EPISODE 18 - SEASON 4 - CAN'T HIDE -

7.5K 344 37
                                    

Evo nastavka:) sljedeći nastavak je u četvrtak ;)

reklame: KRYPTONITE (moja priča)

Project Eleena»H.S. MajaStyles69

Blue moon SaRa_Styles69

Kroz ogledalo. -Amila-

I'm not an Angel ➳ z.m. youarestoryofmylife

ako sam kog zaboravila nek se javi;)

---

EPISODE 18 - SEASON 4 - CAN'T HIDE -

I tako je započeo nov školski dan. Kiša je i dalje neumorno padala kao da nam želi dokazati da je uvijek vjeran posjetitelj Londonu. Tmurno vrijeme me uspavljivalo unatoč bezbroj gorkih kava koje sam jutros popila. Nakon stvari koje sam jučer učinila, teško sam se skoncentrirala na nastavu. Lagano popuštam što me plaši jer žarko želim studirati...a ukoliko se jače ne potrudim u školi, prilika za fakultet će mi proletjeti. Jennifer me savjetovala da šutim i nikome ne pričam o dnevniku i svom 'malom' letu. Gdje mi je bila pamet? Bila sam užasnuta Taylorom. Nisam željela da me napadne, zato sam pobjegla. Ne znam ni sama kako sam uspjela letjeti tako brzo. Moram zahvaliti Bogu što nisam pala. Moram zahvaliti Bogu što me nitko nije uhvatio. Još.

Ovaj dan je baš dugačak. U međuvremenu sam poslala majci još jednu poruku u kojoj sam joj napisala kako se danas trebamo vidjeti, ali nije bilo njenog odgovora. Zbog jakog grijanja u školi, otkopčala sam sivu tanku vesticu i otkrila crnu pamučnu majicu koja se nalazila ispod nje. Spustila sam ruksak kraj klupe te sjela jedva čekajući da nastava napokon završi.

"Jeste li čuli? Netko je jučer letio.." Samo sam čekala trenutak da netko započne trenutno moju najomraženiju temu. Koliko sam čula, bio je muški glas. Podigla sam slabašno pogled kako bi vidjela osobu koja je upravo progovorila. Dečko moje dobi, ne pretjerano visok, svjetlosmeđe kose i očiju boje lješnjaka. Leonard.

"Sve bih dala da mogu upoznati osobu koja može letjeti." Još jedna cura se pridružila i nasmiješila mi se uzbuđeno. Svi su tako  Pa, curo, upravo je gledaš...

"Šta mislite...je li ta osoba vanzemaljac?" Kyla, djevojka koja je Jennifer i mene upoznala sa školom, je upitala znatiželjno. Wow, zanimljiva sam danas tema. Samo što ne znaju da sam zapravo ja ta uzbudljiva tema o kojoj pričaju. Popravljala sam nervozno šiške koje su mi padale na zeleno-plave oči i time zaklanjale moj pogled pun grižnje savjesti.

"Osoba? Jasno je da je to cura, majmune.." Glasovi su samo dolazili. Pokušala sam se isključiti iz stvarnog svijeta, zaboraviti da se ono jučer uopće dogodilo. Zagledala sam se u jednu točku i pokušala prestati slušati što je bilo tako teško da sam se na tren začudila.

"Vanzemaljac? Ne vjerujem." Jennifer je progovorila. Okrenula sam se i ugledala visoku plavooku djevojku prelijepog lica i duge tamnosmeđecrne kose odjevenu u najjednostavnije uske tamne traperice i bijelu strukiranu majicu dugih rukava. Sjela je kraj mene uputivši mi smiješak, a zatim je počela vaditi svoje stvari iz torbe koju je nosila sa sobom.

"Vjerujete li u vještice?" Djevojka koja je sjedila kraj Kyle je postavila pitanje iako nisam bila sigurna koga je to pitanje išlo. Nisam se mogla suzdržati:"Zašto misliš da bi to mogla biti vještica?"

"Jer vještice mogu letjeti, helou." Odgovorila je prevrnuvši svojim sivim očima i prebacila smeđu kosu prošaranom crvenim pramenovima na svoju desnu stranu. Nemoj ti meni 'helou'! 'Ne mogu sve vještice letjeti samo da znaš...', prokomentirala sam u sebi.

"Vještice ne postoje, Kyla. One su samo likovi u bajkama." Nasmiješila sam se i odvratila joj. OK, upravo sam negirala svoje postojanje. Iako, moram priznati da je poprilično super biti jedan od likova iz bajke. Osjećam se...'fancy'.

The Vampire WitchWhere stories live. Discover now