kıkırdadı.

"Hımmm, rehberimiz cezada veriyor. Peki, sizin gibi güzel bir hanımı beklettiğim için haklı olabilirsiniz?"

"Haklıyım tabi ki," Bir zafer kazanmış edasıyla burnunu havaya kaldırdı.

"Tamam, tamam cezam neymiş bakalım" diyerek sesini teslimiyet havasında yükseltti.

" Bir düşünelim bakalım. Hımm, buldum. Aslında ceza sayılmaz ama senin gibi bol yıldızlı otellere alışkın birisi becerebilecek mi çok merak ediyorum doğrusu?" birden kahkahalarla gülmeye başladı.

Umut, anlamaz bir şekilde kızın yüzüne bakıyordu. "Nasıl bir hinlik var bu kızın aklında acaba?" diye düşünerek, şüpheci bakışlarla kızı süzmeye başladı.

"Başıma nasıl bir bela açtım, gerçekten merak ediyorum?" diyerek kollarını göğsünde birleştirip, Beren'in kıs kıs gülen yüzüne bakıyordu.

Umudum AŞK# YENİDEN YAYINDA#Where stories live. Discover now