13|Geçmiş olsun güzelim

22.8K 579 46
                                    

İLGİNİZ İÇİN ÇOK ÇOK ÇOK MUTLUYUM İYİ Kİ VARSINIZ İYİ Kİ SİZİ MUTLU EDEBİLİYORUM YAZDIKLARIMLA.BİRAZCIK KISA Bİ BÖLÜMLE KARŞINIZDAYIM.AMA ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLERE YER VERDİM.UMARIM BEĞENİRSİNİZ.VOTE VE YORUMLARI EKSİK ETMEYİN :)

"Barış..Adım Barış" Ay dilin kopsaydı da adım Barış demeseydin. Lütfen çiçekleri sen yollamış olma ya çok saçma bi yere gidiyo durum zaten.

"Yooov çiçekçi çocuk sensin demek" Bi de elini Barışın omzuna attı Kerem.Napıyon lan sen ? Çocuk bembeyaz oldu , suratındaki kan çekildi bildiğin.Umarım çocuğun omzunu sıkmıyosundur Kerem , yapmıyosun dimi böyle bişey ?

"Adresini Yağmurdan aldım , okuldan arkadaşız " dedi gülümseyip.Barışçım sen çok mu film izliyosun annecim , ne bu entel dantel tavırlar yok adresimi almışmış yok çiçeklermişmiş. Aaa yeter.Aslında bunu Kerem yapsa dibim düşerdi de , ne biliyim Barış pek etki etmedi.Hadi hayırlısı

"Ayy çok şekersin cidden ya , çok mutlu oldum o çiçekleri görünce böyle nası mutlu oldum bilemezsin." Bi omzuna da ben tutundum çocuğun.Eee kıskandırma sırası bende Kerem Bey.Meliste hala oralarda bişeyler yapıyo mal bu kız.Neyse gelmese bari bi de bu durumu açıklayamıycam ona .

"Beğendiğine çok sevindim , o gün öyle bileğini incitince merak ettim seni" Hııı merak ettiiin demek Barış.Niye merak ediyon lan beni göt .Benim sevdiceğim yanımda seni sadece onu kıskandırmak için kullanıyorum nihaha. Ay ben ne ara bu kadar pislik bi insan oldum Allahım noluyo bana.

"Abicim hadi senin işin gücün yok mu , hafiften uza istersen." Kerem dişlerini sıka sıka zar zor gülümsedi Barışa.Ah Kerem bari bozulduğunu bu kadar belli etme.Aaa elime koz veriyorsun.

"Pardon da sen kimsin ?" Barışçım ay sakın Kereme atarlanma yemin ediyorum öldürür seni şuracıkta.

"Gel ben sana anlatıcam içerde kim olduğumu " Kolunu attı çocuğun omzuna sıktı iyice içeri sürüklüyo.Ay nası bi psikopatsın Kerem.Birisi çekicek şu halini sonra gazete manşetlerinde okuruz artık : Kerem Bürsin liseli çocuğu herkesin içinde dövdü falan ...Sonra ayıkla pirincin taşını...

"Kerem napıyosun ya ?" Ben tabi hemen kavga çıkmasın ay benim yüzümden kavga etmeyin modundayım.Oysa böyle bi dalaşsalar hiç fena olmaz yani.Tamam şizofrenim kabul.

"Noluyo ya ?" Heh bi sen eksiktin Melisçim tam oldu.Olaylarda boka sardı , Allahhıııım sen yardım et artık bişey bul çıkar beni bu durumdan lütfen.

"Kızlar benim işim çıktı artık başka zaman muhabbet sohbet falan yaparız hadi eyvallah." Ay aldı çocuğu da götürüyo manyak.Meliste yanımda bişeyde diyemiyorum.Ay Allahım merağımdan çatlıycam şimdi orta yerimden.Napıcaklar acaba?

"Zeynep ay çok mutluyum.Neyse tamam kendime geldiiiim.Şimdi ıı şu alt sokakta bi cafe var oraya gidelim yemek falan bişeyler yiyelim sonra da eve geçeriz . Tamam ?" Ya ben ne diyorum sen ne diyosun Melis ne yemeği ya...Neyse Keremin arkasından baka baka okuldan çıktım.

...

||Kerem

"Sen niye tanımadığın kıza çiçek böcek yolluyosun ha ?" Bi Zeynebi kıskanmadığım kalmıştı o da oldu .Aslında yok be kıskanmıyorumda , İstanbul burası yani nası pislikler var koruyorum sadece . Yazık falan diyerekten.

"Ya sanane abicim , sen kimsin ?" İndiricem ağzının ortasına yumruğu yavşağın şimdi.Bi de laf yapıyo . Sen niye elalemin karısına kızına çiçek yolluyon lan.

"Kerem napıyosun burada sen , iki saattir seni bekliyoruz yukarıda." Heh bi sen eksiktin Azra . Neyse dua et setten çağrıyolar , sahnem var.Yoksa tutamazdım kendimi o yüzünü mosmor yapardım Allahın bebesi.

"Git geliyorum...Bak yine ucuz kurtuldun , bi dahakine affetmem ." Ensesine hafif bi şaplak geçirip göz kırptım.Ya çocuk zaten reşit bile değil , liselinin teki işte de benim liselime bulaşmasın . Ona anca ben bulaşırım.

||Zeynep

Yemek yiycez diye kafeye girdikten sonra bi de Melis hanım beni zorla alışverişe götürdü. Binlerce şey denedi , giydi çıkardı yine giydi yine çıkardı.Ya bak alışverişe gidersin anlarımda , yani almıycaksan niye deniyosun Melis.Binlerce denedi , toplasan üç beş parça şey aldık.Dengesiz işte.Neyse en son akşam yedi sekiz gibi sonunda evin yolunu doğrulttuk bari . Babamdan da azarı yedik tabi , sabahtan beri nerdeymişiz falan filan.Baba sen neyin kafasındasın ya , Melisin işleri hep bunlar ona kız beni karıştırma . Aaa yani yeter.

Kapandım odama , sıkıntıdan dolabımı yerleştiriyorum.Bi yandan da bugün Keremle yaşadığım saçma dakikaları.Hayır önce beni umursamıyomuş gibi davrandı sonra Barıştan kıskandı falan.Dengesiz bu da.Melisten farkı yok cidden.Acaba Barışla ne konuştu o kadar merak ediyorum ki.

Böyle mal mal düşüncelerle dolabımı yerleştirirken , daraldım gittim camı açtım . Perdeyi çekmemle birlikte camın önündeki onlarca balonu görmem bir oldu.Şimdi benim odam ikinci katta yani birisi alttan helyumlu balon yollamış penceremin önüne.Allahım yine Barış kesin.Renk renk balonların üstünde "geçmiş olsun" yazıları var.Topladım hemen balonları aldım odanın içine , öyle bakıyorum balonlara somurtkan somurtkan.

Sonra farkettim bi balonun üstünde "Patlat :) " yazıyo.Lan bu ne gizemli işler. Neyse hemen masanın üstündeki kalemi aldım ve balonu patlattım.İçinden el yazısıyla yazılmış minik bi not çıktı.

Ne kadar geç kalmış olsam da , geçmiş olsun güzelim

- Kas Yığını.

UMARIM BEĞENMİŞSİNİZDİR ARKADAŞLAR KISA Bİ BÖLÜM OLDU EVET AMA ŞUAN AKLIMA GELDİ VE YAZDIM :) VOTE VE YORUMLARI EKSİK ETMEYİN.BU ARADA YENİ BÖLÜM EN GEÇ CUMARTESİ :)

HayalperestDonde viven las historias. Descúbrelo ahora