57||Peri masalında yaşamak...

5.9K 332 36
                                    

Yeni bölüm...

||Kerem

"Tamam bak öyle yaparız o zaman sen Aksele de anlat bunları , çok güzel olsun istiyorum herşey. Aıığm okey o zaman bak sana güveniyorum organizasyon sana ait Melis. Zeynep birşey duymayacak. Hadi yapalım şu işi."

"Ne işi yapıyomuşsunuz siz bakıyım?" diyerek içeri giren Zeynebe dönüp elimi kolumu nereye koyacağımı bilemeyerek gülümsedim.Bi kere de basma beni ya.

"Ka-kahve yapıyoruz işte " diyen Melise bakıp başımı sallayarak onayladım.

"Kahve , a-aynen kahve işte böyle sütlü kremalı falan filan neyse boşver sen ıııağ sen şaap o zaman Melise - tamam sen Melise yardım et.Aksel beni çağırdı di mi ? Tamam ben oraya gidiyim o zaman siz kız kıza ... Şaapın işte birşeyler hadi gittim ben."

||Zeynep

"Ne dedi şimdi bu?" dedim mutfaktaki ahşap sandalyeyi çekip oturarak.Eve bavulları bıraktığımız gibi Melislere görmeye gelmemizden itibaren aşırı saçma bi gece geçiriyorduk.Gün kalmamış gibi yorgun argın kendimizi buraya atmamız aşırı iticiydi zaten.Hayır benim çok daha romantik hayallerim vardı açıkçası.Kereme yemek yapıcaktım birlikte yemek yerken , kırmızı şarabımızı yudumlayacaktık.Şaka ya şaka , uyıycaktım ben .

"Kahve işte Zeynep , sen de var ya aaa ama! Ne bu Sherlock Holmes tavırları?" diyen Melise dönüp kaşlarımı kaldırdım.

"Sen ne diyorsun ya ne bu sinir?"

"Ee sen de herşeyi didikliyorsun saçmasapan...." Melis kahveleri masaya koyup , bi sandalye çekerek karşıma oturdu.

"Onu boşver de ben sana birşey diyeceğim Zeynep" Melisin önüme koyduğu kahve bardağını elimin arasına alıp yüzüme yaklaştırarak ısınmaya çalışırken "Yumurtla bakalım" dedim.

"Ben hamileyim." dedi fısıldayarak.

"He?" dedim elimdeki kahve bardağını bi anda bırakarak."Aaaah"

"Ze-zeynep yandın yandın" diye bağırarak sürahideki suyu üstüme boşaltan Melise "Ohff yandım ya yandım. " diye bağırmaya başladım. Bağrışmaları duymuş olucaklar ki Keremle Aksel koşarak mutfağa geldiler.

"Noldu güzelim?" diyen Kereme bakıp göbeğimden bacaklarıma doğru dökülen kahveyi işaret ederek "Ya çok kötü yaktım kendimi ya " dedim hoflayarak.Ya millet hamile oluyor , ben kendimi yakıyorum. Ben hamile kalsam evreni yakıcam demek ki.Hayır sen de böyle güzel bi haber verirken elimdeki kahveyi mahveyi alsana Melis yani ... Of cidden yandım yalnız...

"Doktora gidelim " diyen Akseli destekleyen Kerem beni kucağına aldı.

"Ya napıyorsun ya birşeyim yok sadece yandım... Yani buz koyarız öyle doktorluk birşey yok..." dedim sinirli sinirli.Hayır ben zaten yanmışım...

"Kahve kaynardı ya çok yanmıştır " diyen Melise bakıp gözlerimi kocaman açtım.

"Sen sussana ya , senin yüzünden oldu zaten.Hayır hamile olduğunu söyliycek başka zaman yoktu sanki..." dedim sinirli sinirli Keremin omzuna kollarımı sıkıca sararken.

"Ne?" dedi Aksel."Kim hamile?"

"Vaay kardeşim hayırlı olsun , darısı başımıza" diyip yanağımı öpen Kereme bakıp kıkırdadım.Fırsatçı ya.

"Söyliycektim" Melis omuz silkip , gözlerini Akselden kaçırdı.

"Babamı olucam ben şimdi?" Aksel şaşkın şaşkın Melise bakarken Kerem sessizce " Yok Akselcim anne olucaksın" diyip güldü.Ben de omzuna vurarak "Ya sus" diyip kıkırdamaya başladım.Aksel Melise doğru gelip ona sarılınca Keremde merdivenlere doğru yürümeye başladı.

HayalperestWhere stories live. Discover now