EPISODE 4 - SEASON 3 - SO SICK FROM LOVE SONGS

12.4K 374 81
                                    

U PRETHODNOM NASTAVKU:

"Mislila sam da mu je bilo stalo do mene." Plačući sam ustala i rekla.

"Stalo mi je do tebe." Osjetila sam nečije ruke oko svog struka. Harry je ovdje. Krasno.

"Makni se od mene!" Odgurnula sam ga od sebe svom snagom. Jednostavno, nisam ga mogla gledati. Bio mi je sve. Predstavljao mi je sve. Odrekla bih se svega, samo zbog njega, ali on nije mario.

"Neću." Pribio me uz zid držeći me čvrsto za zapešća koje je stavio iznad moje glave na kameni, prljav zid.

"Onda mi reci da Mona laže jer je luda." Preklinjala sam ga. On je bio kao Adrian, ako ne i gori. Napokon sam se zaljubila, prvi puta u životu i poželjela da ga nikada nisam upoznala.

"Ne mogu." Slabašnim glasom je rekao. Upotrijebila sam svu snagu kako bih istrgla ruke iz njegovih te ga ošamarila.

"Zašto mene? Što sam ti ikada napravila u životu? Voljela sam te! Uz tebe sam se osjećala dobro. Osjećala sam se lijepom i posebnom. Voljela sam biti s tobom! Stalo mi je do tebe. Sve bih napravila za tebe! Umalo sam se odrekla majke radi tebe! Gori si od Adriana. On ne glumi i ne pretvara se. Kod njega znam na čemu sam. Ali..ne...ti si morao glumiti spasitelja, a potajice si se dogovarao kako ćeš me predati. Mrtvu ili živu? Nikada nisi brinuo o meni! Brinuo si o sebi! Voliš samog sebe, sam sebi si najbitniji! Što, misliš da ćeš me podkupiti novcem? Vratit ću ti svaku funtu, o svega mi, kunem se da hoću! Mrzim te, Harry Styles." Spustila sam se uz zid plačući. Ovo je bilo gore od svega što sam proživjela. Od boli koje sam osjećala kad sam bila otrovana (naravno od Harryja), kada sam umirala (zbog Harryja), kad je Vic umrla (zbog Harryja).

"Ne budi takva, Alex...smiri se. Nisam želio ovo napraviti." Zaplakao je. Licemjer. Znam da ne brine o meni. Znam da sam igračka. Pijun u njegovoj igri. Trebao bi osvojiti Oscara za ovu fantastičnu predstavu!

"Neću se smiriti! Harry, budi sretan ako ti se jednom u životu obratim. Licemjeru! Mrzim te. Nakon što obavim poligon, spakirat ću krpe i idem van iz ovog prokletog dvorca, a ti radi s Amber što god hoćeš! Pa, makar sve otišlo k vragu i propalo! Vidiš ovaj prsten? Vidiš ovaj lančić? Nosi si ga k vragu!" Istrgnula sam lančić, te povadila sve prstenove koje mi je kupio (a danas sam se dičila njima) te mu ih pobacala u lice.

"Alexandra....molim te..ostani..nije tako trebalo ispasti, odustao sam od tog dogovora." Pravio se da me moli da ostanem. Čak me uhvatio ponovno za zapešće kao da ne želi da odem, ali znala sam da će me prije ili kasnije, ako ostanem, odvesti k njemu. Adrianu.

"Prekasno je za isprike, Harry. Žao mi je. Žao mi je što sam ti vjerovala. Žao mi je što sam se zbližila s tobom. Radije bih da sam umrla s Vic nego da sam bila jednu sekundu s tobom." 

"Ne govori to...molim te.." Boljelo me kada sam ga gledala kako plače jer sam bila zaljubljena u njega, ali njega nije boljelo kad je gledao kako ja plačem cijelo ovo vrijeme! Ne mogu sada mariti o njemu! Ne smijem. Pokušao me poljubiti. Prije sam osjetila na njegov dodir leptiriće u trbuhu, sada? Ništa.

"Usuđuješ se poljubiti me? Misliš da će me tvoje ženskarske sposobnosti oboriti? Jenn je imala pravo, ja sam bila samo još jedna lutkica kojom si se igrao i koju si trebao donijeti Adrianu, poput neke stvari. Ali, ne brini se. Preživjet ću. Uvijek sam preživjela. Da samo znaš koliko si mi se zgadio! Koliko te mrzim! Prije sat vremena, bio si uzor, najbolji prijatelj, možda i tajna simpatija, ali sad...si manji od zrna u mojim očima...sada..ne mogu ni spomenuti tvoje ime bez gađenja. Gotovo je između nas. Gotovo." Odgurnula sam ga ponovno od sebe te se uputila prema vratima.

Ova godina je najgora u mom životu. Mrzim ga. Mrzim ga. Mrzim to što ga volim. Mrzim to što ga ne mogu mrziti. Glasno sam zalupila vratima. Odlazim odavde od njega.

The Vampire WitchWhere stories live. Discover now