EPISODE 2 - SEASON 3 - ANNABELLE -

12.5K 349 57
                                    

U PRETHODNOM NASTAVKU:

"Što je to bilo?" Jessica je razgolačila oči. Isto sam učinila i ja. Bože, zbunjena sam!

"Tko je Annabelle? Kako je ti poznaješ? Koji vrag?" Ponovno sam je upitala. Jenn se okrenula prema nama i krenula govoriti:

"Annabelle...to sam ja. To je moje pravo ime koje sam kasnije promijenila u Jennifer."

Čekaj malo. Njeno pravo ime nije Jennifer? Ona se zove Annabelle? Isuse Kriste, što još danas neću saznati!

"Zezaš se, zar ne?" U nevjerici i šoku sam je upitala. Katherine i Jessica su se začuđeno pogledale u isti tren.

"Kako je ti poznaješ?" Katherine joj je postavila još jedno pitanje, a Jennifer ili Annabelle, ne znam više kako da je zovem, je dala još jedan ali neočekivani odgovor.

"Nisam vam dovršila svoje ime i prezime. Moje prezime je Paully, a Amber je moja sestra." Jennifer je odgovorila.

OK. Mislila sam da sam bila u šoku kad sam saznala da se ona zapravo zove Annabelle te da poznaje Amber od prije, ali....Jennifer ima sestru? I to Amber, potomka Lisbon loze? To bi značilo da i Jenn ima nešto vještičjih gena u sebi, zar ne? Isuse.

Nema smisla. Ništa nema smisla.

EPISODE 2 - SEASON 3 - ANNABELLE -

Znači, Amber i Jennifer su sestre? Imaju potpuno iste oči. Jennifer je potomak Lisbonice, ali ne i nasljednik nego Amber? Ništa mi nije jasno. Pogotovo ne dio kada je Amber spomenula da je Jennifer bila invalid. Kako to da nam nikada nije rekla? Ne izgleda kao osoba koja je nekoć bila invalid.

"Jenn, moraš nam ovo objasniti." Katherine je prekinula tišinu koja je nastala nakon što se Amber pokupila iz sobe.

"Da, kako da te sada zovemo, Annabelle ili Jennifer?" Upitala sam je. Bila sam vrlo zbunjena.

"Jennifer. Annabelle me podsjeća na toliko loših stvari." Odgovorila mi je i izula se te legla na krevet.

"Prvo mi reci zašto si se srušila tamo pred svima? Srce mi je stalo." Jessica je zabrinuto rekla i sjela kraj nje milovajući Jenninu kosu.

"Jer sam vidjela kravu od svoje sestre." Uzdahnula je Jennifer i zatvorila svoje plave oči koje su vrlo nalikovale Amberinim.

"Isuse Bože, ne mogu vjerovati da ti je to sestra!" Uskliknula sam napokon skidavši te tijesne crne štikle sa sebe. Nikada nisam voljela štikle, uvijek su me noge boljele, a šansa da padnem je bila duplo veća. Ali, nosila sam ih jer sam bila visoka (zapravo, niska) oko 1,63 m, ako ne i manje.

"Nije sada ni čudo da je Jennifer takva 'bitch'." Katherine se nasmijala.

"Hej! Nisam tako loša." Jennifer je naglo zgrabila moj jastuk i bacila Katherine u glavu.

"Bila si u kolicima? Kako? Zašto?" Jessica je začuđeno upitala

"Prepostavljam da je vrijeme da čujete moju priču."

JENNIFER CHECK'S P.O.V.

Očito je bilo da im moram reći inače me neće pustiti na miru. Ovo je izuzetno teška i bolna tema za mene. U svemu sam bila sama, a pogotovo u ovim situacijama koje sam planirala im objasniti. Pokušavala sam sve to sakriti i ići dalje, pokušavala sam se pretvarati kao da ta povijest nikada nije postojala, kao da nikada nisam imala sestru koja mi je bila sve samo ne sestra i prijateljica. Nikada neću zaboraviti ovo. Nikada.

Kada sam bila malena, nisam znala o ljubomori ili pakosti ili bilo čemu takvome. Djeca su neiskvarena. Pa, barem velika većina. Amber nije bila takva. Otkad sam se rodila, ona se osjećala kao da nikada ništa neće biti isto. Željela je svu pažnju samo na sebe. Barem tako mislim. Ne znam čime bih opisala njeno ponašanje. Mrzim je, iz dna duše. Svatko bi je mrzio, samo da je proživio polovicu toga što sam ja proživjela.

Zajedno smo se igrale u pješčaniku, rezale kosu barbikama do 12. godine, čini mi se. Onda se tek dogodio pravi preokret. Amber je starija četiri godine od mene. Ili pet? Ne znam, ne volim ju baš i ne zanimam se za nju. Znači, Amber ima 21 godinu ili 22. Ne mogu reći točno.

The Vampire WitchWhere stories live. Discover now