50||Kıskanç Kerem çok yakında...

12.9K 546 108
                                    

Arkadaşlar biliyorum bölümler biraz geç geliyor , ama hak verin yani bende insanım işlerim oluyor ya da o gün hiç hikaye yazıcak havamda olmuyorum.Ya da hiç ilham gelmiyor , yazıcak birşey bulamıyorum.Bunlar olağan şeyler sonuçta.Umarım anlayışla karşılarsınız . Bu arada tatile giden Zeyker hakkında güzel fikirlerinizi de yorum olarak alayım lütfen :)

Bu bölümü @mayastiwrt adlııı canım okuyucuma ithaf ediyorum.Umarım beğenirsin canım :)

"Kereem , canım kalk hadi" Bir yandan saçlarını okşarken bir yandan da Keremi öperek uyandırmaya çalışıyordum.

"Zeyneep" Yavaş yavaş gözlerini açan Kerem ,yatağında beni gördüğüne bayağı şaşırmış olucak ki , birden havaya zıpladı.Bu kadar seviniceğini bilsem önceden gelirdim yani , artık nasıl bir hormon patlaması yaşıyorsa paşam.Çok korkuyorum.

"Tamam sakin ol " dedim gülerek.Kerem ellerini iki yanıma koyup , üzerime doğru eğilmişti.Ah canım sabah seksi falan yapıcağımızı sandı ama ben sete gitmek için geç kaldığımızı söylemeye gelmiştim oysaki. Eğilmiş üstüme bir de şapşik şapşik bakıyor , milim yaklaşsam yanıcaz farkındayım .

"Iıağ Kerem , ben şey için geldim " dedim geveleyerek.Biraz daha yaklaştı.Her harfimde çok az daha yaklaşan gözlerinden korkuyordum valla beni çok pis sıkıştırmıştı.

"Ne için?" dedi gülerek.

"Se-sete geç kalıcaz." Ellerimi yavaşça göğsüne yaslayıp aramızdaki mesafeyi korumaya çalıştım.Kerem cevap vermeden gözlerime bakmaya devam ediyordu.

"Aaay , çok da sıcak oldu zaten , hem hadi geç kalıcaz diyorum sana Kerem , hadi aa" Keremi ittirip hemen yandan kaçarak , yataktan çıktım.Kural 12121 , bir daha asla hazırlıksız Keremin yatağına yaklaşma.Gafil avlanabilirsin Zeyno!

Kerem 'vaov okey' gibi birşeyler mırıldanarak yatakta doğruldu ve ellerini ensesine götürerek bana piç smile bakmaya devam etti.

"Komik olduğunu mu sanıyorsun sen?" dedim kapıya doğru giderken.

"Bence gayet sevimliyim" diye arkadan seslenen Kereme aldırmadan merdivenlerden inerken , "Çabuk hazırlan , geç kalmayalım" diye uyarmayı da ihmal etmedim tabi.

****

Kerem muhtemelen yukarıda duş alırken , ben de salondaki koltuğa uzanmış , elimdeki tabletle videoya yapılan yorumları okusam mı okumasam mı diye karar vermeye çalışıyordum.Tabi en son merakıma yenik düşüp , videoya yapılan yorumları okumaya başladım . Kahrolsun bitmeyen merakım!

Yalnız Kerem , Youtube da hesap açıp , videoyu da 'Bir Aşk Hikayesi' olarak paylaşmış , bu çocuk gerçekten aşk böcüğü olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyor , bak gör.

Yorumlar bölümüne tıkladım . Arkadan gerilim müziği çalsalar çok hoş olurdu çünkü ben bile şu dizilerde yavaş yavaş hareket eden karakterler gibi en ağırından hareket ediyordum.

Derin bir nefes alıp , yorumları okumaya başladım.

"Kerem , Zeynep , sizin aşkınıza aşık olduk.Bu kadar güzel anlatılamazdı gerçekten." Sağol bacım diyerek , aşağıdaki yorumları okumaya devam ettim.

"Zeynep , Kereme tipim değilsin demiş ya orda koptumaksdjaksdj" Oh iyi demişim dimi ya , Allahım hep böyle zeki bir kızdım işte.Feminist kadınlar forever yani.

HayalperestHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin