EPISODE 18 - SEASON 3 - OMG

10.1K 361 32
                                    

U prethodnom nastavku:

"Čekajte, kako ste rekli da su je nazivali?" Trebalo mi je neko vrijeme da sve pokopčam. Previše informacija za moju malu glavu.

"Lažnom Lisbonicom. Ali...navodno je bila potomak Lisbon loze, nije se znalo. Ona je tvrdila da je." Rekla je nesigurno.

"Ali, npr. da je to istina, bi li ta njena kćer završila s Harryjem?" Krenula sam s ispitivanjem iako ni sama nisam znala odakle mi ovo pitanje.

"Najvjerojatnije da, zašto?" Odgovorila je.

"Kako je izgledala?" Upitala sam je naslonivši se na stol, sklopivši ruke.

"Tamna kosa, plave oči. Visoka, poprilično vitka. Imala je taj neki čudni.."  Opisivala ju je, a odjednom me strah obuzeo. Što ako je ta Nancy moja biološka mama? To bi onda značilo da sam ja njena kćer?
Pa, da. To bi značilo da su mi Maxovi braća. Ne. Ne. To je nemoguće. Ima puno žena na svijetu po imenu Nancy koje su mi slične i koje izgledaju kao da su mi u rodu. Imala je taj neki čudni..? Što? Postoji li mogućnost da ima madež na gležnju baš kao i ja? Pa, samo je jedan način da to otkrijemo.

"madež na području gležnja." Dovršila sam prekinutu rečenicu na što me začuđeno pogledala i upitala:"Kako znaš?" Što da kažem sada? Isuse. Uplašena sam. Ne mogu biti sestra Adrianu. To je nemoguće. To je bolesno. To bi značilo da me vlastiti brat silovao. Majko moja, koji je to sje*ani svijet! Ma što uopće govorim 'majko moja', odsad ću reći..u stvari ništa neću reći. Očito je da su mi u obitelji svi trknuti u glavu.

"Ne znam. Pogodila sam." Nervozno sam progovorila.

"Poznaješ li ju?" Upitala me. Ne mogu sada ništa reći o tome što pretpostavljam. Nema šanse. Nema šanse da je ovo istina. Neka me netko ubije. Preznojavala sam se kao luda.

"Pa, ne bi se to tako moglo reći. Da ta djevojka postane vampir Adrianove klase, bi li imala moći?" Teško sam progutala knedlu u grlu i nastavila s pitanjima.

"Ne. Gubi ih. Ali..ne znam. Trebalo bi sve to bolje proučiti." Odgovorila je.

**

ALEXANDRA COMPTON'S P.O.V.

Zurila sam u portret Minee Lisbon koji sam jedva našla na internetskim stranicama Londonske knjižnice. Izgledala je tako slično Jennifer.Plave oči, crna kosa, pravilne crte lica, bila je tako prelijepa. Visoka. Nije mi trebalo dugo da zaključim.Jennifer. Ona je njena dvojnica. Kako?Znači li to da će biti s Harryjem? Znači li to da moja najbolja prijateljica će biti žena Harryju?

EPISODE 18 - SEASON 3 - OMG -

Jennifer Check's P.O.V.

Zureći blijedo u pod, nadala sam se da je sve ovo velika zabluda jer Harry i ja...to je jednostavno prevelika glupost! Nikada ne bih mogla učiniti nešto poput ovoga Alexandri. Ona mi je najbolja sestra koju sam ikada mogla poželjeti i imati. Hladni znoj me oblio. Previše se toga poklapalo, ali i previše toga kosilo. Možda bih trebala popričati s Alex. Ne, definitivno bih trebala razgovarati s njom. Ova nejasnoća se može razriješiti.

"Jesi li dobro?" Alexandrina majka me pogledala zabrinuto pogledavši moje isprepadano lice. Što ako se zaljubim u Harryja? Pa, u tom slučaju ću se radije ubiti nego prevariti Alex na takav način.

"Da...ja..." Zbunjeno sam počela mrmljati i okrenula se na drugu stranu želeći naći drugu zanimaciju koja bi mi pomogla da prestanem misliti na sve ovo. Nije nemoguća ova moja teorija, ali ne znači da je istina. Uzela sam mokre tanjure koji su bili maloprije oprani i stala ih brisati krpom.Tišinu koja je vladala tek nekoliko minuta je prekinulo snažno kucanje koje je preplašilo i tetu Theresu i mene. Vampir sam, pobogu, nije da se plašim običnog kucanja. Pretpostavljam da me ova moja teorija nekako..zaprepastila.

"Evo!" Povikala sam spustivši krpu na stol i uputivši se prema ulaznim vratima stana. Pa, čim kuca, znači da nije iz stana. Otvorivši vrata, ugledala sam visokog mladića smeđih kovrča i zelenih očiju. Harry. Naravno da je on tu.

"Harry? Kako se usuđuješ doći ovamo nakon što si Alex zatvorio u Azkaban!?" Ljutito sam procijedila kroz zube.

"Jennifer..." Pokušavao mi je nešto reći, ali nije me bilo briga. Povrijedio je osobu do koje mi je stalo, koja me spasila i fizički i psihički i na tome joj se nikada neću moći dovoljno zahvaliti, a Harry..on mora platiti za svoje postupke.

"Ti, budalo jedna, Alex je prenaivna. Alex ne bi te trebala ni pogledati." Prekinula sam ga drsko. Kako ga nije sram pojaviti se ovo? Da pogodim, želi da mu kažemo kako da se pomiri s Alexandrom. Nema šanse! Koliko god znam da Alexandra voli Harryja, on nije dobar za nju. Povrijeđuje njene osjećaje i ponos previše.

"Jennifer..." Ponovio je moje ime. Da napokon saznam što želi od mene, nanervirano sam ga upitala:"Što?!"

"Došao sam ovdje zbog Alex." Wow. Rečenica koju sam 'najmanje' očekivala. Normalno da je ovdje zbog nje i to najvjerojatnije zbog toga što me želi pitati za savjet. Ništa mu neću reći. Neka si sam pomogne.

"A, je li?" Podigla sam lijevu obrvu s nešto ironije u glasu.

The Vampire WitchWhere stories live. Discover now