34|Hoşbulduk sevgilim

20.1K 555 182
                                    

Meraba canlarım :) Gittikçe artan ilginiz için size çok teşekkür ederim.Bu arada izlediniz mi bilmiyorum yeni bölüm fragmanında Keremin konuşmasını izleyince çok üzüldüm , böyle drama bağladım.Sonra kalktım bu bölümü yazdım.Neyse çok dırdır yaptım yaa kusura bakmazsınız artık , umarım beğenirsiniz :))

He bu arada bahsettiğim gibi her bölüm keşfedilmemiş ZeyKer hikayelerinden birini söyliycektim size :) Bu bölümün şanslı hikayesi de "Oldu O Zaman Biz Kalkalım" . Bu hikayemizin yazarı da @ReaderGirl140 :) Burdan ona sevgiler :) Bence bi bakmalısınız , en azından ne düşündüğünüzü , okurken ne hissettiğinizi yorum olarak yazın.Sonuçta bi yazar için bunlar çok önemli şeyler.Lütfen duyarlı olalım kızlar nolur nolur :)

Bölüm Şarkısı: Şebnem Keskin-Sonuna Kadar

Bu arada bölümü @GulinDinarli adlı canım okuyucuma ithaf ediyorum.Umarım bölümü beğenirsin :)

"Patates?" Yıllar sonra ilk defa duyduğum sesinin etkisine kapılıp , gözlerimi hala yeşilin hangi tonu olduğunu çözemediğim gözlerine dikiyorum.Allahım hiç değişmemiş.Hala aynı.Sanki biz hiç ayrılmamışız , sanki ben altı sene acımdan gebermemişim , sanki hiçbir şey olmamış gibi karşımda şuan.Gözlerine saftirik saftirik bakmaya devam ediyorum , ne diyebilirim ki ? Aslında sadece sarılmak istiyorum sanırım , en çok bunun hayalini kurdum . Öpüşmek falan değil istediğim sadece dokunmak istiyorum ona.Tekrar güvende hissetmek istiyorum , tekrar yaşadığımı hissetmek istiyorum.

"Zeynep , tanımadın mı yoksa?" diyor benim cevap vermediğimi görünce buruk bir şekilde.İçimden acıklı bir kahkaha atıyorum.Gerizekalı seni nasıl tanımıycam ? Gözümün önünden bir saniye bile gitmezken yüzün , seni unutmak mümkün mü Allah aşkına ?

"Yok...Be-ben biraz şaşır-dım"

"Hiç değişmemişsin" Beni baştan aşağı süzerken , içimi garip bir heyecan sarıyor hemen.Aslında değiştim Kerem diye bağırmak istiyorum şuan , kalbim paramparça , ben böyle değildim , değiştim diye bağırmak istiyorum.

"Hala aynıyım" dedim yarım yamalak gülümsememle omuz silkip.Beni birazcık tanıdıysa bunun ne kadar sahte bir gülümseme olduğunu bilmesi gerekirdi.Acaba biraz olsun beni seviyormu hala.Saçmalama Zeynep , adam nişanlanmış , unutmuş seni.Kaşlarını çatıp , kafasını müziğin geldiği yere doğru hafif çevirdikten sonra bana döndü.

"Dans edelim mi?"

"Da-dans mı ? Şimdi mi?"

"Yani gel ... Hadi dans edelim" diyerek elimden tutup , sahnenin ortasına götürdü.Aaah şimdi bayılıcam arkadaşlar ruhuma bir el-fatiha okutabilir miyiz ?Yıllar sonra tekrar sevdiğim adamın kollarındayım , tam şuan zamanı durdurabilir miyiz?Zaten çalan şarkı da beni şimdi ağlatıcak , bir şarkı bu kadar mı bizi anlatabilir ?

"Sonuna kadar geldim aşkın , kavuşamadım ben sana

Yetişemedim ben sana anlatamadım derdimi , ağla gönlüm ağla "


Kerem yavaşça elini belime dayayıp , bedenlerimizi birleştirirken ben de ürkek bir şekilde elimi omzuna koydum.-multimedya-Yıllarca bunun hayalini kurup , hiç ummadığın anda , birdenbire herşeyin bu kadar hızlı olması tamamen mucizeydi bence.Cidden acaba hala beni düşünüyor muydu ? Özlüyor muydu ? Hayır canım ne münasebet , adam nişanlanmış Zeyno saçmalama.Of ya da siktir et , nişanlansa nolucak ki kalede kaleci var diye şut çekmiycek miyim ?

HayalperestHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin