EPISODE 21 - SEASON 2 - CHANGE YOUR DAD (AND LAST NAME)

13.3K 322 38
                                    

U PRETHODNOM NASTAVKU:

**

 Marie i ja smo bili metar-dva udaljene od dvorca. Naravno, još uvijek uvijek u Harryjevom autu pokušavajući se parkirati bočno. Zapravo, Mare je pokušavala pokazati svoje vozačke sposobnosti. Bilo je strašno, ali ne strašnije od Jennine vožnje. Kažem vam, ako vas ikada ponudi da će vas odvesti doma, na vašem mjestu, radije bih išla pješice kući. Osim ako me ne naganjaju zombiji, onda bih tek išla s Jennifer jer bih ili na jedan način ili na drugi krepala.

Gotovo da je uspjela. Još je trebala malo ići naprijed, prema drvetu jabuke koje je gledalo prema jugu. No, to malo je odjednom postalo puno, pa se punim gasom zaletjela u deblo drveta koje je poprilično jako 'smrskalo' prednji dio Harryjevog auta. Kako sam to zaključila? Dimilo se iz njega. Kao točka na i, jabuka je pala s drveta na Harryjev vjetrobran. Službeno smo mu uništile auto. Nadrapale smo. Službeno smo nadrapale.

OMG. A mislila sam da samo Jennifer može učiniti ovako nešto. Marie je izgledala izbezumljeno.

"Misliš da će Harry primijetiti?" Upitala me maknuvši naglo ruke s volana iako je znala da je ovo pitanje potpuno nepotrebno i glupo. Auto je izgledao kao da ga je onaj autobot iz Transformera prožvakao!

"Pa..mislim da hoće. Dobro vidi. A i trebat će mu auto." Bilo je jedino što sam uspjela reći. Dohvatila sam kvaku vratiju i otvorila ih.

"E, da je barem ćorav. Ništa, Alexandra. Ne brini, pretvaraj se kao da nije ništa." Marie mi je poručila i izašla.

"Osim što smo mu uništile auto." Vani smo promatrale veliku zadimljenu hrpu crnog metala. Mislim da je ulje počelo curiti. Isuse.

"Nećemo mu ništa reći." Marie je rekla i dohvatila sve vrećice.

**

Mare i ja smo ostale na hodniku čekati Harryjevu reakciju. Još uvijek smo bile natrpane vrećicama.

"Marie Grazia Styles! Dolazi ovamo jer ako ja dođem tamo, morat ću ti dati prednost da bježiš!" Ovo je bila njegova reakcija. Baš me zanima kako izgleda. Možda čupa kosu. Ah, ne. Ne njegovu prekrasnu kosu koja savršeno uokviruje njegovo lice.

"Najebala sam." Nervozno je rekla Mare, no još uvijek nije skidala smiješak s lica.

"Ne, zajedno smo u ovome. Idem i ja s tobom." Rekla sam joj. Spustile smo vrećice na pod i krenule prema glavnom izlazu.

Harry je bio u šoku. Izgledao je šokirano i ljuto. Disao je stvarno ubrzano. Jao meni.

"Marie, reci ti meni, znaš li ti razliku između gasa i kočnice?" Suzdržavao se da ne počne vikati. Osjetilo mu se u glasu.

"Redikulu, vidiš li ti sada kako je meni kad napraviš sranje? I ne pričaj tako sa mnom, tužit ću te mami. Ja tebe volim, znaš to." Marie je rekla.

"Voliš ti mene, ali ne i moj auto. Baš kao što on ne voli tebe. Izgleda kao da je auto poljubio onu mašinu za mrvljenje željeza! Sve ćeš platiti.." Harry je ljutito mahao jednom rukom, a drugom se držao za bok. Možda da probam spasiti Mare? Mislim, odvela me u Starbucks i imamo čaše za uspomenu i potpisale smo se jedna drugoj na te čaše. Ali, stvarno sam se dobro provela. I meni je čak nakupovala neke sitnice. Stvarno, nije zaslužila sve ovo.

Neka se Harry dere na mene. Preživjet ću.

"Harry, ja sam kriva. Mare me učila kako voziti, kunem se da ću ti nadoknaditi svu štetu. Stvarno. Molim te, nemoj se ljutiti...Harry, molim te.." Pošla sam prema njemu i molećivo ga gledala da mi oprosti ono što nisam ni napravila. Zagrlila sam ga čvrsto i naslonila svoju glavu na njegova prsta. Nisam znala hoće li upaliti, ali bolje bi mi bilo da upali.

"U redu je. Ne moraš ništa plaćati...ššš...Alexandra, znaš da ne mogu biti ljut na tebe." Gladio me po kosi i leđima, te tješio.

Dobila sam ga.

**

Marie i ja smo napokon sve stavile na mjesto i sjele za stol. Stresan dan.

"Dobro smo prošle. Izgleda kao da je Harry baš zagrizao za tebe. Zamisli ti to! Ja razbijem auto, hoće da platim svaku lipu i dere se kao manijak, ti razbiješ auto, grli te i tješi te. Curo, sviđaš mi se. Ne znam koji vrag si mu napravila, ali si me spasila i dobit ćeš poklon bon za drogeriju." Smijala se Marie. Pa, ni ja nisam očekivala takvu reakciju. Ali, ako mogu manipulirati s njime (pošto on manipulira sa mnom i mojim osjećajima), zašto ne?

The Vampire WitchWhere stories live. Discover now